Friday, November 27, 2015

OVERKNEE BOOTS

DSC_0925

If I should name one thing I am crazy about this season, it's the over knee boots and especially those Stuart Weitzman ones. Last week I took the decision that I cannot wait anymore for the eshops and stores to restock them, because I needed boots, which I will be warm in since it got so cold outside. So I went at Zara's and found these. I really like them, however I still dreamt about those Stuart Weitzman ones (which I also ended up getting). I paired the boots with a grey dress, waterfall jacket and black tights. I also got coffee at Starbucks. I think I will be holding a lot of cups this winter since they warm up my cold hands and also now, with the new Starbucks App, you get every 11th beverage on the house! All you need to do is download the app, register your card and then you're ready to collect stars and get benefits from that! If you are a Starbucks addict just like me, you definitely need to try the App out!

Pokud bych Vám měla říct jednu "it" věc této sezony, určitě by to byly semiškové kozačky nad kolena. A hlavně ty od Stuarta Weitzmana. Už delší dobu jsem přemýšlela nad tím, že bych si kozačky pořídila. Když už jsem se rozhodla, že do nich investuji, nikde nebyly k sehnání. Venku se pomalu začalo ochlazovat a já jsem tedy začala hledat jinou alternativu - a nakonec narazila na tyhle v Zaře, které mi také přijdou super. Velký výběr vysokých kozaček najdete třeba na Spartoo (kde mají také i Stuarta). Ke kozačkám jsem přidala šedé šaty, černý kabát a silonky. Neobešla bych se ani bez oblíbené kávy, která kormě toho, že skvěle chutná, také zahřeje! No a pokud jste i Vy milovníci Starbucks jako já, určitě vyzkoušejte jejich novou aplikaci! Stačí si jí stáhnout, zaregistrovat se tam a pak už jen platit pomocí aplikace a získávat tak různé výhody - jako je například každý 11. nápoj zadarmo! Stačí zaplatit aplikací, nasbírat 10 hvězd a další nápoj je na účet podniku. 

DSC_0576 DSC_0831
DSC_0936 DSC_0786 DSC_0894 DSC_0842
DSC_0672

I am wearing:
Zara dress (similar)
Zara coat (similar)
Zara boots (similar)
Saint Laurent bag via Bruna Rosso (here) - 20% with code BRUNAROSSO20
H&M gloves (similar)

SHOP MY OUTFIT




SHARE:

25 comments

  1. You are alsways perfectly dressed :-*

    ReplyDelete
  2. Tak tentokrat prilis pozitivni nebudu. Nelibi se mi make-up Ani vlasy, ktere te delaji o mnoho starsi. U krku by sis t'y saty mohla upravit. Boty jsou pekny, pohodlny. Libi se mi, ze nejsou na jehlach.

    ReplyDelete
  3. Your hair looks lovely in curls! Nice outfit! X

    ReplyDelete
  4. sluší ti to, ale vypadáš o 10 let starší..

    ReplyDelete
  5. Mně se to líbí moc, celé. Že by mi v tom byla v tomhle počasí asi zima, neřeším. Na pohled opravdu pěkné. A vlasy i líčení ti sluší. Je možné, že tě to dělá starší, ale nejsi už žádná vyjukaná patnáctka :) tak proč ne.. Všimla jsem si, že jsi dřív měla blond vlasy. Musím říci, že tahle barva ti sluší daleko víc. Jsi taková výraznější.

    ReplyDelete
  6. Někde jsem viděla takovéhle boty zkombinované z tmavými džínami a bylo vidět, že to nebyla dobrá volba... takhle je to skvělý, s těmi šaty.. :) Super outfit :)

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Moc ti to sluší, ty šaty a boty jsou super!
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Mne sa táto kombinácia veľmi páči, vyzeráš v tom naozaj dobre. Sranda, pretože ja akurát zháňam nejaké pekné šaty, ktoré by sa mi hodili k mojim kozačkám. Zatiaľ som nenašla žiadne, ktoré by ma oslovili a boli vhodné svojej ceny. A vlnité vlasy sa ti veľmi hodia, kľudne ich nos aj častejšie :)

    Inak, sledujem tvoj blog už dlhšie a všimla som si, že mi veľmi pripomínaš jednu brazílsku fashion blogerku (+speváčku a herečku) - Sophia Abrahão. Hlavne na fotkách, kde má hnedé vlasy ako máš ty teraz alebo blond, ako si mala predtým.

    ReplyDelete
  9. to je něco pro Tebe, zveřejníš to a vyjádříš se k tomu? http://creativelife.cz/silna-a-uspesna-kampan-o-zakladnich-potrebach-cloveka/

    ReplyDelete
  10. Krásny outfit, možno by som to ešte doplnila náhrdelníkom, ale aj bez neho je to OK

    keelifestyle.blogspot.sk

    ReplyDelete
  11. Boty jsou skvělé! Tenhle trend se mi neskutečně líbí. Bohužel mě většina z takových vysokých kozaček nesedí... Co mě ale dostalo úplně, je kabelka. Ta je fakt překrásná!

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    ReplyDelete
  12. Úplne krásne fotky aj blog! Super štýl! vzájomné sledovanie?

    Dominika Makarová fashion blog

    ReplyDelete
  13. overknee milujem :) tebe veľmi pristanú ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  14. i loved the whole outfit and the boots are amazing. I am obsessed with ones like those but with some heel by Missguided... :)

    xx
    lau

    www.malibluemymind.com

    ReplyDelete
  15. Moc krásný outfit, krásně zkombinované a elegantní. Semišové kozačky jsou krásné, také bych je chtěla, ale do zimy jsou pro mě zkrátka nepraktické, snad je na podzim, když zrovna neprší. Jinak jsem taky Starbucksový milovník, a vzhledem k tomu, že nejsem z Prahy, nenechám si ho ujít vždy, když se tam jedu jednou za čas podívat :-) Kéž by ho už konečně otevřeli i u nás :-)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  16. Mně se naopak vlasy a líčení hodně líbí! Vlasy jsi dělala žehličkou nebo kulmou? A šaty jsou taky super :)
    http://fashionturnscool.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tohle je žehličkou od kadeřnice, já si je jinak sama dělám žehličkou :)

      Delete
  17. Prosim te, make-up je perfektni. Cos konkretne pouzila? Uz potrebuju obmenit a nevim jaky koupit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I tuzka na oci\ stiny\ rasenka?

      Delete
    2. To bohužel nevím, tady jsem namalovaná profesionálně na Blogerku Roku, jenom jsem zaregistrovala make-up, ale zbytek značek bohužel nevím :)

      Delete
  18. myslím si, že hodně povedené :) make up a vlasy jsou k tomu outfitu skvělé :)

    ReplyDelete
  19. couldn't get my eyes away from that look, i looooooove it, supergirl !!!

    ReplyDelete
  20. You look absolutely gorgeous and sexy in this outfit. Those OTK boots on you are just maddeningly stunning.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig