Monday, August 17, 2015

IN WARSAW WITH PANDORA



On Wednesday, me and Ejvi, went together to Warsaw. We were both picked to shoot something very special for the jewelry brand Pandora. The brand also picked two bloggers from Poland and two from Romania to take part. I am not able to show you more from the project, but I will show you the result, for sure, in September.We stayed in the capital of Poland only two days, we really enjoyed the whole trip and here some snapshots I took during our stay!

Ve středu jsme s Ejvi letěly do Varšavy. Pandora si nás vybrala na natáčení jednoho projektu, které bylo právě v Polsku. Už se nemůžu dočkat až Vám ukážu výsledek natáčení! Kromě nás byly vybrané také dvě bloggerky z Polska a dvě z Rumunska. Ve Varšavě jsme byly sice jenom dva dny, ale moc jsme si to tam užily a dneska mám pro Vás pár fotek, které jsem tam pořídila! Předem upozorňuji, že jsme tam jely natáčet, takže z města jsme toho bohužel moc nestihly.



Our flight was around 1 pm, so we arrived in Warsaw around 3 pm. We checked in at our hotel, grabbed some food in the hotel restaurant and because we had some free time, we took a walk around the Old Town. In the evening we had fittings for the shoot and a dinner after that, where we met all of the girls and the whole team!

Z Prahy jsme odlétaly kolem jedné hodiny a do hotelu jsme dorazili chvíli po třetí. Hned jsme se ubytovaly, zašly na jídlo a jelikož jsme měly ještě chvíli čas, šly jsme se podívat po okolí hotelu (Staré Město). Večer jsme pak měly fitting oblečení na natáčení a hned potom večeři, kde jsme se seznámily s dalšími bloggerkami a celým týmem.



The main plan on Thursday was the shooting. We had different roles and different scenes to shoot. All of the girls went to the set on 6.30 am and me, as the only one, at 11 am. In the morning I went to Hard Rock Cafe (because my mom collects shirts from all over the world) and accidentally bumped into a shopping mall with Topshop, Zara Home or Victoria's Secret. I was really surprised how many stores Warsaw have! After that I was picked at the hotel and went to the set. I was shooting till 5 pm. We both went straight to hotel and relaxed in the pool. In the evening we had last dinner together and celebrated the shoot.

Hlavním bodem programu ve čtvrtek bylo natáčení. Natáčely jsme různé scény, proto jsme měly i rozdílné časy, kdy jsme musely být na setu. Všechny bloggerky jely na set už ráno, v půl sedmé, jenom já jsem tam měla být až na jedenáctou. Proto jsem si přivstala a před natáčením jela do Hard Rock Cafe (odkud vždycky přijedu tričko do sbírky). U Hard Rocku jsem narazila na nákupní centrum - s Topshopem, New Lookem, Victora's Secret, apod. Byla jsem opravdu překvapená, kolik je obchodů ve Varšavě a hlavně, že mají mnohem větší výběr než u nás! Před polednem jsem pak dorazila na set a natáčela až do pěti. Hned po natáčení jsme s Ejvi jely na hotel a relaxovaly v bazéně, Večer jsme pak měly (poslední) společnou večeři a oslavily celý projekt!



Our flight on Friday was in the noon, so we managed to get a breakfast and went straight to the airport. The whole project is an incredible experience and I am so lucky I could be a part of it! Also what really surprised me was Warsaw. The city is historical, has really beautiful buildings and shopping there is heaven! So I hope you enjoyed my photos and here is one outfit from Friday!

V pátek jsme odlétaly dopoledne, takže jsme se nasnídaly a pak jely rovnou na letiště. Celá zkušenost s natáčením byla skvělým zážitkem a moc si vážím toho, že jsem tuhle příležitost měla právě já. Také mě překvapilo Varšava - je to opravdu hezké město, mají plno krásných historických budov (které jsem viděly jen z taxíku) a dá se tam opravdu dobře nakoupit! Tak doufám, že se Vám fotky líbily a tady je ještě jeden outfit:


I am wearing:
Weill shirt via Gasmy (here)
Topshop shorts (here)
Asos heels (similar)
Celine bag (similar)
Ray Ban sunglasses (similar)
Triwa watch (similar)




(most) photos shot with Olympus Pen / photos of me shot by Ejvi

SHARE:

22 comments

  1. proč jste se někde nevyfotily s Ejvi? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vyfotily, ale bohužel PR, co se o nás starala, moc fotit neuměla :D

      Delete
    2. :D :D fotky s useknutyma nohama :))

      Delete
  2. I tak jsou to moc krásné fotky a hlavně určitě skvělý zážitek :-)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. proč jste se někde nevyfotily s Ejvi? :-)

    ReplyDelete
  4. Do Varšavy se za měsíc chystáme a nemůžeme se dočkat..nebudou nějaké travel/must-see tipy? ;) I když jste tam strávily jen chvíli...
    A poběží video i v ČR?
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bohužel jsme nikde extra nebyly, takže moje tipy končí u Zlatých Teras a paláce :D Jinak video bude online a možná i v obchodech u nás :)

      Delete
  5. Super fotky! :)) Už se těším, až se o projektu dozvím více!

    ReplyDelete
  6. Veľmi inšpiratívne! Perfektný článok :)

    ReplyDelete
  7. Such a great look!
    xoxo Lynda
    http://www.fashion-petite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Nádhera! Černá ti neskutečně sekne! Thumbs up!
    A krásné fotky jako vždy! Od Pandory zatím nic nemám, ale vím, že mají fakt boží věci!

    ♥ HAPPY MONDAY! ♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  9. wow holky, gratuluji :) jsme zvědavá na výsledek, krásné fotky :)

    ReplyDelete
  10. Na výsledek natáčení jsem opravdu zvědavá :) Určitě to bude parádní :) Pořídily jste moc hezké fotky :)

    ReplyDelete
  11. great pics! love the airport-outfits! :) :) :)

    ReplyDelete
  12. škoda, že ste nepochodili po meste, Varšava je krásne mesto a rada by som sa tam niekedy pozrela aj ja :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  13. mohla by si trochu zmenit styl fotiek, lebo vsetky su take rovnake, rovnake pozy, rovnake pohlady, len oblecenie sa meni.. uz to zacina byt dost nudne

    ReplyDelete
  14. to je mile ze si z hard rock noises tricka, ja robim to iste :) mozem sa opytat, kupujes si tie jednoduche biele s logom, alebo rozne limitovane edicie? a nechcela by si nam niekedy svoju zbierku vyfotit ? :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig