Saturday, September 12, 2015

SO REAL



Dior So Real - a pair of sunglasses that the whole fashion world is crazy about. To be honest I wasn't such a big fan of them. Well at least till I tried them on. I received this pair in black from a UK eshop Pretavoir and I am so happy I have these in my closet. I am so into them and I am thinking about getting a second pair in silver (this one). Yesterday we went for a little shopping spree, so I went out in a really comfortable combo - I paired my new white skinny jeans with a grey top and tied a shirt around waist. I have added new sunnies, my MK bag and favourite watch!

Dior So Real - sluneční brýle, do kterých je zblázněná půlka světa. Já jsem do nich až zas tak zblázněná nebyla. Alespoň do té doby než jsem si je vyzkoušela. Tyhle černé mi přišly z britského eshopu Pretavoir a od té doby jsem je nesundala. Dokonce teď uvažuji i koupi dalších, stříbrných (jedná se o tyhle). Nevím, čím mě dostaly, ale jsem moc ráda, že tenhle pár mám v šatníku. Včera jsme byly na menších nákupech, takže jsem zvolila pohodlný outfit - bílé skinny džíny a šedý top, který mám přes Glami. Outfit jsem doplnila kostkovanou košilí a Superstary od Adidasu. Samozřejmě bych se neobešla bez nových brýlí, kabelky a hodinek!



I am wearing:
Mango top via Glami (here)
Mango jeans via Glami (here)
Choies shirt (similar)
Adidas sneakers (here)
Michael Kors bag (here)
Dior sunglasses via Pretavoir (here)

SHOP MY OUTFIT


SHARE:

18 comments

  1. Tie okuliare sú úžasné :) Inak celkový outfit sa mi veľmi páči. Jednoduchý a pohodlný :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. Brýle se mi samy o sobě docela líbí, ikdyž já mám radši ty tvoje Céline! <3 Myslím, že Ti i víc sluší, co tak můžu hodnotit s fotek.

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Zvu Vás všechny k naší giveaway o kerammické dózičky ve tvarů cupcaků!: http://natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. neni to uplne typ outfitu, ktery bych si oblikla, resp. by me nenapadlo zkombinovat tadyty kousky dohromady, ale je to super, zvlast zlaty detaily na botech, kabelce a k tomu zlaty hodinky :) uzivej miami - ja tam byla pred 2 lety a je tam krasne

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  4. okuliare sú naozaj krásne, mne sa páčili už odkedy ich začali vyrábať :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. These sunglasses are amazing! Loved the outfit xx

    ReplyDelete
  6. A proč ses nám v nich neukázala i ze přede? Řekla bych, že se v nich moc dobře asi necítíš, když se nám v nich ani pořádně neukážeš ;) Podle mě jsou ty brýle super! Jinak jsem si všimla, že docela často píšeš, že se ti nějaká věc první nelíbila, ale jak vidíš, že ji má každý tak změníš názor, viz třeba birkenstock :) (a samozřejmě chápu, že na to můžeš změnit názor - jen je to u tebe celkem pravidlo)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já myslím, že na druhé fotce postavy je zepředu máš :) A není pravidlo, že v každém článku musíš mít fotku zepředu s obličejem do objektivu, ne? :) A nepsala jsem, že se mi nelíbily, jenom že jsem do nich nebyla blázen :)

      Delete
  7. So jealous of those glasses! So chic. xx

    -Mikayla
    http://thetastetracker.com

    ReplyDelete
  8. Cool sunglasses.
    Hugs,
    Miri

    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  9. pěkný outfit, jen zas opět trochu nuda, pořád to samé.. Ale vkus máš, o tom žádná .)
    Jen by to chtělo něco zajímavého :)

    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  10. Tvoje outfity jsou krásné, vždycky perfektně ladíš, jen bych na tobě někdy ráda uvítala nějaký "boom" v podobě nějakého extra zajímavého kousku :) A ty brýle..ach <3

    ReplyDelete
  11. Ty brejle jsou skvely :) Dost ikonickej kousek. Taky by me potesily.

    xxx

    Cury in the City
    Bloglovin
    Instagram

    Fashion Paris & Prague

    ReplyDelete
  12. Mne ten outfit prijde trosku jiny pes, jina ves....Vubec me to nezaujalo. Nelibi se mi k tomu ta kabelka a taky ta kosile uvazana kolem pasu mi to rusi- zajimalo by me, jak to vypadalo, kdyz sis potom tu kosili navlikla... Dala bych taky jiny hodinky. Bryle se mi taky prilis nelibi - proste to jde uplne mimo me.

    ReplyDelete
  13. tá kabelka je neskutočne krásna, love it ♥

    http://miskaholla.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  14. I've always loved your monochrome outfits and this one is new favourite! Love how you matched the pieces!

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig