Saturday, August 29, 2015

LEATHER SKIRT



Sometimes I walk into a store I haven’t been for while and get really surprised. Sometimes it’s a good surprise, sometimes not. A couple of days ago I went at H&M and actually liked a lot of items there. Don’t get me wrong, I like the brand, it’s just not the store I would go as my first choice. I picked there a statement necklace and this leather skirt that I am wearing today. I paired the skirt with a simple white top, a blazer and my Choos. I have added my burgundy Antigona bag to bring a little of color into the look. 

Taky někde vejdete co obchodu, kam moc nechodíte, a jste překvapené, co tam mají? Mně se to občas stává hlavně u H&M. Někdy se mi tam nelíbí vůbec nic a někdy jdu do kabinky s plnou náručí. Před pár dny jsem do H&M zase zavítala a byal mile překvapená. Konečně jsem sehnala “statement” necklace a kromě něho i tuhle koženkovou sukni. K té jsem dneska přidala bílý top, sako a lodičky Jimmy Choo. Podobné a kvalitní lodičky najdete na Spartoo. Černo-bílý outfit jsem oživila vínovou Antigonou, na ktrou nedám dopustit.



I am wearing:
Topshop top (similar)
H&M skirt (similar)
Zara blazer (similar)
Jimmy Choo heels (similar)
Givenchy bag via Bruna Rosso (here)
Michael Kors watch (similar)
Pandora bracelets (similar)
Celine sunglasses (similar)

SHOP MY OUTFIT

SHARE:

18 comments

  1. U H&M sa mi to stáva pravidelne, že keď tam niekedy prídem nemajú tam nič a inokedy zas beriem skoro celý obchod :D Stane sa mi to hlavne vtedy, že keď niečo potrebujem, nič tam nemajú, a keď si to niekde už zoženiem, práve vtedy to tam nájdem :D Inak krásny outfit, máš skvelý vkus a tie okuliare sú super ! :)
    THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. Krásný outfit!
    Italianfashionpasta.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. What an elegant and classy look! Love the colour matching between your shoes and bag as well! :)

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Baru tohle je super outfit! Krásný, elegantní. Ta koženková sukně je zajímavým ozvláštněním, v HM se vždy něco stylového najde (ale pravda, někdy je to bída).
    Chci Ti ještě napsat velké DÍKY. To díky Tobě jsem se začala více zajímat o módu! Tvůj styl je teď mnohem elegantnější a vyzrálejší, ale vždy jsi své oblečení uměla nosit svým vlastním způsobem. Na to, kolik Ti je, vážně klobouk dolů. Jasně, že pocházíš z trochu lépe situované rodiny než většina z nás a i díky tomu je Tvůj blog a outfity zajímavé, ale Ty to umíš využít. Moc Ti za to děkuju.
    Občas je Ti vytýkáno např. že děláš pořád stejné pózy, outfity máš nudné apod. Já si to nemyslím. Patří to k Tobě a nic rozhodně neměň.
    Hrozně moc už se těším na ty 'jiné' posty, jak jsi psala minule!!! :) Tipy z kaváren, opět cestování, ale mohla bys třeba dávat i 'osobnější' fotky, aby ses nám přeci jen trochu víc přiblížila. Bude to zajímavá změna od outfitů!
    Přeju Ti hezký den!! :) - xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to já moc děkuji, jsem opravdu moc ráda, že jsem Tě inspirovala, moc si toho vážím, opravdu děkuji moc! <3

      Delete
  5. elegantni a moc hezke, kozenkova sukne to hezky ozivila :) jinak tahle to mam taky s nejakymi obchody, napr i to HM, ale ta se mi vetsinou neco libi, spis nejsem ale spokojena s jejich kvalitou svetru/mikin a trik, vsechno po par vyprani je vytahany a hodi se to jedine uz zastrcit do kalhot .. :/

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  6. Naprosto parádní kombinace :) A ta kabelka je bomba!

    ReplyDelete
  7. Super....Ale HM neni muj salek kavy, obcas se mi libi HM Home.

    ReplyDelete
  8. Wow, tak to jo, nádherné! :)

    Jinak, ráda bych tě pozvala na můj nový blog s tajnostmi, které nemohu sdílet v reálu běžně s lidmi (nevěra, sex, láska, peníze...), všechna témata, která řeší každý normální člověk, ale detaily z nich, které jen tak někdo vědět nemůže... Ale jestli tě nic takového nezajímá, tak vůůůbec nekoukej! :-) Můj tajný deníček, 100% autentický, Belliny tajnosti Bella*

    ReplyDelete
  9. ta kabelka je strašně krásná!

    ReplyDelete
  10. Ta sukně je nádherná a o kabelce se radši ani nezmiňuji,ptž to by bylo chvály...:-D Fakt krásný outfit! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  11. Kabelka je božská, len tá cena už až tak nie. A okuliare ti veľmi pristanú, kde si ich zohnala? Ja som podobné videla len online a čo sa týka okuliarí, podľa mňa ich vždy treba skúšať. Nádherný outfit a teším sa na zistenie čo je v tých Michael Kors taškách z Instagramu :) Pozdravujem

    http://igirllifestyle.blogspot.sk

    ReplyDelete
  12. H&M usually isn´t my first choice either.
    When I go shopping, I usually step by H&M, too, but I often end up not buying anything.
    But sometimes I could shop the entire store.

    xx Julia

    http://followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  13. Co článek, to reklamy. Achjo

    ReplyDelete
  14. Pristane ti to, kožené veci síce nie sú nič pre mňa, ale ako vidím, tak občas treba prekonať predsudky.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig