Saturday, November 21, 2015

ETERNITY NOW

IMG_1222

The perfect dress, the perfect location, the perfect perfume. This is how I would describe these photos. Me and Tereza got to the Prague Castle to shoot this story with this incredible view. Looking at these pictures made me realize, how beautiful and historical Prague really is and how lucky I am to see the city so often. As you can see, I am wearing the most gorgeous black dress by Gucci and my favourite Chanel bag. For this occasion I had the opportunity to try the new perfume by Calvin Klein - Eternity Now. The perfume comes for both genders, male and female. The women one is really fresh and flowery. 

Dnešní fotky jsou kombinací těch perfetních šatů, perfetkní lokace a perfetkního parfému. S Terkou jsme je fotily u Pražského Hradu, kde je krásný výhled na celou Prahu. Cestuji často a už jsem pár měst viděla, ale Praha patří k těm nejkrásnějším. Jak už jste mohli vidět na Instagramu, na sobě mám malé černé od Gucciho, kozačky Salvatore Ferragamo a kabelku Chanel. Už před tím, než jsme fotky fotily, jsem měla příležitost vyzkoušet nový parfém od Calvina Kleina - Eternity now, který je dělaný jak pro dámy, tak pro muže. Dámská vůně je květinová, orientální a osvěžující. Hodí se jak na každodenní nošení, tak i na večer - třeba na společenské akce. Super mi přijde i velikost lahvičky - vejde se i do menších kabelek. 
Pokud byste chtěli i Vy parfém otestovat na vlastní kůži, máte teď jedinečnou příležitost! Na Instagramu a Facebooku běží totiž soutěž o 60 miniaturek parfému! Jediné, co musíte udělat, je vytvořit si vlastní video (takové, jaké vidíte tady u mě - vytvořit si ho můžete zde) a sdílet ho na svém instagramovém a facebookovém profilu s hashtagy #foreverstartsnow a #cosmocz. Hodnotit se bude především originalita, tak si nezapomeňte s videem vyhrát! 

IMG_1301
IMG_1204 IMG_1152 IMG_1341 IMG_1234 IMG_1069 IMG_1320 IMG_0947 IMG_1432 IMG_1501 IMG_1265
IMG_1085 DSC_0092


I am wearing:
Gucci dress via Gasmy (here) - 20% with code BLOGGER20
Salvatore Ferragamo boots via Gasmy (here)
Chanel bag (similar)
Celine sunglasses (similar)
Marc Jacobs watch (similar)
Michael Kors bracelet (similar)

SHARE:

23 comments

  1. TOTALLY STUNNING! Love everything about the photos! ♥


    Wishing you a fabulous weekend!
    XOXO Suzy ( ˘ ³˘)♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  2. absolutely gorgeous!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. You look awsome! I love the pics :-* www.inblushandblack.blogspot.de

    ReplyDelete
  4. O originalite sa v prípade tohto videa nedá hovoriť -.-

    ReplyDelete
  5. Pěkný outfit do práce.

    www.stylesolution.cz

    ReplyDelete
  6. to video jsem moc nepochopila, nevim, co bylo jeho cilem.. ale saty a kabelka jsou nadherny, moc ti to na fotkach slusi:)

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  7. Na fotkach ti to moc slusi, vypadas skvele.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  8. Ty šaty jsou elegantní a krásné, ale nejsou ti trochu malé v ramenou?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, jen se tak ptám, protože je máš na ramenou tak divně nahrnuté.. což se obvykle stává, když ti je něco moc malého v ramenou. Nejvíc se to vidí na fotce s detailem parfému a té nad ní.

      Delete
  9. Úžsně ti sluší ty šaty. A celé to nemá chybu!

    ReplyDelete
  10. Skoda, ze jsi ty cernou barvu nerozbila bilym nebo rudym paskem. Takhle je to takovy monotonni. Parfemy Klein muzu, jiz leta pouzivam one.

    ReplyDelete
  11. Krásna si, do Prahy sa chystám, je to jedno z mnoha miest, ktoré mám na liste :) môžem sa spýtať, že čo študuješ ?

    ReplyDelete
  12. nádherné fotky :) dokonalé přímo ;)

    ReplyDelete
  13. Páni! Ty šaty ti neskutečně padnou, opravdu ti to moc sluší! Krása! :))

    ReplyDelete
  14. Hezký outfit :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  15. Krasny look, ale prijde mi, ze by se hodil spis na starsi damu :)

    xxx

    Cury in the City
    Instagram
    Fashion Paris & Prague

    ReplyDelete
  16. Tohle už přestává být blog, ale normální reklama - fotky outfitu, kde na 4/5 je jen záběr na parfém a kabelku? :D Chápu, že spolupráce je založená přesně na tomhle marketingu, ale neměla bys zájmy svých sponzorů stavět nad zájmy svých čtenářů - bez nich bys totiž vůbec nebyla tam, kde jsi. Ale dle několika posledních postů, už ses dávno nechala "koupit" naprosto celá, takže je tenhle komentář v podstatě zbytečný ;)

    ReplyDelete
  17. Tak tímhle jsi mě opravdu překvapila! Šaty jsou nádherné a skvěle ti padnou, vážně moc ti to sluší. Držím palce na dnešní Blogerku roku :)

    ReplyDelete
  18. Tak tímhle jsi mě opravdu mile překvapila! Šaty jsou přenádherné a skvěle ti padnou. Skvěle jsi to sladila, jako vždy :) držím ti palce na Blogerku roku!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig