Sunday, May 1, 2016

A LITTLE BIT OF LOVE (& BOHO)

DSC_0588

1st of May, the time of love. I am confessing that I don’t know about all countries’ traditions and national holidays, but in my country is today not only a national holiday (celebrating work), but also a symbol for love. I don’t really celebrate love in any kind of special way, I think that when in love, everyday is something special and a celebration. But it’s not only people who celebrate love, there are many companies that support love as well. One of those is Air France/KLM, who are about to announce the Love Mile Campaign I already told you about. In short the airlines gave one pair the change to win the honeymoon of their dream vacation. The campaign was based on Youtube videos, which the couples could submit and those with the highest view number would win. The winner is Daniel and Věra, who already flew to their dream vacation to Tahiti and nowadays share their experience on FacebookYou can find pictures from the campaign here, here and here. But let’s talk about love in the fashion sense. I am really in love right now with the boho style - anything from brown, over wedges to lace. I am in love with it all and yesterday, when I was in Prague, I wore a little boho inspired look. I paired my white blouse with a pair of ripped jeans and high heels. I have added my new Chloé bag and some golden jewelry, which in my opinion go to this style the best. I also went for curls, which I think go perfectly with this outfit. So what do you think? How do you like this style?

1.Máj, lásky čas. Nevím, jak tento svátek funguje v jiných zemích, ale u nás doma se rozhodně slaví. Já osobně si myslím, že by láska neměla být oslavována jen pár dní v roce (pokud připočítám Valentýna a výročí), nábrž každý den. Každý den je něco nového, každý den je vyjímečný. Každopádně ani dneska láskou neopomenu. A rozhodně nejsem jediná. Jsem si jistá, že mnoho z Vás dnešek také slaví. A lásku slaví a podporují i Air France/KLM. Minulý rok jsem Vám už psala o kampani “Love Miles”, kde páry soutěžili o líbánky snů. Podmínkou bylo natočit video a sdílet ho na Youtube - vítěz bude ten, kdo získá nejvíce shlédnutí. A tím se stali Daniel s Věrou (kterým gratuluji) a kteří už odletětli na dovolenou snů na Tahiti. Momentálně sdílí své zážitky na Facebooku. Fotky naleznete tady, tady a tady. Na lásku se nedívám jen jen na takovou, ale samozřejmě jí beru i z módního pohledu. Já se v posledních týdnech zamilovala do boho stylu - baví mě všechno krajkové, high-waisted, na platformě. Look v tomto stylu jsem si oblékla včera, když jsem byla v Praze. Zkombinovala jsem roztrhané skinny džíny s bílou halenkou a boty na podpatku. Přidala jsem novou Chloé a zlaté doplňky, které se podle mě k tomuto stylu hodí nejvíc. Co si o tomto looku/stylu myslíte Vy? Líbí/nelíbí?

DSC_0471 (1)
DSC_0763 DSC_0579 (1) DSC_0769
DSC_0673 DSC_0249 (2)
DSC_0642 DSC_0450 (2) DSC_0709
DSC_0741

OUTFIT DETAILS

Asos look
Chloe bag (here)
Marc Jacobs watch (similar)
Hermes bracelet (here)
Frey Wille bracelet (here)

SHOP MY OUTFIT



SHARE:

23 comments

  1. Toto ti neskutočne pristane :)

    ReplyDelete
  2. Krásne a neuveriteľne ti pristane tento štýl..:)

    http://thebrowzie.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  3. Tak na tady na těch fotkách ti to sluší úplně ohromně! Celkový outfit je skvelej, zase něco jiného a přitom jednoduchého :)

    ReplyDelete
  4. tento štýl sa ti nesmierne hodí, mala by si určite ísť do ďalších podobných outfitov ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Páni, je to úplně něco jiného než na co jsem u tebe zvyklá! Ohromně ti to sluší. Super doplňky, kabelka a ty boty... úžasné! :))

    ReplyDelete
  6. outfit je krasny aj ked mi k tebe tento styl moc nepasuje.. inak vyzeras ako Monika z priatelov ! :
    /a pozor na presvitajucu podprsenku../

    ReplyDelete
  7. Tie topánky sú bombastické!!! <3 Ja som naozaj stratila slová!! Vyzeráš perfektne! <3
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  8. Vypadáš úžasně! Tohle ti moc sluší :)

    ReplyDelete
  9. Wow!! jsi moc krásná, a outfit je nádherný. Katka

    ReplyDelete
  10. Vypadáš skvěle :))

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Great outfit dear, you look amazing :)

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  12. Tak tady ti to strašně moc sluší! Upřímně bych asi nečeklala, že si vybereš takový boty, ale jsem fakt nadšená, jak skvěle se k tobě hodí :)

    EVA HEARTS LIFE

    ReplyDelete
  13. To je krásný! Všechno, ale nejvíc ta halenka a kabelka!

    ReplyDelete
  14. Jak já zbožňuji krajky ♥
    Moc se mi líbí ta jednoduchost a důraz na detaily. :)
    Celkově krása!

    ReplyDelete
  15. What a lovely look! <33

    xx Tschok | www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  16. Always focus on you, you are very beautiful
    http://www.2015baglvlouisvuitton.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig