Monday, March 30, 2015

SPRING WISHLIST

Wishlist
Nelly shirt (similar) / Michael Kors slip ons via Bruna Rosso (here) / One Teaspoon shorts (here) / Stella McCartney backpack via Bruna Rosso (here) / Rag & Bone hat (similar) / Dior glasses (here) / #GirlBoss book (here) 

Always, when feeling "under the weather", I try to get my thoughts somewhere else. Sometimes I watch some movie, sometimes I go for a walk and sometimes I do wishlists. What makes you feel better? Today I would like to show you what I would like to get for spring. I will go for three trips in April and May and I hope to get some of these items. 

Vždycky, když se cítím "pod psa", snažím se myslet na něco jiného. Vždycky si pustím nějaký film, jdu se projít nebo připravuji různé články a wishlisty. Co pomáhá Vám se cítít lépe? Dneska bych Vám chtěla ukázat můj jarní wishlist. V dubnu mám naplánované dvě dovolené, stejně tak se chystám cestovat i v květnu. Takže tady je pár věcí, které bych si v zahraničí chtěla pořídit.



On the top of my wishlist are nude pumps, boyfriend jeans, dioptric glasses, contouring set and make-up Better Skin by Maybelline. I've been using mine since Milan Fashion Week and I am totally satisfied with the result, so I would like to get a darker shade for summer (I always buy my cosmetics when travelling).

Na předních příčkách méhu wishlistu mám "nude" lodičky, boyfriend džíny a dioptrické brýle. Kosmetikou si kupuji hlavně v zahraničí.  Chtěla bych se naučit konturovat (nějaká doporučení na produkty?) a také bych si chtěla pořídit tmavší odstín Better Skin od Maybelline na léto. Používám ho už od milánkého Fashion Weeku a jsem s ním moc spokojená. Opravdu mě příjemně překvapil. Také přemýšlím nad novou kabelkou - líbí mi se Sac le Jour od Saint Laurent, také se mi líbí i Rock Stud od Valentina. Co myslíte, která? A šedá nebo béžová?
Koláže1
River Island blazer (similar) / Saint Laurent bag via Bruna Rosso (here) / Clinique contour sticks (here) / Topshop jeans (here) / Victoria's Secret passport cover (similar) / Jimmy Choo heels (here)


Wishlist2

Topshop jeans (here) / River Island turtle neck (here) / Jimmy Choo flats (here) / Valentino bag via Bruna Rosso (here) / Essie nail polish (here) / Maybelline make-up (similar) / Triangl bikini (similar) / Dolce & Gabbana sunglasses via Easy Optics (here)
Wishlist1
Ladurée macaroons / Valentino flats via Bruna Rosso (here) / Nelly jumpsuit (similar) / Pandora bracelet (here) / Valentino bag via Bruna Rosso (here) / Kate Spade tumbler (here) / NARS lipstick (here)

SHARE:

19 comments

  1. Make up jsem chtěla vyzkoušet, ale bála jsem se, že je to jen další lákadlo a pak skutek utek, tak mě těší, že to vážně funguje. Hrozně se mi líbí, jak to je vše sladěné do takových elegantních a nenápadných barev. Na mém wishlistu je toho teď tolik, že bych na to potřebovala aspoň týden volna, ale to na tom tvém taky, tak ti přeju štěstí s nakupováním :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Make-up mě opravdu překvapil a kdyžtak můžes zkusit štěstí v soutěži: http://www.voguehaus.com/2015/03/a-day-of-fashion-week.html :)

      Delete
  2. Love that Nelly shirt and of course the Valentino rock stud bag and flats, both are on my wish list! I love making lists of things I want when I feel under the weather or down at all

    http://www.sparklythursdays.com

    ReplyDelete
  3. Skvělé wishlisty :) moc se mi líbí ty šortky z prvního obrázku:) a na tom druhém- ten obal na pas od VS je úžasnej, taky už po něm delší dobu koukám :) jinak stala jsem se pravidelnou čtenářkou a jsem přesně 2000. <3 :D
    One blondie life

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc <3 Už pro Vás připravuji děkující giveaway, která bude stát za to! :)

      Delete
  4. Dá se ten obal na pas někde sehnat i v ČV?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na letišti v Praze je jediné VS v ČR, takže kdyžtak tam, ale výběr tam bohužel není moc velký... Ale já tam obal sehnala (pruhivaný) :)

      Delete
  5. I also really like making wishlist bc it lets you get a better overview of everything and it as you already mentioned lets you think of other things :) I really need to start making more of these. They are super fun to make.

    Greetings from Austria,
    Tamara
    http://tamaraami.blogspot.co.at

    ReplyDelete
  6. Valentino kabelka je uplně libová! Pořiď tu :) Všechno božíí samozřejmě, miluju Tvůj styl<3

    ReplyDelete
  7. Sestavuješ opravdu hezké wishlisty :)
    Na make up Better Skin od Maybelline mám políčeno už delší dobu, jak se na něj začaly objevovat reklamní spoty a tak, a docela mě láká. Momentálně používám True Match od Rimmelu a moc s ním spokojená nejsem (trochu problém s oxidací), tak snad by byl tenhle Better Skin lepší :)
    Co se týče kabelkového dilema, rozhodně jsem pro Saint Laurent, ta je naprosto božská ♥
    V konturování toho potřebuju taky hodně dohnat, ale jako takový produkt se mi opravdu hodně zalíbil Le Duo Stick od Lancomu, který má na jedné straně rozjasňovač a na druhé bronzer. Je to v takové "tužce" a když si třeba na youtubku dohledáš nějaké "instruktážní" video od Lisy Eldridge, uvidíš, že to vypadá opravdu moc dobře :) Do toho bych šla :) Navíc je to balení praktické na cesty :)
    Co mě z wishlistu ještě zaujalo jsou právě zmíněné béžové lodičky, pak Jimmy Choo flats a Nelly jumpsuit :) A samozřejmě makronky od Ladurée, ty musí být úžasné ♥ I ten bílý rolák z River Islandu nevypadá špatně :)
    Opravdu dobrý výběr :)

    ReplyDelete
  8. OMG I'm totally in LOVE with all your picks! You have such an amazing style!
    Love Lynda
    http://fashion-petite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Vypadá skvěle a musím říct, že mám právě i celkem podobný wishlist jako ty :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig