Wednesday, November 25, 2015

ITALY WITH BRUNA ROSSO

IMG_1691

In the last post I showed you the first outfit we shot in Cuneo, Italy. Today I will be talking about what exactly we did there. As you know, we got invited by Bruna Rosso, a Cuneo-based multi designer e-shop, to meet them, shoot a couple of outfits and to discover the city. Me, Alex, Nicoletta and Sara spent in the small Italian town a lovely weekend, got to know each other and here are some snapshots I took during my stay!

V minulém postu jsem Vám ukazovala outfit, který jsem fotila v Itálii, kam jsem byla pozvaná od eshopu Bruna Rosso. Dnešní článek bude také o Cuneu, ale tentokrát bych Vám chtěla ukázat pár random fotek, které jsem tam stihla vyfotit, a také říct něco málo o tom, co jsme tam - já, Nicoletta, Sara a Alex - dělaly.

DSC_0746
IMG_1855


We arrived in the afternoon on Friday, so we had some time to pack out our items and then went to the store to pick and try our outfits. In the evening we all had a dinner in a small Italian restaurant. The next day we were shooting the whole day, which was fun, but also demanding. In the evening we had dinner together and went quite early to the hotel, since we were tired and also had to pack. On Sunday we had some time off, so in the noon I went for a walk, got some Italian gelato and also took some pictures for you. In the afternoon we went back to the airport and then got back home. 

Do Cunea jsme dorazily v pátek odpoledne. Měly jsme chvíli čas na vybalení a v podvečer jsme pak šly přímo do obchodu, kde jsme si vybraly a vyzkoušely outfity na focení. Večer jsme pak všichni, společně i s majiteli, šli na večeři do menší italské restaurace. Celou sobotu jsme fotily, což bylo super, ale také hodně vyčerpávající. Večer jsme šly na večeři do sushi baru a poměrně brzy přišli na hotel - byli jsme po celém dni unavení a také jsme museli balit. Neděli jsme volnou, takže jsem se dopoledne byla projít po městě, ochutnala místní gelato a také něco pro Vás nafotila. Opdoledne jsme pak jeli zpátky na letiště do Milána a večer domů.

DSC_1052DSC_0737 DSC_0607 IMG_1811
DSC_0760 DSC_0766 Foto 14-11-15, 10 09 06 DSC_0643 DSC_0730 DSC_0703 IMG_1869 IMG_1783
DSC_0673 DSC_0677 DSC_0691 PB150060 IMG_1716 IMG_1744 DSC_0682

It was nice meeting the store owners, see the “real” store and also the whole “backstage” behind having an eshop. We shot more outfits than just the one I showed you last time, so there is definitely coming more soon!


Jsem moc ráda, že jsem měla příležitost poznat majitele eshopu, také se podívat do “backstage” a podívat se, jak takový eshop vlastně funguje a také poznat nové blogerky (Saru sleduji už pár let, takže jsem moc ráda, že jsem jí mohla poznat osobně). V Cuneu jsme nafotily ještě další dva outfity, které Vám ukážu brzy!

DSC_0680

Special thanks to Bruna Rosso
Photos of my outfit by Tereza Marešová

I am wearing:
Zara shirt
Burberry coat
Balenciaga leather leggings
Jimmy Choo pumps
Chanel bag
Celine sunglasses
Marc Jacobs watch
Michael Kors bracelet

SHARE:

29 comments

  1. To jsou krásný fotky! Vždycky z těch tvých snídaní dostanu hlad :( :D
    One blondie life

    ReplyDelete
  2. Báro, líbí se mi, že se na některých fotkách aspoň trochu usmíváš... Ale zdá se mi, že se ti fotky trochu promíchaly - outfit ve světlém kabátu má totiž na pozadí pražskou hradní stráž. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já ale neříkám, že jsem outfit fotila v Itálii :) Vyfotila jsem ho než jsem odletěla :)

      Delete
    2. OK, dobře, na tom samozřejmě není nic špatného. Jen je to pro čtenáře trochu zavádějící, když píšeš článek s takovým nadpisem a zmiňuješ, že ukážeš, co jste v Cuneu s ostatními blogerkami dělaly... A pak tam máš fotky z Prahy. Jen kapka konstruktivní kritiky, protože jsem si všimla, že do tebe lidi často navážejí právě kvůli tomu, že nepůsobíš moc důvěryhodně - možná by nebylo od věci to v textu zmínit anebo prostě v článku o Itálii mít jen fotky z Itálie. :) mně je osobně úplně fuk, kde co fotíš, ale trošičku to kazí dojem.

      Delete
    3. Nedošlo, že to může být matoucí. Fotky jsem fotila než jsem odletěla, takže je brala součástí víkendu :)

      Delete
  3. Krásný fotky :)

    http://thechicflair.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Upozornila bych na to, že oufit je z Prahy, mateš nadpisem, že je to z Itálie. Jinak líbivé fotky, ale nebylo by lepší ukázat víc z obchodu?

    ReplyDelete
  5. Az ted si vsimam, jak mas hodne jemne vlasy. Tva vymluva me docela pobavila. To je jako kdybych ti rekla, ukazu ti fotky z rima a dala ti do ruky fotky z plzne. Co me ale zarazi, ze nemas zadnou fotku s ostatnima blogerkama. Zajimalo by me, co jste behem Tech dnu podnikly. Treba jsou akcnejsi a post by byl Trochu zajimavejsi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fotky jsem fotila v pátek ráno, v pátek po poledni jsem letěla, takže nevidím problém :) Jinak je super, že myslíš, že když někam letíš na press trip, máš čas fotit jen tak, třeba zajít na kafe a nic nedělat. Bohužel tak to nefunguje ;)

      Delete
    2. Chudaku celebrito pretizena,mame te litovat?

      Delete
    3. Díky, že mě bereš jako celebritu a litovat mě nemusíš :)

      Delete
  6. ta Fendi kabelka je úžasná! <3 muselo to být super, vznikly krásné fotky :)

    JULI JULI blog

    ReplyDelete
  7. Baru, ty nevidis nikdy v nicem problem. Zajimalo by me, co na tvuj lezerni pristup rikaji v nemecku. Kazdopadbe jsi si treba mohla udelat spolecnou fotku i s ostatnima blogerkama. Cas si na to mela - viz ta zminena vecere. Nez po stopadesate ukazat tva zavazadla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No nevím, jak Ty, ale když jsem na večeři po letu a nebo po celém dni plného focení, tak spíš chci relaxovat než se fotit :) Ale neboj se, fotky se dočkáš, jenom čekám až i je pošle Nicoletta :)

      Delete
    2. Ja nerozumiem tým tvojim výhovorkám - hovoríš, že ste nemali čas sa vyfotiť, že si na to bola príliš unavená, ale potom napíšeš, že ti fotku pošle Nicoletta, takže ste sa vyfotili? Nebolo by jednoduchšie napísať, že ty si fotku nespravila, ale iná blogerka áno a neskôr nám ju ukážeš? Takýmto prístupom len prichádzaš o fanúšikov..

      Delete
    3. Já nevím, co je za problém. Napsala jsem, že jsme neměli se čas vyfotit a tím jsem na MŮJ FOŤÁK. Máme společnou fotku z focení outfitu, kterou za a) nemám, za b) je součástí jiného článku a za c) jsem nefotila já. Spíš si myslím, že mě tady taháte za slovo a přesně z tohodle důvodu jsem nedávno psala, že radši na komentáře neodpovídám. Nebo se snad mýlím? :) PS: Jsem ráda, že tohle vidíš jako výmluvu. To, že je to pravda, Tě nenapadlo? :)

      Delete
    4. Báro, stále více na mě působíš jako holka, které si vždy musí nutně stát za svým a neumí pořádně dát občas za pravdu čtenářům, bez kterých by tvůj blog nebyl nic než další rybka v moři desítek či stovek dalších... Líbí se mi tvé věci a čistý styl, ale obecně z tvých příspěvků, které by měly do určité míry reflektovat i tvůj osobní život, na mě spíš působí taková osamělost a unylost ač zabalená do luxusního obalu. Chápu, že ty se asi tak necítíš, nebo mi asi odpovíš, že je to věc pouze pohledu a ty jsi v pohodě. Každopádně tvé příspěvky ve mě neevokují, co by tento způsob blogerského marketingu a prezentace lifestyle a módy pravděpodobně měl. Kéž by ses nad tím, co ti čtenáři píší raději zamyslela, než stále vedla tu svou výmluvnou.... Bára

      Delete
  8. Kabelka je naozaj krásna a hrozne sa mi páčia aj tie na poslednej fotke :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  9. Baru máš opět skvělé fotky! <3

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    ReplyDelete
  10. Super post! Takéto randomy mám najradšej! Už mi lezú na nervy tí anonymovia, ktorí stále zabŕdzajú. Ja sa rada pozriem na pekné fotografie luxusných vecí. Možno také v živote nebudem vlastniť, ale baví ma sa pozerať na krásne veci, pekné dievča, super outfity, a keď vás to nebaví, tak na čo sem chodíte nechápem
    Tiež by som outfit pred odletom zahrnula do postu o víkende a to, že Baru zabudla spomenúť, že bol odfotografovaný pred odletom v Prahe je úplne normálne. Možno má viac povinností ako si vy ostatní myslíte.

    ReplyDelete
  11. clanok bez fotky s kelimkom starbucks?? vidim dobre?? co sa stalo?? :DD

    ReplyDelete
  12. Outfit mi přijde fakt bezvadnej! :)

    ReplyDelete
  13. Vypadáš skvěle, Baru♥ Těším se na další fotky!!

    ReplyDelete
  14. Adorable photos. :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Ahoj, doufám, že ti to nebude vadit, ale měla bych takový dotaz. :)
    Chtěla bych se zeptat jestli máš tady converse v barvě antracitová - http://www.spartoo.cz/Converse-CHUCK-TAYLOR-ALL-STAR-SEAS-OX-x3112.php
    Mám dojem, že jsem je viděla u tebe na snapchatu, ale teď si nejsem vůbec jistá.

    ReplyDelete
  16. Beautiful photos! :) Hope you enjoy your stay! :) xx
    Helena
    www.ilenczfalva.com

    ReplyDelete
  17. What fabulous outfits...look great on you! Work it, girl! xx

    -Mikayla
    http://thetastetracker.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig