Tuesday, November 10, 2015

NEW IN: CHANEL

DSC_0220

Something very wanted, something very sold out and something very Chanely. That is how I would describe my very last designer purchase. This is something I was looking for a year and I feel really happy and lucky that I found this number one item on my wishlist right here, in Dubai. Many of you guessed right (well, you know me). So here is the inside of the Chanel bag.

Něco chanelového, něco, co jsem chtěla a hledala něco málo přes rok a něco téměř nemožného sehnat. Tak bych popsala věc, která se ukrývá v nákupní tašce. Plno z Vás už uhádlo, co se vevnitř skrývá, ale pokud se chcete ujistit, že jste tipovali dobře, tak pokračujte ve čtení!

DSC_0237 DSC_0287

And the inside is the Chanel espadrilles! I really love the style of the shoe. To be perfectly honest the black/blue combo wouldn't be my first choice. When I entered the shop I actually wasn't expecting the store to have any espadrilles. Or at least any in my sitze. The man working at the Chanel shoe store in the Level Shoe District of Dubai Mall told me, that THIS is actually the last pair in 38 and 39 (I have size 39) in leather. The funny (or sad?) thing is that he also told me that they actually were restocked the day I was there and 80% of the shoes were gone. How crazy is that? So with that in mind, I didn't wait a minute, and bought the shoes I was dreaming of the past months.

A jsou to... Chanel espadrilky! Musím přiznat, že kdybych na výběr, navy/černá kombinace by nebyla moje volba číslo jedna. Když jsem se do Chanelu v Level Shoe District v Dubai Mallu šla zeptat, jestli je náhodou nemají, čekala jsem odpověď, kterou jsem dostávala pořád dokola "Musíte si počkat až nám znovu přijdou". Tentokrát jsem ale měla štěstí a ulovila tak poslední pár v 38 a 39.  Měla jsem štěstí. Boty jim zrovna přišly v den, kdy jsem tam byla a 80% z nich bylo už vyprodaných. Věděla jsem, že tohle je jediný pár, který si v blízké budoucnosti budu moct pořídit, takže jsem neváhala ani minutu.

DSC_0228 DSC_0302

 Chanel espadrilles in leather in navy/black

DSC_0223 DSC_0275

The price here in UAE wasn't actually good at all. Event hough you don't have to pay tax, the price is still better in Europe. However I knew I have no chance to get these, because you have to go at Chanel's the morning they get restocked, otherwise there is nothing left. So knowing that, I actually didn't care that much paying more, because I knew that this is something worth paying a little more. So how do you like my new shoes?

Cena tady v UAE nebyla vůbec výhodná. Sice se tady nakupuje bez daně, ale i tak boty vyšly o 2 tisíce dráž než v Evropě. Věděla jsem ale, že nemám šanci si je pořídit v Evropě, takže mi nevadilo, že jsem si připlatila. Boty se mi opravdu líbí, mám z nich radost a hlavně je to něco, po čem jsem toužila poslední rok. Tak jak se Vám líbí?

SHARE:

43 comments

  1. Wow! Glad that you're happy with your purchase! :)

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. poslední pár v 38 a 39? co to znamená?

    ReplyDelete
  3. Ty boty jsou krásné! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Pockat, nepaci sa ti farebna kombinacia, su o 2 tisice drahsie ako v Europe a napriek tomu si si ich kupila? Cojaviem, ja by som si este pockala... Ved ty stale cestujes, urcite by si ich nasla niekde inde pri najblizsej dovolenke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nevím, jestli si článek četla, ale očividně ne :) Psala jsem, že to nebyla moje nr. 1 volba, ne že se mi nelíbí - to bychc si je nekoupila, logicky ) Jinak taky nemám přehled, kdy přesně restockují (třeba mi řekňi, že mají přijít další týden a pišly 2 dny na to a v ten večer, kdy je restockovali, už bylo 80% pryč. :) takže ne, nenešla. A kdybych našla, tak si koupím další :D

      Delete
    2. Haha by me zajimalo kdo ti to financuje

      Delete
    3. Kdo? Boty jsem si koupila já sama :)

      Delete
    4. nepochybujem že si to už dokáže financovať sama vďaka blogu ;) Bara uprimne som tvoj blog volakedy nemusela, ale v poslednej dobe keď vidím ako na ňom naplno pracuješ a snažíš sa si z toho spraviť full time dream job tak ma tá tvoja cielavedomosť na tebe začala baviť a držím palce do budúcna! btw sú Chanel espadrilky true to size?

      Delete
    5. Děkuju moc! :) Já mám 38,5 a tyhle mám ve 39 a sedí mi super :)

      Delete
  5. "Musím přiznat, že kdybych na výběr, navy/černá kombinace by nebyla..." Já nevím, ale překlepy tohoto typu mě už nebaví, končím tady. Máš krátké články, to by ani nevadilo, ale kvalita je občas hrozná. Chápu že se soustředíš spíš na zahraniční čtenáře, ale Tvá angličtina také nic moc. A my z Čech sneseme přece všechno, že. Mrzí mě také, že málo reaguješ na komentáře čtenářů, bez kterých bys ani nebyla tam kde jsi. Chtělo by to trochu úcty, nejen ke Tvým sponzorům. Nic méně hodně štěstí v tom co děláš, upřímně. Škoda, že Tvého názoru na můj se zřejmě nedočkám, je to škoda, ráda bych ho znala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, tak jestli Tě odradí jenom tohle, tak je to Tvoje věc :) Víš, ono není lehké nazpomínat gramatiku, když jsem češtinu měla ve škole měla naposledy před 2 lety. A to ještě jako cizí jazyk. Jasně, to mě neosplavedlňuje, ale myslím, že se to pochopit dá. Jinak angličtinu te'd dělám C2, takže to nejhorší asi nebude :)
      A proč nereaguji na komentáře? Protože většina lidí si stejnak udělá názor a když něco napíšu, tak mi stejnak odepíšou svoje. V minulosti jsem odpovídala dost a bylo to jenom na škodu. Tkaže tak.

      Delete
    2. Baru, to ale nejsou překlepy, ale chybějící slova. Nechceš to treba před publikování dat přečíst někomu, kdo češtinu praktikuje denne a nebere ji jako cizi jazyk?

      Jinak kvalitu angličtiny bych zase tolik nehodnotila, ja bych rekla, ze na světe je možná i vice lidi mluvícich anglicky kteří nejsou rodilí a jsou šťastní i za par slov, kterým rozumí.

      Nevím v CR o jiném blogu mladé slečny, u ktere se mohou inspirovat i daleko starší ročníky. Nemluvím o outfitech, ale v luxusním zboží nemá konkurenci a upřímně, preji ti to Baru!

      Delete
    3. Promiň, ale argument, že jsi měla češtinu naposledy před 2 lety ve škole, je směšný. Tváříš se, jako že máš profesionální blog, vyděláváš si s ním, je to v podstatě tvoje práce, aspoň se tak prezentuješ. Dokážeš si představit, že bys chodila normálně do zaměstnání, ve kterém bys svým klientům, kolegům nebo šéfovi argumentovala tímto způsobem? Asi ne, co... Věř mi, že možná z tvého pohledu nepatrné a zbytečné detaily, jako je pravopis nebo slovosled, jsou pro jiné lidi do očí bijící a prostě jim to vadí (taky bych nečetla noviny nebo časopis, kde jsou chyby a překlepy).

      Delete
    4. Promin, ale ja uz jsem tri roky ze skoly a cesky umim porad dobre. A musim.. a taky denne pisu nekolik mailu v anglictine i cestine.. jestli chces, muzu Ti clanky opravovat, nebo psat. Hlasim se dobrovolne :)

      Delete
  6. Ahoj, Tvé příspěvky jsem začala sledovat až v poslední době, tak je možné, že jsem nějaký článek na toto téma přehlédla, ale běží mi v hlavě vcelku jediná otázka - zcela bez snahy Tě urazit - kde na to všechno bereš peníze? Zajímá mě to spíš z hlediska nějaké osobní rady, jak lépe hospodařit nebo třeba vysvětlení typu: "mám bohaté rodiče". Ale upřímně by mě zajímalo, jak si jako 19 studentka můžu měsíčně zajet do exotické destinace, navštívit 5* hotel a vyrazit na nákupy do Chanel. Opět opakuji, nemám v úmyslu na Tebe nijak útočit, jsem jen zvědavá :) Budu moc ráda, pokud můj příspěvek nezůstane bez odpovědi, myslím, že si to nezaslouží. Děkuji :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Článek na toto téma si nepřehlédla. Nepřijde mi na místě sdílet informace o svých financích prakticky s cizími lidmi a ještě to dávat na internet. Tohle je podle mě každého věc. Neberu to jako urážku, je mi jasné, že to pro většinu lidí "normální" není. Letenku jsem dostala od KLM, takže jsme si platily jen hotel. Večerře v Atlantisu i Burj Al Arabu byla v rámci spolupráce. A právě díky nim toho spoustu dostanu, takže a) mám nulové náklady na kosmetiku/oblečení/boty/občas hotely/taxíky a b) jimi vydělávám.

      Delete
    2. Děkuji za odpověd :) A jak se k něčemu takovému člověk dostane? :)

      Delete
    3. věřím, že Bára si opravdu na vše vydělává blogem, instagramem etc. velice mi to připomíná článek na podobné téma, kdy si slečna vydělávala tisíce díky reklamám a sponzorům na instagramu...nevidím na tom nic špatného jen mi přijde, že se nemusíš za každou cenu ,,zaprodat" za pár designérských kabelek ;)
      http://ona.idnes.cz/essena-o-neillova-socialni-site-lez-d6p-/spolecnost.aspx?c=A151104_003525_spolecnost_brv

      Delete
  7. I love these! Even thought they aren't your first colour choice, they will go with so many clothes! :)
    haveyouseenhowshespeaks.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  8. ahoj vsimla som si ze vsetci sa zrazu zacali stazovat ze neodpovedas na komentare a bla bla bla, nepride mi to az tak drasticke ano bara odpoveda menej ale nemoze predsa odpovedat na kazdy jeden komentar a velakrat ked aj odpovie tak si ludia budu mliet to svoje stale dookola (haters gonna hate hate hate :D) ale viete co som si vsimla? vsetky taketo burlive komentare a reakcie su iba vtedy ked je bara niekde na dovolenke pokial je doma tak malokedy dostava neprijemne komentare. Zavist je naozaj silna vec, ale niekedy je to naozaj len konstruktivna kritika to je potrebne rozlisit. A baro paci sa mi ze si sa k tymto konkretnym komentarom vyjadrila a nezostala si len ticho sediet :) a ludia uvedomte si ze my sem mozeme napisat hocico a ona si to vzdy precita (ci uz su to pozitivne alebo negativne komentare)a ked uz aj odpovie vzdy sa snazi odpovedat diplomaticky, aj ked teraz mi vsetci poviete ze obcas odpoveda drzo, ale to je len sarkazmus vo vacsine pripadov :D a za to mas u mna plusovy bod :D
    prajem ti vela este vela vela uspechu (i ked uz teraz je posobive ze co si dokazala)
    Terez

    ReplyDelete
  9. Nákupy v Dubaji už dááávno nejsou výhodné! Dnes platí jedno - nejlevněji člověk pořídí danou věc vždy v zemi, odkud pochází daná značka. Super je, že všechny dobré značky jsou evropské :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přesně tak, s tímhle může jen a jen souhlasit! :) Ale třeba u Tifannyho ceny nijak rozdílné nebyly :)

      Delete
    2. No právě. Tyjo mně ta Dubaj přišla v něčem až docela předražená. No celkově nechápu ten hype ohledně Dubaje. Úplně nejvíc mi vadí to arabský megalomanství a jak se snaží za každou cenu dokázat, že patří na západ i přes tu svojí pošahanou víru.

      Delete
  10. Awesome shoes!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. epadrilky se mi nikdy driv nelibily, ale tyhle teda jsou, dokonce i v ty navy se mi libi :) tesim se na dalsi fotky z Dubaje :)


    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  12. Uděláš i článek z KLM letadla? (i když dle instagramu jsi letěla Emirates??) Předpokládám, že economy jsi neletěla ;)
    btw: dají se boty pronést bez proclení nebo se musí clít? Zajímá mě to, protože letíme do Dubaje a chci si je také pořídit, tak zda projít či ne :)
    Díky a doufám, že sis to užila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ano prosím. taky jsem si všimla loga emirates.. tak jak to teda je? :-)

      Delete
    2. Já jsem ale nepsala, že letím s KLM. Společnost mi dala částku, tolik, kolik stojí letenka do Dubaje od KLM. Takže jsem si za peníze od KLM koupila letenku od Emirates, protože KLM z Prahy nelétá. Objasněno?

      Delete
    3. Díky :) to dá rozum (třeba jsem i čekala, že ti dali letenku od Emirates, i když s nimi nemají codeshare). A odpovíš mi prosím i na to clo? Ať vím, k čemu se připravit? :)
      Díky!

      Delete
  13. Mne neprijde, ze by jeji uroven cestiny byla tak spatna. Spise mi pripada, ze se neumi dobre vyjadrit. A to i v anglictine. Trosku nechapu, proc dela ve skole cestinu, kdyz je to jeji matersky jazyk. Ok, gramatika je dulezita, kdyz neco pise. ale na druhou stranu, kdyby Bara trosku vice cetla v materstine, tak by to taky vypadalo jinak. Prece jenom jezdi casto do Ceska, mluvi s rodici, kamarady.
    Ja tez ziji v cizine, studovala jsem tu a ted tu pracuji. Do Ceska jezdim 1-2x za pul roku. Obcas taky hledam ceska slova, ale knizky jsou dobra vec.
    Jinak ty boty jsou krasne. Ale nevim, zda bych chtela mit na botech vytisknute chanelovske inicialy. Nekomu to muze pripadat luxusni, me by to spise odradilo.

    ReplyDelete
  14. Oh looks, amazing, love them! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. lovely!!!
    www.stylemechummy.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. ahoj Báro, někde jsi tu zminovala, že ti KLM zaplatilo letenku do Dubaje. To ti zapatilo jen jednosměrno? na obrázku z instagramu je vidět kus křídla s logem Emirates. Nechci rejpat, ale zajímalo by mě, jak to teda je. A to hlavně kvůli tomu, že přestávám věřit věcem, které tu píšeš. Občas si i protiřečíš. Jinak mě tvuj blog docela baví, sice ukazuješ jen luxusní věci (ktteré si já dovolit například nemohu, ale ráda se podívám) a máš také pěkné fotky z cestování (kdo z tvých čtenářek si dovolí cestu do Miami? skoro žádná, ale ty nám ukážeš, jaké je to bydlet v luxsuním hotelu a užívat si velmi drahou dovolenou), ale i to je občas inspirativní. Díky moc za odpověd. S.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem ale nepsala, že letím s KLM. Společnost mi dala částku, tolik, kolik stojí letenka do Dubaje od KLM. Takže jsem si za peníze od KLM koupila letenku od Emirates, protože KLM z Prahy nelétá. Objasněno? Ale tak jasně, klidně mi nevěř :D

      Delete
  17. Objasněno :) díky, věřím ti.
    Alespoň ale pochop, jak to myslím. To není žádná výtka. To je jako kdybys napsala, že ti Michael Kors zaplatil kabelku a na obrazku by byla kabelka Luis Vuitton. A ty bys pak vysvětlila: nojo, to mi MK dal jenom penize v hodnotě té kabelky, ale ja si koupila LV.

    ReplyDelete
  18. A chapu, ze že jsi letěla s Emirates. KLM se nehodí na tvůj blog s luxusním zbožím a službami :-). A to zase nemyslím ve špatném, tak to je.

    ReplyDelete
  19. Obrovská loga na kabelkách, botech a oblečení jsou opravdu out

    ReplyDelete
  20. jdou dokonaly.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  21. Wauu! :) Moje vysnené :) :) Naozaj sa úprimne teším s tebou, že ich konečne máš :) a dúfam, že aj ja sa raz takto budem tešiť :) :) ....

    ReplyDelete
  22. This is perfect vague,.i really like it..Thanks for sharing this design,
    "wholesale vogue bandage bodycon dress "

    ReplyDelete
  23. Ach jo, nektery příspěvky tady jsou tak stupidní a čiší z nich zavist, ze je mi z toho spatne.
    Barco, mas super blog, rada te sleduju a myslim si, ze v kategorii fashion nemas v CR konkurenci:) Prijde mi naprosto v pohode, ze s nesdílíš informace o financích na blogu. Nikomu do toho nic neni, i kdyz urcite zvědavej je, ale kazdopadne na tebe nema hned útočit a spis bych dotyčné ( předpokládám, ze tvuj blog moc muzu nečte ) poradila, aby strávila min casu zavidenim a zacala treba taky blogovat, aby mohla na sebe mohla byt pysna a mohla si treba i dovolit luxusnější veci;)
    Jinak Chanelky jsou nadherny, libi se mo moc ta kombinace barev a jsem zvedava na outfity s nimi!:) Přeji krasny a den!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig