Sunday, August 9, 2015

WEEKEND IN BERLIN



Me and my friend Christienee spend the weekend in Berlin. We went there for a summer getaway, just to check the stores and grab some drinks. Today I would like to show you some pictures I have taken during our stay, so I hope you will enjoy them!

Na víkend jsme s kamrádkou (Christienee, kterou určitě znáte z Instagramu) vyrazily do Berlína. Jely jsme spíš jenom na takový menší výlet za nákupy - obě jsme tam byly už poněkalité, takže jsme většinu památek už viděly. Tady je pár fotek toho, kde jsme bydlely, kde jsme nakupovaly a co jsme navštívily! Kromě mého foťáku jsem s sebou měla i Olympus PEN. Musím říct, že foťák mě opravdu mile překvapil a jak fotí můžete vidět na pár fotkách, pokud budete pokračovat ve čtení!








We had the opportunity to stay at the amazing Gorki Apartments. Located in the heart of Berlin Cafe, the "hotel" offers several apartment fully furnished. It was my first stay in an apartment in a city like Berlin and I can only recommend it! The Gorki apartments are big enough and offer everything you need - including dishes and a balcony! The personal is really helpful and friendly too, so to me it was five out of five stars!

První noc jsme byly ubytované v Gorki Apartments. Jedná se o trochu jiný typ "hotelu" - nabízí totiž kompletně vybavené apartmány. Já jsem byla takhle ve městě v apartmánu poprvé a musím říct, že jsem byla velice příjemně překvapená. Personál byl příjemný, apartmán velký (jako můj vlastní byt) a hlavně mi přišlo super, že jsme měly i vlastní balkon - který byl na večerní posezení jako dělaný. Gorki Apartments jsou ještě v "kavárnové čtvrti", takže pokud někdy budete hledat apartmán (nebo ubytování) v Berlíně, určitě se na ně podívejte, za mě to je pět z pěti hvězdiček!






Special thanks to  Gorki Apartments

SHARE:

19 comments

  1. Looks like a fun trip! Thanks for sharing. :-)
    X
    Miri

    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  2. Amazing pictures!!! I also love Berlin!!!
    xoxo Lynda
    http://fashion-petite.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Beautiful photos, delicious food and great place to stay!

    ♥ Hope your new week is Ah-MAZING! ♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  4. Lovely pictures, the apartment sounds great! x

    Summer, The Twins Wardrobe

    ReplyDelete
  5. nádherné fotky ! sama jsem byla v berlíně pár týdnů zpět a i když mi rozhodně nevyšlo počasí, moc jsem si to užila ! už i kvůli dostupnosti :-) bydlela jsem v hotelu Q! hned vedle Kudamm takže určitě víš, že bylo vše na dlani :-) krásné město

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji! :) my jsme měli 38, což taky nebylo úplně ideální :D

      Delete
  6. I really want to visit Berlin, you took such lovely photos there!
    Holly x
    The Twins' Wardrobe

    ReplyDelete
  7. Skvělé fotky, apartmán vypadá super:) já plánuji Berlín před Vánocemi, jsem ostuda, že jsem se tam ještě nepodívala:D

    ReplyDelete
  8. Your life is so so perfect! all looks really pretty, including you of course, great post :)

    ReplyDelete
  9. Jak jsi spokojená s tím Olympusem? Přemýšlím o koupi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fotí opravdu hezky, hlavně mi přijde i super, že se fotky dají stáhnout hned do mobilu přes wifi foťáku. Takže je to takové super řešení místo zrcadlovky!

      Delete
    2. Děkuji moc! A jak se pohybuje cena prosím?

      Delete
    3. To záleží na typu, mají jich víc, a taky mají i víc objektivů.. Na internetu to určitě najdeš! :)

      Delete
  10. Koukám, že laktózu a lepek už moc neřešíš, podle těch fotek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A to podle čeho? Toho paleo müsli? A laktózu řešit nemusim :)

      Delete
  11. Apartmán jste měly opravdu moc hezký :) Je to navíc asi nejlepší způsob ubytování, protože bydlíš vlastně jako v bytě :)
    Tvůj foťák i Olympus dělají hezké fotky :) O Olympusu sama přemýšlím už nějakou dobu, takže tohle je o důvod víc si ho někdy pořídit :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig