Thursday, December 24, 2015

MERRY CHRISTMAS

DSC_0967

The time of the year is here again. It feels like yesterday I was writing the Christmas Eve last year, yet another year has come by so quickly. Today in the day for you to enjoy. I hope that you will spend time with the ones you love the most and that you all will have a wonderful Christmas! May all your wishes come true, may this be the time of happiness, giving and peace. Wish Merry Christmas to all of you!

Je to jako včera, co jsem psala článek na Štědrý Den. Rok utekl jako voda a já tu sedím nad článkem, dobaluji poslední dárky a koukám na Lásku Nebeskou. Tímto bych Vám chtěla popřát krásné Vánoce a svátky, hodně štěstí, zdraví a spokojenosti. Doufám, že se Vám splní všechna přání a že dnešek a svátky budete trávit s těmi nejbližšími. Zárověň bych Vám chtěla poděkovat za to, že jste to se mnou vydrželi další rok a doufám, že se uvidíme i v tom dalším... Tak šťastné a veselé!


DSC_0976 DSC_1035 DSC_1078
DSC_0974 DSC_1000 DSC_0900 DSC_1006 DSC_1070

SHARE:

13 comments

  1. Je neuvěřitelný jak rychle ten čas letí uplně s tebou souhlasím:) A přeji ti krásné Vánoce a hodně štěstí do nového roku!!

    ReplyDelete
  2. I tobe krasne Vanoce.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  3. krásné fotky :) přeji hezké svátky :)

    ReplyDelete
  4. krasne fotky :) taky mi prijde, ze ten rok hrozne utekl

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  5. Veselé Vánoce! <3 fotky jsou krásné :)

    JULI JULI blog

    ReplyDelete
  6. Mám jedinou výtku - ten Mac si fakt nezaslouží, aby sis na něj stavěla pití a jídlo - podnosy jsou fajn a rozlití tě pak tolik nebolí... No ale jinak náádherné fotky:)

    ReplyDelete
  7. Čas letí jako bláznivý :) i tobě přeju krásné Vánoce a pohodové Vánoční svátky :) Fotky máš jako vždy na 1 s hvězdičkou :) Perníčky jsi krásně ozdobila a horká čokoláda je strašně fotogenická :D Uložila jsem si ji jako inspirativní obrázek :)

    ReplyDelete
  8. super! och, Hermes, aj prezradis co je v tej taske?:) zrovna som dostala Hermes 24 Faubourg pod stromcek, neskutocna vona! vyskusaj :) vela zdravia, stastia a uspechov v novom roku 2016!

    ReplyDelete
  9. Barunko doufám, že si prožila pohodové svátky :) máš jako vždy přenádherné fotky? mohu se zeptat jakým fotákem fotíš?

    ReplyDelete
  10. Krasne fotky! Take ti preju pekne prazdniny :))♥

    CAPTURING MY LIFE blog

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig