Tuesday, February 3, 2015

NEW IN: PRADA

DSC_0581

In today's post I would like to show you what arrived last week. It's something classy, timeless and simply perfect. I am so so happy to have this piece in my closet. So what it is?

Dnešní článek bych chtěla věnovat nové kabelce, která mi přišla minulý týden. Zvolila jsem něco klasického a nadčasového. Během těch pár dní jsem se do kabelky stihla už zamilovat a určitě to bude věc, kterou budu mít v šatníku několik let. Takže o jaké kabelce je přesně řeč?


Prada Saffiano Cuir Double Bag in black

I was looking for a new everyday bag and the Saffiano Cuir Double Bag by Prada seemed like the perfect choice! I have my Celine Mini Lugagge for a five years now and I wore almost everyday. That's why the condition of the bag isn't the best and I thought that this would be the perfect time to get a new handbag. I think that Prada is a very good choice and I cannot wait to wear it!

Svojí Celine Mini Lugagge mám teď už přes pět let a už je to na ní znát - nosila jsem jí opravdu často, skoro každý den. Teď mi přišla vhodná doba na to si pořídit nějakou novou kabelku na každodenní nošení. Po kabelce Prada jsem koukala už delší dobu a konkrétně Saffino Cuir Double bag mi přišla jako perfektní volba!


I ordered the bag from Bruna Rosso, which is an italian e-shop (they have also a regular store in Italy). Since they're based in European Union, you don't have to pay any extra taxes or duties, which is one of the reasons why I recommend them. The bag arrived within two days, which is another reason I like them! Also you can 20% off your order when using the code "fashioninmysoul"! So, if you are about to buy a new designer piece, definitely check them out!

Kabelka mi přišla z italského eshopu Bruna Rosso (který má v Itálii i kamenný obchod). Jedná se o nákup v Evropské Unii, takže se nemusíte bát, že budete muset platit daň nebo jiné poplatky. Doručení jim trvalo dva dny a obecně bych tento eshop mohla jen doporučit. Hlavně mi přijde super, že můžete dostat 20% slevu z nákupu pokud použijete kód "fashioninmysoul" na konci objednávky. Takže pokud plánujete si kupovat nějaký designérský kousek, určitě se na Bruna Rosso podívejte.



The bag is big enough to fit there all "everyday stuff" I need - my laptop, camera, books for school, wallet and my phones. The bag comes with a shoulder strap, which is one that I was really missing on my Celine bag. Also the Saffiano leather is really good choice if you are planning to wear the bag a lot - there will be less scratches and you won't have to be that careful about the bag. Yesterday I wore the bag for the very first time and I believe that I will have this piece another years in my closet and will wear it a lot.

Do kabelky se vejde poměrně dost věcí, takže je skvělá na každodenní nošení - notebook, foťák, sešity (A4) do školy, klíče, peněženka, mobil... Hlavně mi vyhovuje tím, že má i popruh přes rameno, ten jsem u svojí  Celine celkem postrádala. Kabelka není v klasické kůži, ale v Saffiano, takže nebude tak náchylná na poškrábání. Včera jí poprvé měla na sobě a už teď můžu říct, že jí v šatníku budu mít ještě dlouho. Brzy se můžete těšit na outfit :)

special thanks to Bruna Rosso
SHARE:

35 comments

  1. You have so many beautiful bags 😍👌 do you have a favourit bag?

    Best wishes 😚
    Eileen

    http://theoceantraveller.blogspot.de/?m=0

    ReplyDelete
  2. Je nádherná! Jsem zvědavá, jak bude vypadat v outfitu. Ale že Celine vydrží jenom 5 let, to je trochu zklamání...Přece jen je cenově výš než většina značkových kabelek, tak bych čekala, že je to kousek na celý život :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. No on by asi byl, ale já jsem jí tahala skoro všude, nosila jsem tam notebook a foťák a převážení z ČR do Německa a zase zpátky taky nebylo ideální..

      Delete
    2. To je fakt, ono je třeba si tu kůži trochu hýčkat... já mám ty značkové právě raději na parádu, a učebnice a nb tahám v obyč koženkové tašce, která je i lehčí. Ale pokud má člověk příležitost získat ty tašky třeba ze spolupráce, tak chápu, že je s klidem vynošíš všude:)

      Delete
  3. Cool bag!
    X
    Miri

    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  4. it's gorgeous! I do however still really like your Celine, must be my favourite bag ever :)

    Thisissarahluna.blogspot.dk

    ReplyDelete
  5. Nice bag really timeless and great!
    But on the site brunarosso i find no prada bags to order?
    Isn't it possible anymore?

    thanks!

    ReplyDelete
    Replies
    1. If there are no Prada bags to find, it means they're out of stock. But I am pretty sure they'll be in stock soon! :)

      Delete
    2. But you can always contact them per email: contatti@brunarosso.com and ask them :) They'll answer quickly and try to do the best to help you!

      Delete
  6. tyjo, vúbec nevypadá že se do ní vejde tolik věcí, ale to je super! :)

    ReplyDelete
  7. Tohle je fakt krásná kabelka, navíc díky černé barvě dokonale univerzální! Tak ať vydrží dlouhé roky ^_^

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  8. Ja mám tiež takú istú len béžovú a je úúžasnáá!

    www.dominikamakarova.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Nadherna! ♥ jednoducha, elegantni a moc se mi libi zlate detaily.

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  10. Vypada bozsky!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  11. Kabelky od Prady sa mi všeobecne nezvyknú páčiť, ale táto je naozaj dokonalá :)

    Pozývam ťa na moju valentínsku giveaway o krásnu knižku od P. Coelha! :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  12. The purse is such a beauty !
    I am looking forward to seeing some outfits with the purse.

    xx Julia

    http://followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  13. Proč o kabelkách píšeš vždycky, jako by jsi si jí koupila? Nikdy neřekneš na rovinu, že to máš ze spolupráce, aby jsme si všichni mysleli, jak utrácíš deseti tisíce.

    ReplyDelete
    Replies
    1. vždyť nikde nepíšu, že jsem si jí koupila a "special thanks" myslím, že mluví za vše :)

      Delete
  14. Nemůžu si pomoct, ale kůže ve verzi saffiano mi na pohled i na omak připomíná nekvalitní koženku, logo Prada na tom nic nezmění :/ Do té od Celine má tahle daleko, i když bude asi praktičtější, to je fakt.

    ReplyDelete
  15. ta je krasna!

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Je nádherná, líbí se mi i víc než ta Celine, ikdyž hodně lidí se mnou asi souhlasit nebude :D

    ReplyDelete
  17. ta je bozska! a detaily jsou zlate nebo ruzove zlato?

    ReplyDelete
  18. I'm seriously in love with all of your purses, they are just so fashionable and beautiful. I also look at your blog for inspiration and it would mean the world if you could just check out mine. Thanks :)

    ReplyDelete
  19. Kabelka je nádherná ♥ v jednoduchosti je krása! Dijoun&Klaudi

    ReplyDelete
  20. Je dokonalá, nádherná, dech beroucí! A v černé barvě je opravdu opravdu úžasná :)

    ReplyDelete
  21. Myslím, že tento model bude môcť byť stálicou tvojho šatníka na niekoľko ďalších sezón! Skvelý výber.

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
  22. Muzu se zeptat kolik vysla pres tu doporucenou adresu ? Ja jsem si ji ted vybrala pod stromecek a manzel za ni dal okolo 3000$...Je super . Dekuji za odpoved

    ReplyDelete
    Replies
    1. já jsem jí od eshopu dostala, ale stála tam 2500 Euro + s kódem by Tě vyšla ještě o 20% levněji - takže za nějaké 2000 :)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig