Wednesday, September 16, 2015

MIAMI DAYS



So, here we are, at the end of our vacation. We have three days left in the sunny Miami and then we are off home. The first couple of days felt like we will be here a long time, yet the vacation went by really quickly. Now we are enjoying the last days at the pool and beach before flying back to the autumn weather. The first thing to say is that I am sorry that I haven't posted many outfits. The truth is that I needed some time off the internet, just to relax and clear my head before the school, stress and autumn begins. That is understandable, right? The second thing is that felt a little off lately. I don't know why but somehow I felt tired, stressed und most importantly - uninspired. I am so looking forwards to the fall to layer, wear my favourite items and a lot of leather! A lot! But don't worry, I won't be all negative, because I took some pictures for you and I also want to tell about all we did, where we went and what we saw!

Když jsme přiletěli na Miami, přišlo mi, že tu budeme opravdu dlouho - ale opak byl pravdou. Dovolená utekla jako voda a zbývají nám necelé tři dny na Miami. Jako první bych se chtěla omluvit za to, že jsem nepřidávala tolik outfitů jako jsem slibovala. Pravdou je, že jsem si trochu potřebovala odpočinout od focení, psaní článků a celkově si "pročistit" hlavu. Vliv na to mělo určitě taky to, že jsem se poslední dobou necítila "ve své kůži", chyběla mi inspirace a celkově jsem si potřebovala odpočinout. To mám ale v plánu napravit, protože podzim je mým nejoblíbenějším ročním obdobím! A abych nebyla jenom negativní, chtěla bych Vám ještě říct, kde jsme byli, co jsme dělali a co jsme viděli!

The first couple of days we stayed in Fort Lauderdale, which is approximately 50 kilometers away from Miami. The city is small, quiet and that is the perfect place to relax. We were a couple of days laying on the beach, a couple of days by the pool and we also took a walk at the Las Olas Boulavard. That is the main boulevard in the city with a lot stores. We also went to one of the biggest outlet stores in the US - to the Sawgrass Mills. Then we went to South Beach, Miami. The first days we stayed at Ritz-Carlton and then we moved to W South Beach. We were relaxing most of the time, but we also visited some of the local mall - Bal Barhour with all the high fashion boutiques, Dadeland Mall or one of the biggest malls in Miami - the Aventura Mall. Looking at it back, I realize how lucky I am to see all of this and live the life I always dreamed of. So here some pictures I took during the stay, so I hope you will enjoy them as much as I did taking them!

Prvních pár dní jsme strávili ve Fort Lauderdale, což je město zhruba 50 kilometrů od Miami. Není tak rušné, tak na relaxování je to perfektní volba. Tam jsme byli necelý týden. Kromě plážování jsme se podívali i na Las Olas Boulevard, což je neznámější ulice ve Ft. Lauderdale, kde najdete plno restaurací, útulných kaváren a obchodů. Také jsme nemohli vynechat Sawgrass Mills, což je jeden z největších outletů v celé Americe. Ceny jsou tam opravdu nízké a v outletu strávíte celý den. Doslova. My jsme měli to štěstí, že jsme chytli ještě větší slevy díky Labor Day - třeba obal na notebook od Marca Jacobse jsem si pořídila za necelých 30 dolarů (z původních 80). Pak jsme se přestěhovali do Ritz-Carltonu na South Beach a poté do W South Beach. Většinu času jsme strávili u vody - u bazénu nebo na pláži. Byli jsme také podívat po pár známých obchodních centrech - Bal Harbour, kde najdete luxusní obchody typu Chanel, Louis Vuitton, Agent Provocateur nebo Saint Laurent, v Aventura Mall a v Dadeland Mall. Když se tak dívám zpátky, tak si uvědomuju, jaké mám štěstí, že jsem se sem mohla podívat. Snažila jsem fotit co nejvíc, tak doufám, že se Vám fotky budou líbit! A příště už outfit, slibuji!



SHARE:

19 comments

  1. Nice photos! I grew up in Fort Lauderdale, glad to see you had fun visiting my hometown :)

    ReplyDelete
  2. OMG I love these adorable pics, they are so wonderful :-*

    ReplyDelete
  3. moc hezke fotky a hotel vypada nadherne :) jen jsem tak premyslela, tu velikou nafukovaci labut si si tam dovezla, nebo jak? :D vzdycky se mi v bazenech libily, ale plamenak nebo donut asi vede :)

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
    Replies
    1. Objednala jsem si jí z (místního) Amazonu :D

      Delete
  4. Červené boty jsou zajímavé, i když osobně bych je neunosila. A ty černé plavky (VS?) se mi hodně líbí, příští sezónu si chci také nějaké "cut-out" pořídit, když konečně ten trend dorazil i do Evropy (alespoň soudě podle plavkových katalogů 2016, které jsem zatím viděla.) V Dominikánské republice jsem takových modelů viděla letos hodně, v Evropě ale toto léto ještě skoro nic.

    Hotely vypadají luxusně. Jen tak ze zvědavosti - cestovalas někdy do "exotičtějších" resp. vzdálenějších zemí i jinak, než do resortů a na pláže? Láká tě i takový styl cestování (poznávání, dobrodružství, off-the-beaten-path...) nebo dáváš přednost spíš klasickým destinacím a plážové dovolené?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cestovala jsem akorát fdo hotelu nebo pronajatého domu. Vzhledem k tomu, co se nám vždycky přihodí, bych něco jiného neriskovala :D

      Delete
    2. Díky za odpověď - z tvých příhod jsem zaznamenala pouze ztracené zavazadlo (nečtu tvůj blog moc dlouho), ale dovedu si představit, že se může zvrtnout leccos. Tak ať tentokrát dobře doletíte i s kompletními zavazadly. :)

      Celkově ale škoda, o hodně přicházíš. Já třeba taky ráda spím v pěkných hotelech nebo penzionech s charakterem, ale zároveň chci také tak nějak "zažít" zemi, kde jsem. I když občas i plážová "líná" dovolená s knížkou a koktejly velmi sedne, to souhlasím.

      Delete
    3. Ztatili mi kufr, 2x přišel hurikán, kvůli zpoždění jsme nestihli navazující let a zůstali v Bostonu, byla jsem v nemocnici se zánětem ledvin - a to to nemi všechno.
      Jinak my si třeba půjčujeme auto a jezdíme na výlety, ale když už seš někde po pátý, tak už ta místa podruhý vidět nemusíš :)

      Delete
  5. Nafukovací labuť je bezkonkurenční!! Perfektně mi zapadá do celé kompozice :)

    http://just-another-lifestyle-blog.blog.cz/

    ReplyDelete
  6. Krásne fotky ! :) Vidno, že si si to tam užila :) teším sa na outfit !
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  7. tá nafukovačka je super, po niečom podobnom som túžila celé leto :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. Teda ty si ale užíváš podle těch tvých nákupu:)

    ReplyDelete
  9. Ty Dior brýle jsou prostě úžasné! Kéž by byly blíž mým finančním možnostem :)

    ReplyDelete
  10. Labuť je naprosto parádní. Moc hezké fotky si pořídila.

    ReplyDelete
  11. ahoj vobec sa neospravedlnuj ze nepostujes outfity, je to prijemna zmena taketo random pics :) a velmi sa mi paci ako si napisala tento clanok, paci sa mi to ako si sa otvorila toto poprosim castejsie:))) uzi si posledne dni v miami a odychni si
    a k tym fotkam to by chcelo teraz toho crush emoji :D ale toho tu nemam tak len poviem ze waaaaauuu
    a tie cervene sandalkyyyy su pure love uz sa tesim na outfity s nimi:)
    vela stastia a este raz prijemny zbytok dovolenky :)
    Tereza

    ReplyDelete
  12. Ty prostě víš, jak na to :) Nádherné fotky ♥ A s tím Labour Day jste měli zkrátka pěkné štěstí :) Doufám, že pak bude nějaký haul :)

    ReplyDelete
  13. Ty červený botky jsou krásný! Ach, Miami mi chybí! <3 Hnedka bych tam vyrazila znovu.

    ReplyDelete
  14. Everything look so good! Hope you're enjoying your vacation! :)

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig