Tuesday, February 10, 2015

NEW IN: CHLOE

DSC_1075

Today I would like to show you my new bag that arrived a couple of days ago. This is my first Chloe bag and I am so in love with it! I was looking for a smaller cross-body purse with golden details and I think that this bag is simply the perfect one!

Dnešní článek bych chtěla věnovat nové kabelce, která mi přišla minulý týden. Je to moje úplně první kabelka od Chloe a musím říct, že už teď jsem si značku Chloe zamilovala!  Už delší dobu jsem koukala po nějaké menší kabelce se zlatými detaily a tahle mi přišla perfektní.

DSC_1029

 I got the bag at eshop Monnier Freres. It was my first experience with this eshop and I have to say that I was more than satisfied! The bag came in a box that was packed really nicely. I made the order on Friday and on Monday the courier was knocking on door with the package. Also Monnier Freres is a French eshop, which means that you don't have to worry about paying any duties or taxes. They sell more brands, for example Alexander Wang, Proenza Schouler, 3.1 Phillip Lim, Stella McCartney and more!

Kabelka mi přišla z eshopu . Na tomhle eshopu jsem nakupovala poprvé a musím říct, že jsem byla mile překvapená. Kabelka přišla krásně zabalená a v krabici jsem měla ještě kupony na slevu na další nákup. Obejdnávku jsem potvrdila v pátek a v pondělí jsem už kabelku měla doma, což mě příjemně překvapilo. Monnier Freres je francouzský eshop, takže se nemusíte bát, že budete muset platit daň nebo clo. Kromě Chloe prodávají spoustu jiných značek, například Alexandra Wanga, Proenzu Schouler, Stellu McCrtney nebo 3.1 Phillipa Lima!

DSC_1095


The bag itself is really amazing. The leather looks really high-quality and it has a lot of details that make the bag unique. It's not a big bag, however I think it will be perfect when I go out in the city and don't need much with me or for some events.

Kabelka se mi moc líbí  už se nemůžu dočkat až Vám jí ukážu v outfitu. Kůže vypadá kvalitně (třeba ve srovnáním s Chanelem vypadá mnohem kvalitněji) a díky spoustě detailů je kabelka zajímavá. Není sice moc velká, ale "jen tak" do města nebo na nějaký event bude skvělá. 

DSC_1079

So how do you like my new bag?

Tak jak se Vám líbí?

DSC_1071


Special thanks to Monnier Freres

SHARE:

26 comments

  1. Spousta nových kabelek v tvém šatníku =), tahle vypadá na parádní eventovku ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  2. Kraásná a elegantní! Určitě ti bude moc slušet.
    Kolik máš kabelek :D?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Jinak kabelky mám všechny tady: http://instagram.com/p/y4iQ6WHvP1/?modal=true :D Plus teda Chloe :)

      Delete
    2. Super zbierka...a táto od Chloe je úplne prekrásna...len v zbierke kabeliek nevidím červenú YSL a listovú Givenchy...či tie máš v šatníku doma v Čechách?

      Delete
  3. It's a beautiful bag and such a classy piece!
    x
    Stella from a A Shiny Place

    ReplyDelete
  4. Krasna kabelka i kdyz cena se mi tedy nelibi..

    ReplyDelete
  5. The Drew bags from Chloe are amazing !
    I would love to have one in nude or taupe, I just love this shade.

    xx Julia

    http://www.followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  6. Ja jsem milovnice malych a strednich kabelek a tato se mi take moc libi :-)! Na tomto eshopu uz jsme parkrat nakupovala ve slevach a ulovila jsem skvele kousky s 60 % slevou, takze muzu vrele doporucit (vcetne super servisu a rychle dopravy).

    ReplyDelete
  7. Ta je skvostná! Už se na ní těším v outfitu :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  8. ta je super! :) jsem zvedava, jak bude vypadat v outfitu :) i kdyz ty mas snad vsechny kabelky krasny..

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  9. no tak to je konec ... tahle nemá konkurenci

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. Kabelka je opravdu nádherná. Ovšem neprotiřečíš si trochu. Pod článkem napsáno Special thanks to Monnier Freres, ale v článku tvrdíš, žes tam nakupovala poprvé. Možná by to chtělo trochu líp volit slova.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobře, brala jsem udělat objednávku = nakupovat. :)

      Delete
    2. Víš že se tu najdou tací co by ti za to ukousli hlavu:))

      Akorát jsme úplně slepá a nemůžu ji na tom e-shopu najít :-/

      Delete
    3. Haha, to určitě najdou :DD Tady je odkaz: http://www.monnierfreres.co.uk/gbuk/bags/flap-bags/drew-chain-mini-bag_p22324679.html :)

      Delete
  11. Heavenly <3

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Kabelka je opravdu krásná, což o to. Ale opravdu nechápu, proč ve všech článcích tak evidentně mlžíš, jestli sis ji pořídila za svoje, nebo je to spolupráce. A neříkej, že ti to přijde jasně řečené, jednou "přišla mi", jednou "nakupovala jsem tam", pak nějaké "special thanks". Je mi skutečně jedno, jestli na to máš, nebo jsi ji dostala, sama nežiju v hmotné nouzi a nemám co závidět, ale podle mě to musí přijít směšné snad každému, děláš to takhle pokaždé. Když jsi tak sebevědomá a všechny stíráš v komentářích, proč nejsi dost dospělá na to, abys to jasně vyjádřila? Podle mě se tím akorát shazuješ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já nemám problém říct, že jsem ji dostala :) A neni to první kabelka, kterou jsem dostala :) A prosímtě, co je špatné na "přišla mi"? :DD

      Delete
    2. No, řekla bych, že to je takový pokus, jak obejít jasně a jednoduše řešené "poslali mi ji z XXX". Já si teda cením upřímnosti a nevidím nic špatného na tom, když blogerky píšou "nabídli mi spolupráci z eshopu blabla, měla jsem velkou radost a vybrala si blablabla". Myslím, že taková přímočarost je stokrát lepší a hned to dělá člověka sympatičtějším, než když si hraje na nějaké mysteriózo.

      Delete
  13. It's a really cool bag! I really like it :)
    http://waitwhat-ab.blogspot.com.es/2015/02/inspiration-winter-looks.html

    ReplyDelete
  14. príde mi veľmi rozkošná, taká malá a šikovná :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  15. Omg, that bag is beautiful!! Nice buy ;)

    love, maria
    marieroget.blogspot.pt

    ReplyDelete
  16. Barborka ďakujem za tip na super stránku. Už som aj dostala objednanú kabelku, krásne zabalenú v super cene. Z Paríža bola v Bratislave za pár hodín, len potom to doručenie až ku mne domov bolo dlhšie. Ale to je u nás typické. Lucia

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig