Thursday, August 27, 2015

DREAMS AND WISHES


Dior lipstick / Keepall bag via Luxurybags / Topshop shirt / Topshop pants / Steve Madden heels / Iphone 6 / KLM ticket 

I haven't talked about my wishes or dreams for a long time, so I thought that I would share some of these with you. The summer comes slowly to the end and I cannot wait till the autumn. Not only is this my favourite fashion season, but I have also a lot of planned. Where? You'll find out if you continue reading!

Poměrně dlouho jsem neměla žádný jiný post než outfity. Samotné mi to už přijde monotónní, beze změny - proto bych Vám dneska chtěla ukázat svůj wishlist a i říct, kam se chystám a na co se těším. O tom všem se dozvíte, pokud budete pokračovat ve čtení. Také jsem přemýšlela o konceptu blogu. Přemýšlela jsem, že bych začala dělat i menší články "ze života" - new in články, různé tipy na oblečení a třeba občas i fotky z restaurací a kaváren - jednoduše řečeno takový "severský styl". Budu ráda, když mi do komentářůn napíšete, jestli by Vás to zajímalo. A teď už o tom, kam se chystám a co si plánuji koupit...

I have a lot of travels planned, but the one I am looking forwards a lot, is Dubai in November. I have been to the city twice and I am looking forwards to visit the Arabian metropole again. I think that Dubai is the perfect getaway - it is only four hours away from Czech Republic/Germany, the city offers beautiful beaches and also a lot of shopping opportunities, which is for me, a fashion addict, something I am really interested in. If you get bored with all the sun and beaches, you can go skying or visit some of the fancy restaurants such as Laduree or Vogue Cafe. There is simply everything (all over the top) in Dubai and I am looking forwards to seeing it again. 
I have booked my trip yesterday via KLM Dream Deals. Sometimes it is very hard to find an airplane ticket for a reasonable price, so if you are looking for one, definitely check the Dream Deals, which you can take advantage from 26/08/2015 till 09/09/2015. These are available from all over the world.

I have flown with this Dutch airline for the very first time in May and it was one of the best services I ever got on a board. The personal was nice and helpful (you don't always get that), they have 24/7 service on social media, amazing benefit programmes, 24 hours to cancel and what I liked especially - you can order "special" in-flight menu - how fancy is getting sushi in the sky?

Momentálně mám naplánováno hned několik cest. Příští týden letím pryč, pak mě čeká Fashion Week a v listopadu se chystám do Dubaje. Tam jsem byla už dvakrát a celkem se těším až se tam znovu podívám. Přijde mi super, že let do Dubaje trvá jenom 4 hodin, i v zimě je počasí na koupání se v moři a je tam i široká nabídka, co se nákupů a restaurací týče. A pokud Vás tohle už bude nudit, můžete si jít třeba zalyžovat. 

Letenky jsem bookovala včera přes KLM Dream Deals. Jedná se o speciální nabádku letenek mezi 26.srpnem a 9.zářím - takže pokud někam plánujete letět, určitě se na nabídku podívejte. S KLM jsem letěla poprvné teď na Arubu (v květnu) a se servisem jsem byla víc než spokojená (za ztrátu zavazadla nemůže KLM, ale Insel Air). Personál byl příjemný a nápomocný, navíc mají kontaktní linku, která funguje 24/7, výhodné benefiční programy a na palubu se dá dokoupit i speciální jídlo - sushi v destitisíci metrech jen tak nedostanete.





And what is on my wishlist you can see here. The main goal now is to get a new Iphone, Chanel bag and some clothes and cosmetics on my vacation. I am also expecting a new bag and boots to arrive, so I am going to show you these later!

To, co bych si chtěla koupit, můžete vidět na kolážích. Momentálně plánuji hlavně koupi nového Iphonu, Chanelky a oblečení a kosmetiku na dovolené, kde to vyjde levněji než u nás. Také by mi tento týden měla dorazit zásilka s novou kabelkou a kozačkami, tak se těším až Vám je ukážu!



Topshop pants / Topshop top / Dior cosmetics / Saint Laurent bag / Givenchy boots / Olympus PEN E-7


SHARE:

36 comments

  1. biele converse by sa mi zišli takisto :) A o nejakom super prenosnom foťáčiku ako je Olympus Pen už dlhšie snívam :) A ja by som bola veľmi rada, keby dávaš aj články zo svojho života a pod. ! :)
    THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. Me by posty ze zivota rozhodne zajimaly vic nez outfity! Bylo by to takove "osobnejsi",urcite bychom to uvitali. Dozvedet se o tobe vice by bylo fajn.
    A ty se tak mas,ze tak cestujes. Rozhodne nemas nudny zivot, stale nejake jine kultury a zeme objevujes.
    Kam letis pristi tyden? :) A FW je v Londyne? :) Tesim se na posty!! xx

    ReplyDelete
  3. To pouzdro na iphone je super!
    Italianfashionpasta.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Škoda, že není v článku uvedeno, že KLM Dream Deals jsou dostupné pro lety z Německa..člověk by si ušetřil klikání a hledání..
    A Dubai z Prahy nebo z Německa za 4 hodiny? Ani s větrem v zádech..málokdy se cestou tam podaří letět těsně pod 5 hodin, cestou zpátky pod pět a půl, většinou šest (právě kvůli těm větrům..) a to se bavíme o Emirates, které tuto trasu létají s B777. V případě nízkonákladovek Smartwings/FlyDubai a jejich B737 je cesta ještě cca. o 60 minut delší.

    Btw., s koupí iPhonu bych počkal na novou verzi 6s ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. To se omlouvám, už jsem v komentáři psala opravu na 5 hodin :) Jinak já 6S nechci :)

      Delete
    2. Z Prahy nejmíň za 6 hodin s EK v 777:-)
      Ale i mimo klm se da vzdycky najít fajn cena, z ČR kolem 7tis s EK a nizkonakladovky i méně.

      Delete
    3. Heh, to si trochu vymýšlíš ty 4 hodiny, ne? Taky jsem letěla z Prahy s Emiráty 6h, dokonce i na netu se to dá najít... http://arabske-emiraty.org/delka-letu/

      Delete
    4. Tak po třetí se opravuju na 5 hodin :) No já jsem letěla z Vídně a bylo to 5 hodin, to se taky dá na netu najít :)

      Delete
  5. Let do Dubaje čtyři hodiny? To letíš z Turecka? Na to, že jsi tam byla 2x, jsi zapomněla na časový posun ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omlouvám se, *5 hodin :) A nevím, co s tím má časový posun co společného :)

      Delete
    2. My jsme teda do Dubaie z Vídně vždy letěli (s Emirates) něco málo přes 6 hodin.. Z kama letíš ty? :)

      Delete
    3. http://www.flightnetwork.com/destinations/Dubai/Vienna_Dubai.html
      Když nepočítáš vzlet a přílet, seš na 5 hodinách :)

      Delete
  6. Krásné věci, brala bych téměř všechny... :-) Hrozně ráda bych se podívala do Dubaje, úplně ti tu cestu závidím :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. po iphonu jsem taky nejakou dobu touzila, ale jelikoz mam 5s tak mi to prijde zbytecny. a do dubaje jsem se chtela vzdy podivat, treba se mi ten sen splni v podobe prace u Emirates, clovek nikdy nevi :)

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  8. Mne sa nepáči ten popisok "ako severské blogy".. ako keby bolo niečo nezvyčajné, že na blogoch človek nájde aj článok zo života.. V Českej republike aj na Slovensku je to úplne normálne (90%blogeriek tým začínalo svoju.. "kariéru"), nie len v severských krajinách, ach jaj.. a mňa také články rozhodne bavia viac, než stále outfit outfit outfit :D
    Dubaj je krásny, tiež by som tam znova išla, uži si :) a s cenou kozmetiky (a vlastne takmer všetkého) súhlasím, vyplatí sa tam nakupovať

    ReplyDelete
  9. Ty Dior brýle jsem si teď zkoušela a uvažuju o nich, jsou fakt krásný! <3

    ReplyDelete
  10. určite by bolo super, keby si písala aj články, ktoré sa na blogu ešte neobjavili ;) Dubaj ti závidím :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  11. Great stuffs! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Já bych nějaké osobní zápisky rozhodně uvítala a mnohem radši bych si je přečetla než outfity. Přece jen, na ty se můžu kouknout u někoho, kdo nemá tak zajímavý život jak ty. :)

    ReplyDelete
  13. Vytvořila jsi opravdu nádherné wishlisty - koukám, že tě hodně oslovil Dior :) A samozřejmě, že by mě zajímaly i jiné články :) Bude to dobré ozvláštnění blogu, klidně se do toho vrhni :) Už se těším na nové články :)

    ReplyDelete
  14. Yay! these are so lovely! I want these! <3 <3 <3

    xx,
    Lucy Van Dean | Instagram

    ReplyDelete
  15. Suprovej wishlist :) tu labuť do bazénu chci taky, je to úplně fotogenický :D:))
    One blondie life

    ReplyDelete
  16. Moc pěkný článek a články nového typu bych určitě přivítala. Byla by to příjemná změna :)

    ReplyDelete
  17. Ahoj,mna by zaujimalo to,ze kde beries peniaze na vsetky tie luxusne znackove kusky?

    ReplyDelete
  18. určite by sa mi taký koncept blogu páčil viac! :) som zvedavá čo prinesieš

    ReplyDelete
  19. Napíšeš pak třeba i článek o tom jak si na to všechno vyděláváš?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Protože to je na blogu o módě fakt to nejdůležitější...

      Delete
  20. Nové články tohoto typu určitě přilákají více lidí!
    Těším se.. :)

    http://just-another-lifestyle-blog.blog.cz/

    ReplyDelete
  21. S KLM som minulý rok letela do New Yorku a bola som maximálne spokojná! Teraz už len hľadám spolucestujúceho, aby som sa tam mohla vrátiť :)

    Betty
    www.glitteringdreams.com

    ReplyDelete
  22. Aw, this was a very good post. Taking a few minutes and actual effort to
    produce a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and don't manage to get anything done.

    ReplyDelete
  23. Superb, what a blog it is! This blog provides helpful facts to us, keep
    it up.

    ReplyDelete
  24. Yeah bookmaking this wasn't a high risk determination great post!

    ReplyDelete
  25. Very nice article, just what I needed.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig