Thursday, August 13, 2015

WEEKEND IN BERLIN PART 2



I took really a lot of pictures when visiting Berlin, so I decided to make two posts with the pictures from there. You've already seen the part one, so today I would like to show you the second part of my photos from our little trip. Hope you'll enjoy!

V Berlíně jsem toho nafotila poměrně dost, proto jsem články rozdělila na dvě části a dneska bych Vám chtěla ukázat právě druhou část fotek z něho. Tak doufám, že se Vám fotky budou líbit!



We got the chance to stay at the 5 star Sofitel Kurfürstendamm, located in the heart of Berlin. The hotel is furnished in elegant, french style, yet with a modern touch. We stayed at the 9th floor and had a really breathtaking view. We also tried the bar in the lobby. The stuff was really friendly and even made us drinks that weren't on the menu. The breakfast next morning was really delicious, so all in all I can only recommend Sofitel, it was one of the best hotels I ever stayed at!

Druhou noc jsme byly ubytované v pětihvězdičkovém hotelu Sofitel Kurfürstendamm. Ten je přímo  na Kurfürstendammu, tedy přímo v centru. Pokoj jsme měly v deváteém patře a z něho výhled na Berlín. V ceně jsme měly i snídni, která byla božská a už jenom kvůli ní bych se tam hned vraátila (makronky k snídani!). Také jsme měly možnost otestovat lobby bar. Personál byl velice ochotný a dokonce nám namixoval i to, co neměli v nabádce. Pro mě byl Sofitel jeden z nejlepších hotelů, ve kterém jsem kdy v Berlíně bydlela. Kdybych mohla, dala bych mu šest z pěti hvězdiček.


SHARE:

21 comments

  1. pekné fotky, ten hotel vyzerá naozaj úžasne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. I love your pictures!

    - Nena
    http://nenangyn.blogspot.co.at

    ReplyDelete
  3. To je fakt sranda. Jedeš do Berlína a napíšeš o tom dva články, které nejsou nic jiného než reklama na hotely. Už si toho všímám delší dobu, Tvůj blog mi začíná připadat, jako jedna velká reklamní plocha.. škoda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Máš tu i jiné fotky než jenom hotel :)

      Delete
    2. Taky naprosto souhlasím... Bud jsou to jen samé kabelky a odkazy na eshopy odkud ti je poslali a nebo hotely... Achjo,tak takhle ted vypadají ,,fashion" blogy

      Delete
  4. Gorgeous photos! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. super fotky! a ta kosmetická taštička Ted Baker je krásná <3
    JULI JULI blog

    ReplyDelete
  6. Love your pics! I went to Berlin once and it's so beautiful, would love to travel there again!

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Není to trochu otrava stěhovat se z hotelu do hotelu (resp. z apartmánu do hotelu), z jednoho dne na druhý, jen proto, abys měla ubytování zdarma? Pochopila bych to, kdybys byla chudou studentkou, což ale zřejmě nejsi, alespoň soudě podle toho, co čtu a vidím. (Nevím teda, jak je na tom tvoje kamarádka.)

    Samozřejmě to je věc názoru, ale já když jedu na weekend getaway nebo city-trip, obzvlášť pokud mám jen jednu nebo dvě noci, tak je pro mě nejdůležitější pohodlí bez zbytečných ztrát času a stresu.

    Ale jak se říká... to each their own... jen mě to zarazilo. Obě ubytování samozřejmě vypadají příjemně.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ani ne :) Vždyť to zabere tak půl hodiny, takže proč ne :)

      Delete
  8. Teda jo, to je kombinace k snidani: michane vejce, dzus a ovoce k tomu. Teda Baru, obdivuji tvuj zaludek. Ten Sofitel na fotkach vypada skvele, jen bych tam asi nebookla. Mnohem sympatictejsi mi byl ten apartman, ktery jsi ukazovala v minulem postu. Taky nechapu, to pendlovani z jednoho hotelu do druheho. Chapu, ze chces mit blog na "nejake urovni", ale tohle mi pripada uz prehnane. A ze to vsechno trva jen pul hodiny - nez se vycheckujes a zase ubytujes - to vypravej radeji nekomu, kdo necestuje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No ono když to je snídaně a oběd dohromady, tak to zas tak moc neni :) Nevím, co děláš Ty, když se odhlašuješ, ale ve všech hotelech na úrovni to trvá maximálně 5 minut :)

      Delete
    2. Boli časy keď som tvoj blog mala veľmi rada a vždy som sa tešila keď niečo nové pridáš. Síce už dlhšiu dobu pravidelne nesledujem všetky blogy, no raz za čas si nechám chvíľu aby som si prehliadla čo je vo svete nové...Pravdaže, aj iné blogy majú reklamy, sponzoring atď., ale robia to s pokorou a úsmevom na perách....u teba čo mi po tej dlhej dobe, čo som vždy rada zavítala na tvoj blog chýba príjemný prejav, prirodzenosť....taká umelo vytvorená bytosť podľa presných predpisov, ako má super blog vyzerať...ale možno to je iba môj problém, že pre mňa je dokonalé niečo, čo je odlišné a nie ako zo škatuľky...

      Delete
  9. Fotíš opravdu nádherné fotky :) Některé z nich si dokonce ukládám pro svou vlastní inspiraci :)
    V Berlíně jsem ale osobně nebyla, takže jsem ráda za zprostředkování zážitku tvými fotkami :)
    A zajímalo by mě, když si takhle kupuješ módní časopisy (sama si je kupuji a pravidelně odebírám ELLE), co s nimi pak děláš, když je přečteš? Necháváš si je nebo je třídíš a některé dáváš pryč? Mám jich doma asi 36 kousků a přemýšlím, co s nimi.

    ReplyDelete
  10. Nektere zahranicni casaky najdes odlozene na prazskem letisti anebo v busech, ktere miri do nich. Lide je vetsinou nechavaji lezet, ale kelimky Starbucks fakt nejsou na pozovani. Je to proste kelimek, ne doplnek a ukazka statusu.

    ReplyDelete
  11. Sofitel je kvalita. Ja teda ve městech v hotelech nebylim, vic me baví Airbnb. Ale treba na Mauriciu se mi moc líbil prave Sofitel SO. Znáš?

    ReplyDelete
  12. It looks amazing! I always love your posts! Love that your luggage all matches, even down to the bathroom accessories :)
    haveyouseenhowshespeaks.blogspot.co.uk

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig