Sunday, September 13, 2015

A LITTLE DIOR SOMETHING



So, this happened yesterday. This is something I had already on my wishlist (here) and when visiting the Dadeland Mall here in Miami, I managed to find a little Dior something. Since this is sold out everywhere, I decided to get it. Wanna know what's inside? So keep reading!

Včera jsme se vydali do Dadeland Mall tady na Miami. V Saks 5th Avenue kromě Chanel, Gucci a Louis Vuittona měli i obchod Dior, ve kterém jsem našla věc, kterou jsem už měla na svém wishlistu (tady). Mám z ní opravdu radost a pokud Vás zajímá, co jsem si pořídila, tak pokračujte ve čtení!



Dior So Real sunglasses in silver




This is my second pair of So Real, but I really love both of them - these will go perfectly with silver details and my older pair with golden ones! What do you think of these?

Tyhle stříbrné So Real jsou už druhý model, který mám - nedávno mi přišly i jedny v černé. Myslím, že unosím oboje - černé jsou víc univerzálnější, tyhle se budou hodit víc ke stříbrným detailům. Jak se Vám líbí?





SHARE:

15 comments

  1. Nadherne jsou.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  2. No jsou úžasný, i ty černé!!:)

    ReplyDelete
  3. Nice sunnies!
    xoxo Lynda
    http://fashion-petite.com/

    ReplyDelete
  4. Nádherné!
    Černé i tyto :)

    http://just-another-lifestyle-blog.blog.cz/

    ReplyDelete
  5. Myslim si, ze existuji hezci bryle....

    ReplyDelete
  6. vypadaji zajimave, to jo, jsem zvedava, jak pak budou vypadat na obliceji.. obecne mam ale radsi, kdyz bryle nemaji ty "klapky" na nos, snad vis co myslim .. (v tomhle pripade to modre)

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  7. adorable sunnies! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Osobně bych tento typ slunečních brýlí nenosila (nejsem si jistá, jestli by mi vůbec slušely), ale tobě sednou dokonale :) Jsou atypické, zvláštní, ale hezké :)

    ReplyDelete
  9. I'm obsessed with these. I can't buy them at home but I'm leaving for Dubai soon so I'll definitely be picking them up there! Gorgeous!

    Love from South Africa

    Arum Lilea

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig