Wednesday, March 4, 2015

MILAN DIARY



Today I would like to show you how my Milan trips looked liked! A lot of shows, inspiration, sightseeing and shopping. I really enjoyed the 4 days in Italy and I hope to come back soon for the SS16 Fashion Week in autumn! So, here is how I my 4 days spent like.

Dnešní článek bych chtěla věnovat Miláně. Strávila jsem tam 4 dny plné přehlídek, inspirace, poznávání Milána a nákupů. Jsem moc ráda, že jsem se na milánský Fashion Week mohla podívat. Takže jak ty 4 dny vypadaly?

DAY 1

The first day in Milan I had 2 shows - Just Cavalli in the afternoon, Byblos in the evening. Both shows were incredible. In between I went to city centre and took some outfit photos for you guys and then grabbed some coffee. The shows aren't at the same place, which means that you have to travel a lot and that takes some time as well. In the evening I met the lovely Nicoletta and Veronica and went to the show together. I have also taken some street style photos after the Cavalli show.

Přiletěli jsme ve středu večer a hned ve čtvrtek jsem už měla první přehlídky - Just Cavalli a 
 Byblos. Odpoledne jsem měla chvíli volno, takže jsme byli v kavárně Biancolatte a nafotili outfit. Přehlídky se bohužel nekonají na stejném místě, takže cesta z přehlídky na přehlídku zabere poměrně dost času. Na večerní přehlídku jsem šla společně s Nicolettou, která mě seznámila i s Vero. S Nicolettou jsem byla v kontaktu už před Fashion Weekem. Máme společného PR, takže díky němu se "známe" a teď navíc budeme mít i jeden společný projekt. Jsem moc ráda, že jsem obě bloggerky mohla poznat osobně!

DSC_0018 DSC_0080 DSC_0071 DSC_0114 DSC_0180 IMG_0394
DSC_0558

DAY 2

This was my only day without shows. We wanted to explore a little bit, so dressed really comfy, we went to the Galleria Vittorio Emmanuelle II, went inside the Duomo, saw the Sforza Castle and Arco della Pace nearby and also stopped at my favourite Ladurée.

Pátek jsem měla, jako jediný den, volno. Toho jsme využili a podívali se na milánské památky - Duomo, Galerii Viktora Eanuella II., zámek Sforza a Arco della Pace. Také jsme zašli do mého oblébeného Ladurée na makronky.

DSC_0135 DSC_0681
DSC_0617DSC_0636

DAY 3

On Saturday I had a busy busy day. In the noon, me and Nicoletta went to showroom to pick up our outfits. Our first show was Roberto Cavalli. It was an amazing experience, I loved all dresses and I am so lucky I could see the show live. Then I dropped my showroom bags in my hotel, changed quickly and then went to Cividini show, which took place in this baroque building (such an amazing location!).

Sobotu jsem měla oproti pátku nabitou. Ráno jsme společně s Nicolettou a PR šli do showroomu, kde jsem si vybrala outfity na zbylé přehlídky. Hned potom jsme spolu jeli na přehlídku Roberto Cavalli. Moc si vážím toho, že jsem přehlídku mohla vidět na živo - jedním slovem: nádhera. Hned po přehlídce jsem odvezla věci na hotel, převlékla se do jiného outfitu a běžela na přehlídku Cividini. Ta se konala v krásném barokním domě přímo v centru Milána.

DSC_0709 unnamed DSC_0920 DSC_0900 DSC_0118 DSC_0951 DSC_0534 DSC_0972

DAY 4

I started my last day in Milan with the John Richmond show. Another amazing show, beautiful dressed and so many inspirational streetstyle outfits! The show took place in the noon, then I took some pictures for a project, which I am going to show you by the end of March. In the afternoon we went to Via Montenapoleone (hello, Dior!) to shop a little, grabbed some gelato and just walked around the city.

Poslední den jsem měla sice pozvánky na 2 přehlídky, ale šla jsem jen na dopolední John Richmond. Odpoledne jsem chtěla mít volné - fotila jsem fotky pro jeden časopis (výsledek uvidíte na konci března), jela ještě na Via Montenapolente pro náušnice, zašla na italské gelato a poslední den v Miláně zakončila večeří v Armani Cafe.

DSC_0010 DSC_0009 DSC_0177 DSC_0172 DSC_0366 (2) DSC_0547 DSC_0552 DSC_0737

I have to say that I really loved Milan. The whole Fashion Week experience was an honor for me, a lot of breathtaking shows, neverending inspiration, kind people and beautiful buildings!

Musím říct, že se mi v Miláně moc líbilo. Před tím, než jsem letěla, jsem googlia kam jít a četla poměrně dost negativních názorů ("že je Miláno nudné" apod.). Mně se tam moc líbilo. Přehlídky byly dechberoucí, streetstyle opravdovou inspirací, všichni byli milí a i město celkově bylo krásné. Tak doufám, že mi to vyjde i na další Fashion Week!

SHARE:

21 comments

  1. Milan is one of my favorite cities in the world and I can only dream of being there for fashion week! Your pictures are a wonderful look into the experience!
    Nidhi
    An Unblurred Lady

    ReplyDelete
  2. skvely recap;) krasne fotky, vypada to super:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Jeeej aj ja som bola na Fashion weeku v Milane, super post o chvilu aj na mojom blogu Lets keep in touch :)

    ReplyDelete
  4. Barbora, you have really grown as a blogger. I've been following you for more than a year and I have enjoyed watching your blog develop. Your take on Milan Fashion Week was great (usually I find fashion week covers so boring)!

    Hope you enjoy your next trip!

    ReplyDelete
  5. Krásné prostory pro přehlídku Cividini..
    Btw., bylo nějak na Milánu znát přípravy na letošní EXPO? ^_^
    Dík,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  6. Krásné fotky. :) Na Miláno jsem taky slyšela dost negativních komentářů, ale nevím, já se tam rozhodně podívat chci. :)

    ReplyDelete
  7. Wow! Great post! And beautiful photos))
    xoxo

    ReplyDelete
  8. Krásne fotky ! Jeden z mojich snov je navštíviť Miláno, pretože je to krásne mesto a ešte viac keď som videla tvoje fotky!Náušnice sú TOP ♥

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  9. What a great diary! Thanks for sharing your impressions. I really like your blog :)

    xx Hannah
    www.celebritiesandfashionnews.blogspot.de

    ReplyDelete
  10. Tvoje videa jsou jen natočené věci, které fotíš na insta... Teda tady jsou alespoň vidět přehlídky.

    ReplyDelete
  11. Pises prileteli,zasli,...chces tim snad rict,ze to s tebou absolvoval nejaky chlap?To si fakt neumim predstavit a pokud ano,ma muj obdiv.

    ReplyDelete
  12. Boží video :) a asi teda "víkend" snů.. ❤ dobře, že sis to užila :)
    http://myfitmind.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. It must've been incredible to go to MFW! xxx
    http://waitwhat-ab.blogspot.com.es/2015/03/beautiful-places-powerscourt-dublin.html

    ReplyDelete
  14. :)) bezvadný článek, trochu závidím, muselo to být super!

    www.modniinspirace.cz

    ReplyDelete
  15. Milan je nádherné město. I mimo týdnem módy stojí za to. Zas mě pobavilo, že všichni na videu nosí kabáty, a ty máš holé nohy a letní bundu, ale to už je u tebe tradice...:-D Jinak hezký outfit...

    ReplyDelete
  16. barborka, tebe ten NY tak NEUVERITELNE sedi, ze az .. najlepsie fotky mas vzdy z ameriky, tebe sedi ten styl, to mesto, lifestyle, mozes mat oblecene to iste, co tu v cechach, ale tam tomu to okolie dodava smrnc .. vzdy v zahranici (aj v milane, aj v NY) nosis take vystrednejsie a lepsie skombinovane outfity, nic tam neriesis a preto to vyzera tak perfektne .. viditelne si aj na fotkach stastnejsia a veselsia, je vidno, ze tam mas vsetkych neprajnych ceskych hejterov v ....

    ReplyDelete
  17. Muselo to byt super, videt vsechny zname blogerky a modelky. Taky bych chtela potkat treba Negin :))

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  18. Prosim o clanek s Milan tips! :) uz jsem vyuzila tveho clanku Berlin tips a nesmirne mi pomohl :")

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig