Saturday, October 24, 2015

NEW IN: SAINT LAURENT BAG

DSC_0857

After having my Celine Mini Luggage for a very very long time, taking it everywhere and not having it in the best condition after all the years, I thought that it was time to get a new everyday bag - black, with golden details, and big enough to fit all of my things, like my notebook, camera, wallet, diary and phone. Find a bag that I would be able to fit all of this in it wasn't easy, but I managed to find one, which I really love - Saint Laurent from Coltorti Boutique

Posledních pár let byla mojí "everyday" kabelkou Celine Mini Luggage. Tu už teď mám ale už několik let a je to na ní poměrně dost znát. Proto jsem se rozhodla, že je čas si pořídit novou kabelku, která bude ideální na každodenní nošení a do které se vejde všechno, co potřebuji (foťák, notebook, mobil, peněženka). Nakonec jsem se rozhodla pro tohodle černého Saint Laurena, který mi přišel z  Coltorti Boutique.

DSC_0766


DSC_0830

The store is a European store, so you don't have to pay any extra taxes or charges. They sell a lot of brands like Valentino, Fendi, Michael Kors or Stella McCartney. And the good news? You can get your order 20% off when using the code VOGUEHAUS! So happy shopping!

Coltorti má ve světě 3 obchody (Itálie a Miami). Svoje zásilky posílá ale z Itálie, tudíž se nemusíte bát, že byste dopláceli DPH nebo clo. Na stránkách najdete značky jako Valentino, Fendi, Michael Kors nebo Stella McCartney. No a pokud plánujete koupi nějakého designerského kousku, můžete ušetřit 20% s kódem VOGUEHAUS, který platí na všechno zboží!

DSC_0849

Special thanks to Coltorti Boutique

SHARE:

19 comments

  1. I'm so in love with Saint Laurent bags at the moment. Yours is amazing! Too bad Coltorti Boutique didn't have Cassandre with tassel, that - 20 % would had been great help. :)
    - Lilja, www.styleinterrupted.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Gorgeous bag!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Krásna! Hned by som ju brala, dá sa kombinovať fakt s čímkoľvek :)

    http://nicolland.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. tak táto Celilne určite nenahradí. ale keď to je vrámci spolupráce,kto by to nebral, všakže :)

    ReplyDelete
  5. je opravdu moc pěkná.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Asi budu jediná, ale tuhle kabelku bych si nevybrala... Zbytek tvojí kabelkové sbírky ale obdivuji do posledního kousku :), Nechceš zase udělat nějaký souhrný post? Od posledního se ti hodně rozrostla :)

    ReplyDelete
  7. zajímavá kabelka :) těším se na outfit s ní .)

    Puntíkatý Blog

    ReplyDelete
  8. Je krásná, ale za ty peníze bych si ji nekoupila. Já raději Celine :)

    Style Solution

    ReplyDelete
  9. Skvělá kabelka, mě se moc líbí, ale tvoje šedá Sain Lauren se mi líbí víc, ikdyž věřím, že tahle je o něco prostornější :-)

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    ReplyDelete
  10. Barco nasla jsem instagram : perfectionist_TR jsou tam tve fotky, je tvuj, nebo ti je nekdo "krade" ?;) (jen aby jsi o tom vedela)

    ReplyDelete
  11. tá kabelka nemá chybu! aj by som hned takú brala

    http://miskaholla.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  12. Simply gorgeous!

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. ta je fakt nádherná, ze všech tvých kabelek se mi líbí právě tato

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig