Sunday, December 6, 2015

CHRISTMAS GIFT GUIDE

Desktop9

Christmas is slowly coming and I am pretty sure that many of you are starting looking for Christmas present. Me, myself, started a couple of days ago and I always struggle when buying presents for my closest ones. What should I buy? Will they like it? With all of this on my mind, I decided to give you some tips what you can get your family/friends underneath the Christmas tree, so I hope you'll find this useful and inspirational!
PS: All direct links below the collages, just click on the brand of the item!

Vánoce jsou pomalu za dvěřmi a jsem jistá, že spousta z Vás začíná s nákupem dárků. Já jsem začala už minulý týden a jako obvykle netuším, co komu dát pod stromeček (hlavně té panské části). Proto jsem si udělala takový list s možnostmi, co bych komu mohla dát a přesně o něj bych se tu s Vámi dneska chtěla podělit, jako malou inspiraci, tak doufám, že třeba někomu z Vás pomůže.
PS: Všechny přímé linky jsou pod kolážemi, stačí kliknout na značku a budete odkázani na stránku!

FOR HER Desktop8

sweater - Topshop / headphones - Happy Plugs / agenda - Louis Vuitton via Luxury Bags / earrings - Tiffany and CO. / candle - Dyptique / scarf - Rag & Bone / bag - Rebecca Minkoff / bracelet - Michael Kors / perfume - Chloé / bra - Agent Provocatuer

In my opinion, picking gifts for girls and women is easier than for our beloved second halfs. Why? Because I feel like there is so much more to choose from. So, what are some gifts ideas for her?

sweaters & scarves : Because t's winter, so everyone needs to stay warm!
cosmetics, candles & perfumes : Because we all know that we girls always need some of those.
jewerly : Because diamonds are girl's best friends, right?
lingerie, pyjamas & slippers : Because it's comfy and looks good.
books : Because we want to stay up at home the whole winter, cozed-up in a blanket and just watch movies and read books.
- bags : Because every woman has a "dream" one.

! tip: Is your budget low this year, but still want to get your close ones the brands they love? Try vintage eshops like Luxurybags or Luxussachen! They have really good deals, usually the items aren't used very much and they still have the original boxes!

Myslím, že vybírat dárky pro ženy je obecně snažší než pro naše lepší polovičky. Už jenom proto, že výběr pro dámy je mnohem větší než pro pány. Pokud ale i tak nevíte, co koupit své milované, nejlepší kamarádce nebo třeba mamince, tady je pár tipů.

svetry & šály : Protože s Vánoci přichází zima a teplým svetrem/teplou šálou nepohrdne žádná z nás.
kosmetika, svíčky & voňavky : Protože kosmetika, svíčky a voňavky se vždycky hodí.
šperky : Protože "Diamonds are girl's best friends"
spodní prádlo, pyžama & bačkory : Protože jsou pohodlné a hezky vypadají.
knížky : Protože až bude zima a nám se nebude chtít z postele, nebudeme mít co dělat.
- kabelky : Protože každá žena má tu vysněnou, po které touží.

! tip : Máte letos trochu nižší budget, ale i tak byste chtěli darovat svým blízkých jejich oblíbené značky? Zkuste se podívat na vintage eshopy! Moje oblíbené jsou Luxurybags a Luxussachen. Dají se tam najít (téměř) nové za super ceny, většinou i s originálním boxem.

Desktop9

pyjamas - Oliva von Halle / nail polish - Essie / books - How to Be Parisian / rings - Pandora / bag - Gucci / mug - Kate Spade / watch - Marc Jacobs / slippers - Victoria's Secret / brush set - Sephora

FOR HIM
Naposledy aktualizované
sweater - John Smedley / airplane ticket - Air France / ipad case - Mulberry / card - iTunes / belt - Hermes via Luxussachen / external battery - Coolpad / sneakers - Common Projects / traveling bag - Louis Vuitton via Luxussachen 

- sweaters & scarves : Because our beloved halfs need to stay warm as well.
- technology and cases for that : Because all men love it and if they already have it, they want to keep it nice, so a case is always a good choice!
- sneakers, belts & underwear : Because there is always space for some more of those.
- gift cards : If you don't come with an idea, this is the "back-up plan".
- traveling bags : Because then you won't have to carry al his stuff in your bag.
- airplane tickets : talking about traveling, I think that this is a very nice, personal gift worth investing in. You can get a ticket for him and you and have some quality time together. I can only recommend companies Air France and KLM - with those I fly the most and also have nothing to complain. The really good thing is that both companies have a client program called "Flying Blue", where you can earn "miles" for each ticket you book and then use the points for a hotel booking, car rental, airport shopping or even get a free ticket! The program, time to time, has also giveaways and competitions. The last one was the "Love Miles" campaign, where a couple with the most romantic engagement video (picked by jury) gets a chance to fly to their dream honeymoon! The couple, who won, gets 10 miles for each view on Youtube. You can support them here!

svetry & šály : Stejně jako nám,  i naším milovaným polovičkám je zima.
elektronika a obaly na ní : Protože jí všichni muži milují a když už teda vlastní skoro všechno z ní, určitě se bude hodit i obal na ní. Mým tajným tipem je externí nabíječka. Z vlastní zkušenosti vím, jak rychle se mi vybije mobil a já na ní nedám dopustit. Nedávno jsem si pořídila Big Boy od Coolpadu, s jinou zkušenost nemám.
- tenisky, pásky & spodní prádlo : Protože jako nám, i našim milovaným se vždycky hodí.
dárkové kartičky : Protože tohle to vždycky jistí.
- cestovní tašky : Protože až spolu někam pojedete, nebudete muset všechno tahat ve svém kufru a kabelce.
- letenky : A když už je řeč o cestování, myslím, že i letenky jsou super dárkem. Pokud je něco, co čeho se opravdu vyplatí investovat, je to právě cestování. Já doporučuji letecké společnosti Air France a KLM, se kterými mám jenom pozitivní zkušenosti. Navíc obě společnosti mají i klienstký program "Flying Blue", kde za každou letenku dostáváte body, za které si pak jednou můžete vybrat třeba letenku zadarmo nebo body uplatnit na rezervaci ubytování, vypůjčení auta, nákup na letišti nebo na výhody, které program nabízí. A to se už vyplatí! Program čas od času také dává možnost souteže. Tou poslední byla kampaň "Love Miles", kde pár z porotou vybraného zásnubní videa, má šanci se podívat na zásnubní cestu snů. Čím více shlédnutí na Youtube, tím více "miles" dostanou. Podpořit je můžete zde.
Desktop10
passport holder - Louis Vuitton via Luxury Bags / perfume - Dior / headphones - Master & Dynamic / shaver - Phillips / trunks - Calvin Klein /  sound piece - Happy Plugs / scarf - Burberry
SHARE:

26 comments

  1. Happy plugs by som chcela na tieto vianoce aj ja, pretože tie moje mi už nejako dohrávajú :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. Barus, dobre tipy, ale v posledni dobe daruji radeji zazitky, nez cenne veci. A navic souhlasim s tebou - knizka je vzdy dobra vec. U kabelky, vune nebo sperku si nejsem vubec jista, musis tu osobu moc dobre znat, aby jsi ji tento darek mohla darovat a neudelala faux-pax. Podobne je to s knizkou o mode, aby si to dotycna nevylozila spatne. Pro milovnice mody, je to ok. A uprimne receno, zdraham se pritelovi koupit cokoliv na sebe, immerhin ma dobry vkus. To uz je lepsi se premoci a darovat mu treba dovolenou na horach, i kdyz treba nejsi nejlepsi lyzar a obavas se, ze si zlames vsechny kosti.

    ReplyDelete
  3. gorgeous selection! Instantly fell in love with the essie nail polish! :)

    xx
    lau

    www.malibluemymind.com

    ReplyDelete
  4. Hrníček Kate Spade je krásný:) I ten pánský svetr! S letenkou bych se bála vzhledem ke stornopodmínkám AF, kdyby třeba nevyhovoval termín...

    ReplyDelete
  5. Na tvůj blog jsem chodila velice ráda, ale teď už je to jen komerce...Myslíš, že si nikdo nevšimne, že na instagram dáváš několik "nových" fotek z evidentně stejného dne? (viz. dnes fotka věnce, notebooku s filmem Láska nebeská, určitě se na to koukáš každý týden :D) Tvoje fotky jsou nudné a už neinspirují, jen propagují ty, co ti za to zaplatily. A fotky typu "nádherné ráno" s podpatky na nohách, Chanelkou a kafem ze Starbucksu jsou už fakt směšné. Nevadí ti boty v postely?
    M.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokud Tě to zajímá, tak jo, koukám na to každý týden a zítra budu znova :) Boty v posteli? Toho jsem si nevšimla :)

      Delete
    2. Ajo, ty si fotíš věci na peřině na zemi :) Proč? (Alespoň plus bych ti dala za to, že už v komenářích tolik neútočíš)

      Delete
    3. Zvláštní, že na to koukáš očividně ve stejnou dobu (světlo na fotkách je úplně stejné), a že pokaždé film stopneš ve stejný čas.. :)
      https://www.instagram.com/p/-8167oHvPD/
      https://www.instagram.com/p/-yape-nvLd/
      https://www.instagram.com/p/-tMbX9HvAB/
      Kde je to tedy focené? Jsi docela prase:)

      Delete
    4. Možná je to tím, že je třeba světlo celý den? :DD A vzhledem k tomu, že tohle je neznámější scéna, tak to není tak těžký :)

      Kde? Třeba na zemi? Když už máš takový inteligentní připomínky, tak by sis mohl/a všimout kusu podlahy na fotce :) Ještě něco?

      Delete
    5. Hele a to si jako na Youtube pouštíš ten film postupně po jednotlivých scénách, nebo jak? :)

      Delete
    6. Som tu sice novy ale vidim ze ty mas celkom debilne pripomienky na viacerych postoch, adminka ta ale pekne zotrela tentokrat :DD riesis strasne blbosti ktore idu absolutne mimo temy, bud sem napis nieco inteligentne a nestalkuj jej cely profil a neries p***viny alebo chod otravovat niekoho ineho

      Delete
    7. Země sem si všimla (viz. můj druhý komentář, ty další už nejsou mé) Jen mě zaráží, že si kvůli fotce dáváš na zem peřinu nebo co to je? :) Proč? (Na to si mi neodpověděla)
      Don: Báru, nestalkuju, jen jí sleduju na IG a tohle byl můj asi třetí komentář. Všimla jsem si nějakých nejasných věcí, tak jsem se chtěla zeptat jak to je, to bych nebrala jako otravování :)
      M.

      Delete
    8. Anonymous: nejasnych veci ? "boty v posteli ? to si pustas scenky na youtube a stopnes ve stejny cas ? ty si fotis veci na perine na zemi ? " to myslis vazne, nejasnych veci ? to su absolutne nepodstatne veci ktore vobec nesuvisia s temou, a este k tomu jej tam nadavas kvoli komercii a ak by mala aj nejaku komerciu a ak by jej za to aj niekto platil a co, ty by si robila presne to iste tak jazyk za zuby a pekne si citaj, a ked da nadherne rano s Chanelkou a Starbucksom a co teraz, da to tam lebo sa jej to proste paci a chce sa s vami podelit o tento moment, ja by som robil presne to iste, lebo je to proste pekne, takze moja krasne klud, nepytaj sa na blbosti a citaj, a do buducna sa vyjadruj k teme a neries kazdy detail ktory si si vsimla na fotkach

      Delete
  6. Skvelé tipy. Určite niečo z toho využijem :-)

    http://karinmasiarcinova.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. Amazing gifts! You really gave me a lot of ideas

    www.livingaspaula.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Ako chlap,ktory je hetero podotykam, tak si trafila darceky presne, mozno tie spolocnosti by som vymenil za Emirates, ver mi viem o com hovorim ;) a namiesto vonavky Dior by som dal Hugo Boss Just Different, sam ju pouzivam a ludia si ju velmi chvalia, ale topanky prosim ta zmen, tie sa nehodia a nie kazdy chlap, obvzlast ten ktory ma rad eleganciu by ich neocenil, moja rada na tie topanky...ak chces vybrat takyto sportovy styl tak pozri cisto cierne kozene alebo tmavo modre royal navy Hugo Boss :) otazka ? vyberala si tieto kusky ze ti to odporucil priatel alebo cisto z vlastnej hlavy ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsem ráda, že jsem to tregfila, všechno jsem vymýšlela já, žádný přítel nepomáhal :D Jinak s Emirates jsem letěla už několikrát. Ono zálěží, kam letíš no. Já jsem spíš na Evropu/Ameriku/Karibik, kam Emirates nelétají. Každopádně ale děkuji za tip voňavku, určitě se na ní někde mrknu :)

      Delete
    2. Nemas zac, som rad ze som pomohol :) Tak to potom rozumiem preco si vybrala tieto spolocnosti :) Je pravda ze Emirates vyberaju tie hlavne metropoly ale nelakaju ta take destinacie ako UAE, Japonsko, Thajsko? Myslim ze v Dubai Malle by si sa vedela vyblaznit co sa tyka mody :D

      Delete
    3. Emirates nelétají Ameriku/Karibik? Achá, letenku za 100táců od nich asi nedostaneš, mno ... Ale létají do x míst v USA, Jižní Ameriku, Evropu a další ....

      Delete
    4. Jasný, že z Dubaje Ti poletí kam chceš, ale tohle bylo myšlený z Prahy ;) Ok, létají třeba do NYC, ale je malinko nesmysl letět do Milána "nazpátek" a pak zase tou samou cestou, cos přiletěla, do NYC.

      Delete
    5. Pravda co sa tyka letov z Prahy, do ameriky len s prestupom to sa neoplati

      Delete
  9. Letenka je vlastně super dárek, to by mě vůbec nenapadlo :)

    ReplyDelete
  10. That Gucci bag is a dream!!!
    Great selection, dear.

    Love, Marie Roget

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig