Friday, December 4, 2015

CAMEL & BLACK

DSC_0931

Black and camel. I guess this combination is my to-go this season. I could wear this all day, all night. This time I have for you one look that I wore when I spent the afternoon in the city - coffee, a little bit shopping and just enjoying the day outside when it got warmer again. I paired my ripped skinny jeans with my favourite turtle neck, camel coat and a pair of Jimmy Choos. I went for my YSL bag and golden jewelry.

Černá a camel. Myslím, že tohle je moje kombinace na letošní zimu. Mohla bych jí nosit prakticky pořád. Dneska mám pro Vás outfit, ve kterém jsem před pár dny byla ve městě. Trochu se oteplilo, takže jsem využilla šance a užila si ještě lodiček. K nim jsem přidala roztrhané džíny, rolák a oblíbený kabát. Look jsem doplnila kabelkou Saint Laurent a zlatými doplňky!

DSC_0888
DSC_0079 DSC_0919 DSC_0093 DSC_0006 DSC_0066

I am wearing:
American Apparel turtle neck (similar)
Topshop jeans (similar)
Mango coat (similar)
Jimmy Choo heels (similar)
Saint Laurent bag via Coltorti Boutique (here) - 20% off with code FASHIONINMYSOUL
Celine sunglasses (similar)
Marc Jacobs watch  (similar)
Michael Kors bracelet (similar)

SHOP MY OUTFIT



SHARE:

21 comments

  1. Pěkný kabát, kombinace camel a černé je fakt dobrá! Až na ty džíny, kdyby nebyly na kolenou roztrhaný, vím že je to teď hrozně trendy, líbil by se mi outfit celý!

    ReplyDelete
  2. Ked sa oteplilo tak naco rolak pod hruby kabat ... To ti potom nik neuveri ze bolo az tak teplo :D ale inak pekne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já netvrdím, že bylo 20 stupňů :D a myslim, že kabát přes ramena je spíš na "ozdobu" než zahřátí :)

      Delete
  3. barooooooo tvoju fotku ma na ig profile shay mitchell!!!!!!
    gratulujeeeeeeeeeem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viděla jsem :D Taky mě mohla označit hahah :D

      Delete
  4. Toto bohužel nejsou nejpovedenější fotky, Báro - na té první tě ten kabát přes ramena dělá hrbatou jako bys byla Quasimodo, vypadá to strašně nepřirozeně. Všimla jsem si už několikrát, že se na fotkách občas dost hrbíš - skloněná hlava, čímž ti zmizí krk, ramena máš naopak strašně vytažená nahoru. Máš krásnou postavu, tak je škoda takhle nefotogenicky pózovat.

    Jinak tenhle outfit mi přijde takový nemastný neslaný. Sice pěkně elegantní, ale chybí tomu šmrnc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No a já mám zase pocit, že tohle už nemůžu brát ani jako kritiku, když na každém outfitu je něco špatně :)

      Delete
    2. Báro, ber to jak chceš, já tvůj blog sleduju, protože máš občas zajímavé kombinace a pěkné kousky oblečení, komentuju ti co mne zaujme - ať už v pozitivním nebo negativním smyslu. Některé věci se mi líbí, jiné ne, snažím se být ale vždycky slušná a k věci. Jak s tím náložíš ty, je tvoje věc, je to ostatně tvůj blog. :)

      Delete
    3. S tym Quasimodom si to fakt prestrelila! To snad nemozes mysliet vazne, na take mlade krasne dievca take nieco napisat :-)) Mala by si sa zamysliet nad tym, ci nie si prilis kriticka negativisticka k druhym. A mozeme niekde vidiet tvoje fotky a poriadne na nich skritizovat kazdy detail? :-)
      Bara ma svoje pozy, ktore casto pouziva a toto je jedna z nich, ked skloni hlavu. Nezaskodilo by tie pozy obmienat, to urcite, ale tato kritika mi pride moc. Casy prirodzenych poz su davno za nami, vid casopisy, pises kritiku aj im? :-))

      Delete
  5. Nádherná kombinácia toho béžového kabátu s čiernou! A kabelka je úžasná ♥

    31shadesofaubergine

    ReplyDelete
  6. Mne se to prilis nelibi. Ta kombinace elegantnich lodicek a otrhanych dzin je sice moderni, ale do zimy to neni. Neumim si predstavit, ze bych takhle sla do mesta. By mi umrzly nohy. Ve vidni je Ted taky tepleji, pred par dny jsem byla ve frankfurtu, ale nevidela jsem Tam nikoho, kdo by si Tam stradoval v lodickach.

    ReplyDelete
  7. Outfit se mi líbí, barevná kombinace i doplňky, ale nepochopím, proč pořád nosíš takové obrovské sluneční brýle. Máš krásné oči, brýle ti zbytečně zakrývají obličej. A na fotkách nevypadá, že by bylo nějak obzvlášť slunečno ...

    ReplyDelete
  8. Black and Camel are one of my favourite combos :-*

    ReplyDelete
  9. Outfit je elegantný a veľmi pekný ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  10. Krásný outfit! Opravdu mě inspiruješ, miluju tvůj styl :)

    NICOLEAUGST

    ReplyDelete
  11. outfit se mi libi, ale prijde mi zvlastni kombinace kabatu a holych nohou v lodickach, pokud to vylozene neni jen na prebehnuti od auta na nejakou akci .. jinak to moc nechapu a nejde mi to k sobe

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja chapem fotky v casopisoch a na blogoch ako vyjadrenie modneho citenia a nazoru. Nemyslim si, ze je nutne, aby oblecenie na nich korespondovalo s pocasim, aby bolo prakticke a svojou hrubkou ladilo...
      Ved sa robia fotky v tenkych satach v snehu, v spodnom pradle v kozuchu, remienkove sandalky s kabatom, atd. atd.... Vsetky by ste zrusili?
      Tieto fotky by nas mali inspirovat, zaujat, mali by sme z nich citit styl a osobitost, nie je to navod co si mame zajtra obliect. Keby to bolo vsetko realisticke a prakticke, bolo by to nudne.
      Preto vobec nerozumiem kritike typu A nebola ti zima?... lodicky ku kabatu?... roztrhane rifle v zime... Trosku obmedzene. Mozno by vam to dalo viac, keby ste sa na fotky pozerali s vacsim nadhladom.
      To bolo adresovane vsetkym podobnym kritikom, nie len Claudii, lebo sice nekomentujem casto, ale toto mi uz nedalo. Je to moj nazor a moje vnimanie fashion fotiek ;-)

      Delete
  12. Mne sa tvoj outfit velmi paci, aj tvoj blog celkovo. Mas velmi pekne luxusne veci, jednoduchy, triezvy styl a vies ma inspirovat. Fotky su krasne, kasli na tie hluposti, co ti tu vypisuju zavistlive baby, nech ta to neznechuti. Netvrdim, ze ja by som vobec nic neskritizovala, mozno tiez tie okuliare, chceme ti vidiet viac do tvare, a ze pozy mas vacsinou podobne. A urcite by som na tvojom mieste nepodcenovala kritiku cestiny, ako ti uz predtym pisali, aj pre mna by to bol dovod prestat citat blog, ale nakolko som slovenka, ja u teba chyby nevnimam.
    Tuto kritiku ti pisem nie preto, aby som ta znechutila, ale aby si svoj uzasny blog dotiahla k dokonalosti ;-)) Si velmi sikovna, stylova a tesim sa, ze mozem citat tvoj blog. Dakujem.

    ReplyDelete
  13. Já musím říct, že se mi to líbí. Akorát ty špičky těch lodiček, jak jdou nahoru není moc hezké. Ale to ta bota asi časem udělá. Jinak děravé džíny na zimu proč ne? :) Taky je mám, ale uznávám, že mi v nich mrznou pak kolena, ale když chce člověk někdy být in tak prostě trpět trošku musí :D

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig