Wednesday, February 17, 2016

NEW IN: DIOR

DSC_1709

It's been a couple of months since I got my first pair of Dior So Real sunglasses. I got my first my pair in black/silver and a couple of days after that purchased a silver one, both in Miami. This week I got myself another pair, in a colour combination I had a crush on for a couple of weeks. This time I was ordering at Sunglasses Shop.

Je to už pár měsíců, co jsem si pořídila první So Real od Diora. První pár mi přišel na Miami (černo-stříbrný) a hned pár dní na to jsem si koupila pár druhý (celý stříbrný). Posledních pár týdnů jsem uvažovala nad koupí dalších So Real, černo-růžových. Myslím, že na jaro budou super - takže jako odměnu za zvládnuté zkoušky jsem si je objednala, tentokrát z Sunglasses Shopa brýlí rozhodně nelituji. 

DSC_1747
dior
Sunglasses Shop is a online e-shop selling designer glasses and sunglasses, for men, women and children. They have a large selection of brands, including Chanel, Ray Ban, Celine or Miu Miu. I like them especially for having Dior sunglasses, which are super-hard to get online! They're based in Europe, so you don't have to worry about paying extra customs or taxes. Also the shipping is very fast - it took them just a couple days (I believe it was two) to deliver my new So Real. And there is good news for you: If you use the code "VOGUEHAUS12", you'll get 12% off your order! (*The coupon is valid for 2 weeks from today)

Sunglasses Shop je e-shop, který se specializuje na prodej dioptických a slunečních brýlí. Má opravdu šiorkou nabídku značek, včetně Chanelu, Ray Banů, Celine nebo Miu Miu. Kromě nich mají i velkou nabídku slunečních brýlí Dior, které se online dají sehnat poměrně težce. Jedná se o evropský eshop, takže se nemusíte bát cla nebo jiných poplatků. Doprava je také rychlá - brýle mi přišly do dvou dnů. A pokud plánujete si také udělat radost, tak mám pro Vás dobrou zprávu: s kódem "VOGUEHAUS12" dostanete 12% slevu na Vaší objednávku! (*Kupon platí 2 týdny)

DSC_1787

Special thanks to Sunglasses Shop

SHARE:

18 comments

  1. Krásný fotky a článek!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Those are some gorgeous shades! I love the rich red color.

    http://presentsofthepast.com/

    ReplyDelete
  3. Jsou nádherné. A stejně mě vždycky dostanou ty krásná balení. To mě na takových věcech baví, mám dvojitou radost - z obsahu a z taštičky. :D :)

    http://czechbeautique.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. A co pak s temi tastickami a krabickami delas!?Skladujes a taky je fotis kolem dokola? Kdyby dali na vyber-10%sleva bez serepeticek,udelali by lip...rozumny clovek jim na baleni kasle!

      Delete
    2. To teda vůbec, existujou třeba internetový obchody s perfémy bez "suprčupr obalu" a vždycky jim chodí stížnosti jen co se týče toho, že nemají krásný obal. Je to blbost, ale člověka to potěší a prostě to pak má trochu jinou úroveň.

      Delete
    3. A hlavne se to krasne foti,ze? Jak jinak by se mohlo chodit tri dny po meste bez krasny znackovy tasticky :-) Co by se pak pridavalo na instagram...

      Delete
  4. kraaaasne okuliare a ta farba!

    www.piecebypeas.sk

    ReplyDelete
  5. krasne okuliare a ta farba je super!

    www.piecebypeas.sk

    ReplyDelete
  6. Opravdu potrebujes mit 20 podobnych bryli od Diora? Je to u tebe styl nebo posedlost znackou?! Prijde mi to jako s temi waterfall kabaty? Jeden dva ti nestacily? Jo jsou hezke, ale nac jich mit 20....

    ReplyDelete
  7. jaký pár? pár jsou dvoje brýle?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asi proto,ze maji dve skla :-))Na prave ocko,na leve ocko.
      Boty jsou taky dve:na pravou nozku,na levou nozku.
      :-))
      Ach jo!

      Delete
    2. A ty jak rikas par bryli jo?

      Delete
    3. a říkáš "pár brýlí"? pár je když jsou něčeho dva kousky a pasují k sobě.

      Delete
  8. Sú skvelé, hneď sa idem na tú stránku pozrieť :)

    ReplyDelete
  9. To je nádhera. Ty brýle nás tolik nelákají, ale ty fotky. Radost pohledět :)
    The Glam Donuts

    ReplyDelete
  10. This is for real a sign! I wanted to but the silver ones for soooo long. Dior definitly makes the best sunglasses after ray-ban in my opinion haha

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  11. Looks adorable! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Beautiful pair of sunglasses. Maybe I like the silver ones more but just a little bit... :)

    The Art of Outfits

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig