Wednesday, September 30, 2015

DIAMONDS IN AMSTERDAM

DSC_0018

Today I would like to tell something more about my press trip to Amsterdam. I spent in the capital of Netherlands only one night (I wish I could stay longer), but I still enjoyed seeing the city again very much. I was invited to see the new collection by House of Eléonore, an Amsterdam-based brand making diamond jewelry. The brand is little different than most of diamond-jewerly-making ones. Why? House of Eléonore is using only FairTrade gold and laboratory created diamonds only. The origin of their 18k gold is transparent and the brand cares about safe work conditions, fair wage and provides their employees access to health system and education. We were invited to the presentation of their new collection to the National Maritime Museum, where we first he had dinner, then saw the collection and then had an amazing afterparty. The whole experience was really personal - not only could we meet the whole brand's team, but also the story behind. Here are some pictures from the event and from Amsterdam, so I hope you'll enjoy them!

Před pár dny jsem letěla na press trip do Amsterdamu a dneska bych Vám chtěla říct a ukázat, proč jsem tam vlastně letěla. V Amsterdamu jsem strávila bohužel jenom jednu noc, ale i tak jsem moc ráda, že jsem měla tu příležiost se tam zase podívat. Byla jsem pozvaná od House of Eléonore, značky, která se specializuje na výrobu diamantovaých šperků a sídlí právě v hlavním městě Holandska, na představení jejich kolekce. Ještě před začátkem akce jsem měla chvíli čas, takže jsem se prošla po okolí hotelu. Shodou okolností jsme byly ubytované ve čtvrti, kde jsem byla už před 3 měsíci, když jsme měli 10 hodinovou pauzu mezi lety, takže jsem se vydala do Chanelu (kde už asi rok sháním espadrilky) a také se zašla podívat na kanály. Večer jsme pak jeli do Národního Muzea, kde se event konal. Nejdřív jsme měli společnou včeři, po ní jsme si mohli prohlédnout samotnou kolekci a nakonec následovala after party. No a tady je pár fotek, které jsem v Amsterdamu pořídila a také něco málo z celého eventu!

P9220397
DSC_0003 HouseofEleonore-Launch-210915-©FlorisHeuer-HR-016
HouseofEleonore-Launch-210915-©FlorisHeuer-HR-075 copy HouseofEleonore-Launch-210915-©FlorisHeuer-HR-057
HouseofEleonore-Launch-210915-©FlorisHeuer-HR-011 HouseofEleonore-Launch-210915-©FlorisHeuer-HR-163 copy 3 HouseofEleonore-Launch-210915-©FlorisHeuer-LRweb-063 HouseofEleonore-Launch-210915-©FlorisHeuer-HR-067 HouseOfEleonore-Bloggers-210915-©FlorisHeuer-HR-001 IMG_6677 DSC_0031 P9210363 DSC_0072 DSC_0085 P9210374 DSC_0071 DSC_0082

Special thanks to House of Eléonore for having me

SHARE:

22 comments

  1. Amsterdam is one of my favorite cities.
    It just seems like you are walking through a fairytale.
    Everything is so picturesque.

    xx Julia

    http://followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  2. To líčení ti tak slušelo :) Moc krásná výrazná rtěnka :) Jinak parádní fotky ;)

    ReplyDelete
  3. Amsterdam looks beautiful and I love the culture of the Eleonore team! :)

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Krásne prostredie a veľmi ti to svedčalo! Do Amsterdamu sa chcem už dlhšie pozrieť, vyzerá to tam nádherne :)

    ReplyDelete
  5. V anglickem textu mas hodne chyb. Kdyz se podivam na tve fotky z vyletu po meste, tak mi to nic nerekne. Vim, ze nepises pruvodce, ale na to, ze cestujes a potom fotis mesto, tak je to slabota. Vyfotila si kola, dva obchody - nepochopim, proc porad fotis ty obchody - to uz mi prijde trapny.., sebe na letisti plus tvuj cestovni pas a kelimek Starbucksu a ten event.. Pokud jsi s timhle postem spokojena, tak klobouk dolu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, takže když přiletim ve 3, ubytuju se ve 4, od 5.30 mám event a druhý den odlet v 11 ráno, mám mezitím stihnout projít celé město, nejlépe tak 3 muzea, památky, atrakce a všechno zajímavé? :)

      Delete
    2. Já mám třeba fotky z letiště a takový detaily z města moc ráda a baví mě si takové fotky prohlížet :)

      Delete
    3. to už je takový trošku rejpání s prominutím do hov*n .. mně se třeba líbí ta architektura a fasáda domů nad obchodem Valentino a Diesel :) na fotky památek se můžeš podívat i na googlu, zase nám ukazuje města v jiném světle ;)

      Delete
    4. byla tam krátce, ok. fotky hezký, ten 50mm objektiv je skvelej. ale proč proboha všude fotí ten kelímek, to mi vážně hlava nebere.

      Delete
  6. Amsterdam je nádhernej!! Jinak Ti to moc slušelo, ta rtěnka je skvělá:) A o kabelce nemluvím!

    ReplyDelete
  7. Parádní fotky :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  8. Super fotky a moc ti to tam slušelo! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Já ti tak závidím! Fotyk vypadají báječně, stejně jako ty :-)

    ReplyDelete
  10. V Amsteradmu jsem byla, ale na dva dny, takže jsem toho taky moc nestihla, což mě mrzí, takže si tam určitě někdy zaletím znovu! Je to moc krásné město a zajímavé! Krásné fotky, moc Ti to na eventu slušelo a ty diamanty... ach! <3

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    ReplyDelete
  11. Amsterdam je super
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  12. Jakým objektivem jsi fotila Baru? =) seulementteresa.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klasicky svojí 50mm :) ale fotky z eventu jsou focené profesionálním fotografem :)

      Delete
  13. Great shots! Love your pictures.

    Love Tschok
    http://thedetsornfactory.blogspot.de/

    ReplyDelete
  14. Beautiful city!


    http://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig