Tuesday, January 12, 2016

2016 WISHLIST

koláž1

As you might have seen on my Instagram, currently I am lying in bed, fighting with a flu. When I was sick in the pas years, I still got out and shot my outfits in order to keep the blog going. This time I feel really tired, my whole body hurts and basically I cannot even get out my bed. Having this on my mind, I was thinking whether to make a post or not. Since I want to make a post every 2nd day, I decided to get a little personal with you, and share with you not only some items that I would like to purchase this year, but also tell you a little about my traveling plans!

Jak můžete vědět z Instagramu, už od neděle jsem nemocná a prakticky jsem od té doby nevylezla z postele. V minulých letech jsem fotila outfit i když jsem byla nemocná, "jako by se nic nedělo". Tentokrát mi je ale opravdu špatně a tak jsem přemýšlela, jestli mám vůbec dneska něco přidat nebo ne. Jelikož jsem si ale řekla, že budu zveřejňovat článek každý druhý den, rozhodla jsem se Vám něco poděvět o tom, co bych si tento rok chtěla pořídit a zároveň i kam bych se chtěla podívat.


koláž3

Traveling
Traveling always played a big part in my life, so in 2016 I'd love to travel as much as I did in the previous year. I have already planned some trips for this year - next week Berlin (Fashion Week), Milan (Fashion Week) in February and Rome with my boyfriend in March. Also we, me and my family, are thinking about flying to Dubai in March as well. In May I would like to fly with my best friend to New York. The Big Apple has always been my favourite city and I am always pro to go there. I love taking walks in the Central Park, taking pictures at the Top of the Rock, discovering small cafés and of course, also shop a little in this fashion metropole. In summer I am planning to go for 3 weeks to the West Coast. I've never been to Los Angeles, so I would like to discover the Venice Beach, Hollywood and also take a look at the Rode Drive. From Los Angeles we are planning on driving to San Diego, San Francisco, Santa Barbara, Santa Monica, Las Vegas and even Hawai. I am really excited about this trip and I can't wait to fly to the West Coast for the very first time! Now that Air France has a Dream Deal promotion, from 4th till 26th of January (for North America), I think I might book there two destinations soon, since the prices are really low now! They have also deals for other destinations, which last until January 30th!

Cestování
Cestování miluju už od mala. V roce 2015 jsem navštívila plno míst a proto bych byla moc ráda, kdybych i v tomto roce mohla cestovat v takové míře, v jaké jsem cestovala loni. Dovolených už mám pár naplánových - například příští týden se chystám na Fashion Week do Berlína, v únoru na Fashion Week do Milána a v březnu plánujeme s přítelem letět do Říma. S rodinou v březnu také plánujeme Dubaj. Dále s kamarádkou přemýšlíme, že bysme v květnu letěly do New Yorku. V NYC jsem byla zatím "jen" 2x, a rozhodně tam mám ještě co objevovat. Samozřejmě bych nevynechala klasicky jako je Central, Top of the Rock nebo Soho, ale ráda bych se podívala i do Dumbo nebo Čínské čtvrti, kde jsem ještě nebyla. V létě bych se pak chtěla podívat na West Coast, kde jsem ještě nebyla. Los Angeles mě láká už delší dobu. Chtěla bych se podívat na Venice Beach, do Hollywoodu a samozřejmě i známou Rodeo Drive. V létě ale neplánujeme zůstat pouze v LA - chtěli bysme se také podívat do San Diega, Santa Monicy, Santa Barbary, San Francisca, Las Vegas a na Hawai. Dovolenou "přes oceán" bych chtěla zabookovat co nejdříve. Air France má teď totiž Dream Deals nabídku (od 04.01. do 26.01. pro Jižní Ameriku, do 30.01. pro zbytek světa), kde se letenky dají sehnat za skvělou cenu. 

Koláž2
Clothes, shoes and accessories
Here are some of the items I am thinking about purchasing in a near future:
- Gucci Dionysus bag or Chloé Faye bag, both in beige. To be honest I love both bags and I cannot decided which one I like more. What do you think? Which one would suit me more?
- Stuart Weitzman boots in grey
- Cartier love bracelet (but still not sure about the opening. Any experiences?)
- Aquazzura lace-up heels in beige
- Christian Loubutin lipstick
- Louis Vuiton agenda re-fill


And what about you? Do you have any wishes for 2016?

Oblečení, boty a doplňky
Tady je pár věcí, které bych si v bližší budoucnosti chtěla pořídit:
- Gucci Dionysus nebo Chloé Faye, v béžové. Zamilovaná jsem do obou, ale pořídit si můžu jen jednu. Pořád se nemohu rozhodnout. Která se podle Vás ke mně hodí víc?
- šedé kozačky Stuart Weitzman
- béžové šněrovací boty Aquazzura
- Cartier love bracelet (nejsem si ale jistá zapínáním - máte někdo zkušenosti?)
- kalendář Louis Vuitton
'
A co Vy? Máte nějaká přání do roku 2016?
SHARE:

17 comments

  1. Los Angeles je uzasny, stejne jako cely zapadni pobrezi. Urcite doporucuju tam jet! Me se tam strasne libilo:)

    ReplyDelete
  2. Ahojky...tvoj travel wishlist vyzerá úplne super...:) a kabelku by som určite vybrala Chloé Faye..:)

    ReplyDelete
  3. Kabelka 100% Chloé :) Gucci se mi moc nelíbí, je taková zvláštní a k tobě by neseděla.. Koláže máš jako vždy úžasné :) Mít tak diář od Louise Vuittona, to by bylo něco :) Jinak doufám, že ti všechny cestovní plány vyjdou :) doufám, že se s námi pak podělíš o své zážitky :)

    ReplyDelete
  4. Je super, že články přidáváš tak často :o) Mám radost! Jinak pro příště, když třeba nebudeš mít čas, nebo budeš nemocná, tak je třeba fajn mít nějaké nafocené outfity v zásobě :o) Třeba jen před domem někdy nafotit vícero kombinací a mít to pro jistotu. Win

    ReplyDelete
  5. I love this collages of your wishlist! You´ve picked some great pieces! :-*

    www.inblushandblack.blogspot.de

    ReplyDelete
  6. I would go for the Chloé bag. I think the color is nicer than the Gucci one (unless you really like their print).
    I'm quite jealous of all the travelling you have planned! I am already looking forward to see the pictures you will post

    ReplyDelete
  7. The Lost Ways Review

    The more skills you learn, the more self reliant you are and the higher your chances for survival become. Here we are going to talk about some basic survival skills and teach you how to best utilize them to protect yourself and your loved ones when disaster strikes.

    https://www.linkedin.com/pulse/lost-ways-program-review-ebook-free-download-anamika-chaurasia

    ReplyDelete
  8. Barus, vsak zu jsi jeden wishlist delala, nac potrebujes mit padesaty. Ty tve wishlisty mi prijdou na dve veci....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne, dělala jsem post o svých módních předsevzetích.

      Delete
  9. Super wishlist ! Happy plugs by sa zišli :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  10. Vsak ono si telo rekne, kdyz potrebuje odpocinek :-). At se sny splni! A Chloe je dream bag ;-)

    ReplyDelete
  11. Gorgeous items,I want them all! :D

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Love style life is an amazing book!! I really recommend it to you :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  13. Nevis, kde se daji sehnat tyto bezove nike thea? Hrozne je chci, ale nikde k sehnani:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. to bohužel nevím, sama bych si je chtěla pořídit a nikde je nemůžu najít :(

      Delete
  14. Ahoj Baši, prosím odkiaľ nakupuješ napríklad kabelky v e-shop-u alebo v kamennom shop-e?
    a ešte by som sa chcela spýtať kde sa dá kúpiť tento diár LV
    Diky moc a pekný dník :D

    ReplyDelete
  15. you I absolutely love your collages! Which app do you use to edit them!
    Love your blog!!!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig