Monday, June 8, 2015

LIGHT COLOURS

Val1

I love dark colours - everything from grey over burgundy to black. But mostly black. However time after time I am in the mood to wear something light and slightly different. One of my light/beige/nude items in my closet is my Valentino bag, which I got about an month ago from Coltorti Boutique and today I am showing it to you in an outfit for the very first time. The truth is that I didn't wear it because I was a little bit scared about combining the colour (and didn't have the perfect shoes to match the bag with). Last week I got myself this pair of Choo's. When I went to the store, I wanted to buy myself a pair of nude heels, the same as I have already, but when I saw these, I knew they were the pair to have. Not only they are a little bit more unique, but they are also so much comfortable (and I was really surprised about that)! So I paired the bag with my new playsuit from Topshop, new Choo's and my rockstud bag! If you are also craving for some new designer items - Valentino, Jimmy Choo, Saint Laurent and more -, don't forget that you can get 15% off your purchase on Coltorti Boutique when using the code VOGUEHAUS (valid till June, 15th). Happy shopping!

Už od mala jsem měla radši tmavší barvy - všechno od šedé přes vínovou až po černou. Hlavně černou. Čas do času mám ale chuť si od tmavých barev odpočinout a vyrazit v něčem světlejším. Jedna z mých světlejších věcí v šatníku je teď kabelka Valentino, která mi přišla před necelým měsícem z eshopu Coltorti Boutique. Dneska jí na blogu můžete vidět poprvé v outfitu. Pravdou je, že jsem se totiž trochu bála kabelku kombinovat (a také neměla ladící boty, ale to už je příběh jiný). Minulý týden, když jsem sháněla věci, které jsem měla ve ztraceném kufru, jsem se zašla podívat i do Jimmy Choo. Už delší dobu jsem sháněla lodičky v nude barvě a doufala, že je seženu. Lodičky v Praze neměli, ale zamilovala jsem se do těhdle sandálků. Jsem moc ráda, že jsem si koupila tyhle a ne klasické lodičky. Přijdou mi mnohem zajímavější a navíc jsou i mnohem pohodlnější (což mě opravdu překvapilo). Takže jsem boty zkombinovala s kabelkou, novým playsuitem a brýlemi Céline. A pro všechny, co plánují nákup nových Jimmy Choo nebo jiných designérských kousků - třeba Valentino, Saint Laurent nebo Michael Kors -, mám dobrou zprávu - pokud při nákupu na Coltorti Boutique zadáte kód VOGUEHAUS, dostanete 15% slevu! (platí do 15. června). Tak přeji krásné nákupy!

Val002 Val6 Val10 Val7 Val13 Val3Val11 Val8

I am wearing:
Topshop jumpsuit (here)
Jimmy Choo heels (similar)
Celine sunglasses (similar)
Triwa watch (similar)

SHOP MY OUTFIT


SHARE:

28 comments

  1. Náušnice Dior? <3 Adéla :)

    ReplyDelete
  2. WOW! You look stunning in that jumpsuit! So obsessed with your style! AMAZING!
    xoxo Lynda
    http://fashion-petite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. čekala bych nějaký větší detail těch bot - když je post o nich :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Post je spíš o kabelce :) A myslím, že na fotkách jsou vidět dobře, že detail není ani potřeba :)

      Delete
  4. Vypada to skvele.....ale asi bych podobne boty nenazula. Neni to muj styl.

    ReplyDelete
  5. To budou jiste davy zajemcu o vyhodne nakupy od nabizenych znacek...kdo ma desitky tisic na kabelku/boty, rozhodne neresi 15%slevu!Nebo se mylim,mile ctenarky?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já myslím, že i lidi, kteří mají hodně peněž, by byli blbí, kdyby nevyužili slevy... Navíc se těch 15 procent při těch sumách už pěkně pozná. :P

      Já si kabelku za 500€ dovolit můžu (ale nepotřebuju ji a tudíž po ní ani netoužím) - kdybych takový nákup měla v plánu, tak bych nad slevou 75€ neofrňovala a pořídila si za ušetřené peníze například ještě něco jiného.

      (Ne, nemyslím si, že má Bára hodně čtenářů, kteří disponují dostatečným kapitálem na pravidelné nákupy luxusních věcí, hlavně vzhledem k tomu, že ji sledují asi především mladé holky. Ale ten tvůj komentář byl trochu od věci... přemýšlej trochu a "hejtuj" věci, na kterých je opravdu co vytýkat. Na nabízené slevě nic k vytknutí není.)

      Delete
    2. Vždyt má pravdu, prakticky každého koho znám a kdo má na podobné zboží, ( nejen na ně má, ale prostě je i nakupuje) má dávno u těchto značek věrnostní karty, je zván na přehlídky nových modelů ( spojené se slevou pro věrné zákazníky) apod. Navíc tu cenu ani nijak neřeší, je to jen takový milý bonus, který ovšem dostane přímo od značky sám a sleva je navíc většinou větší

      Prakticky není vůbec možné, aby takový člověk " objevil" článěk náctileté blogerky a byl nadšený, že může jejím prostřednictvím využít 15% slevy.

      A to není hejtující příspěvek, nemusíš se Báry nějak zastávat, to není nic proti něčemu, je to prostě jen fakt, což nevylučuje, že to zde může zde Bára uvést samozřejmě, na druhé straně asi si je vědoma, že její čtenářky jsou většinou nezletilé studentky, které jsou bez penez a jí berou "jen" jako inspiraci a pokoukání na luxusní zoží na svém notebooku zdarma, na víc nemají :-)
      Mimochodem tyto sandálky jsou letitý bestseller značky a kdo se o značku zajímá a na boty má, tak je stejně už má dávno doma :-) Markéta

      Delete
    3. Z toho vyplyva, ze jsi nactileta studentka, fnukajici nad notebookem, ze si nemuze dovolit boty s 15% slevou. Kdyby to bylo jinak, tak by si mela uz vernostni kartu, 15% slevu by si brala jako milou pozornost a nesledovala jsi blog Bary, nybrz by ses ridila doporucenim svych uspesnych kamaradek, kde a co nakoupit.. Pokud jsem to spravne pochopila.

      Delete
    4. Báro, můžeš tedy prozradit, kolik čtenářek slevy využije?

      Delete
    5. Promiň, ale jak to mám vědět? :) Já nejsem majitelem eshopu a ani nemám přehled o objednávkách, tudíž tohle vědět nemůžu :)

      Delete
    6. Nevím, myslela jsem, že s obchodem nějak spolupracuješ, že ti třeba následně zašle nějakou zpětnou vazbu.. případně, že pokud uplatní tvůj kod hodně čtenářek, máš z toho nějaké výhody (což by bylo logické). Ale jestli od nich dostaneš kabelku a už s nimi pak nemáš nic do činění, tak to je jiná. A nezlob se, jen mě to zajímalo, jak to funguje :-)

      Delete
  6. Wow, uzasný outfit :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  7. Mně osobně se tyhle boty nelíbí, ale to je věc vkusu. Překvapilo mě, že říkáš, že jsou pohodlné - nevypadají tak ani náhodou. :)

    Zajímá mě, jaký je rozdíl mezi "jumpsuitem" a "playsuitem" - měla jsem dojem, že oboje je to samé. Rychlé googlení říká, že jediný rozdíl je zřejmě délka nohavic - je to tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jojo, právě že jsou strašně moc pohodlné, že by se v nich dalo běhat :D Jinak ano, rozdíl je v délce :)

      Delete
  8. Neni to nahodou cesky kombineza? At uz s kratsimi ci delsim nohavicemi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kombinéza určitě ne :D Ten pojem znám jenom, když je oblečení opravdu teplé, třeba na hory :) U nás se používá asi overal, ale to je taky převzaté :)

      Delete
  9. Bílá sluší, to už jsem ale říkal..hodně se mi líbí ten detail pásku a la kimono =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  10. Moc ti to sluší. :) Je to trochu jiný styl, než normálně nosíš, ale je to jedině dobře. :)

    ReplyDelete
  11. Můžu se zeptat kde si koupila ty náušnice? :)

    ReplyDelete
  12. You look great! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Ty lodičky vypadají skvěle. Opět moc pěkný outfit:)

    ReplyDelete
  14. overal vypada skvele, moc ti ta bila slusi, ja ten svuj porad jeste shanim a nedari se :/ taky se mi moc libi nausnice, jsou jemne a elegantni.. akorat ty boty bych pohodlnymi asi moc nenazvala :D

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig