Thursday, June 16, 2016

LAS VEGAS DIARY

DSC_0445

In the last post I talked about turning 20 and our celebration in Las Vegas. Today I want to continue talking about Vegas in a random post and also show you some pictures I took during our stay. We were supposed to stay in Las Vegas for 3 nights, but in the end we decided to stay 2 nights longer. This was my first time in the city and I always had kind of mixed feelings about it. I always thought that the city was really "fake" and that you only party and gamble there. When I arrived, I was really surprised, what kind of atmosphere and vibe the city has. I have to admit, that I liked it there. We stayed at the Hotel Cosmopolitan. We were deciding between a couple, but took Cosmo in the end, because the hotel rooms also have balconies. I personally love chilling there and I am really happy where we stayed. We had a breathtaking view over the city and I would definitely go back! During our visit we have rented a car at Sixt, which is a famous car rental company. Sixt offers luxury cars, just like the Mercedes we had, but also budget options - so that everyone can pick! This is not my first experience with the rental and I can only recommend renting a car by Sixt. They have a 24/7 hotline in case you need to contact them or for example extend the rental just like we did. Prices and more information can be found here.

V posledním postu jsem se Vám rozepsala o oslavě narozenin ve Vegas. Dneska bych Vám chtěla ukázat pár random fotek, které jsem během pobytu v Las Vegas nafotila. Původně jsme ve městě měli strávit jen 3 noci, ale nakonec jsme si přebookovali let a zůstali 2 noci déle. Ve Vegas jsem byla poprvé a na město jsem měla smíšené pocity. Vždycky jsem si myslela, že město musí být strašně umělé a že se v něm dá jen gamblovat nebo chodit na párty. Byla jsem opravdu překvapená - město má neuvěřitelnou atmosféru a přestože se jedná jen o napodobeniny památek, musím říct, že mně osobně se v něm líbilo. Ubytování jsme byli v hotelu Cosmopolitan a musím říct, že jsem s volbou byla víc jak spokojená. Cosmo má totiž jako jeden z mála hotelů ve Vegas balkony, což mně vyhovovalo. Po celý pobyt jsme měli půjčené auto od Sixt. Půjčovna nabízí jak budgetové verze, tak i luxusní vozy, mezi které patří i Mercedes, kterého jsme měli půjčeného. Není to poprvé, co jsme v USA měli půjčené auto u Sixtu a s jejich službami jsem byla pokaždé spokojená. Není problém ani rezervaci auta prodloužit nebo změnit například místo vrácení! Ceny a více informací najdete tady.

DSC_0601 (1)
DSC_0611 DSC_0599
DSC_0359
DSC_0676 (1) DSC_0456
DSC_0447 DSC_0481 DSC_0667
DSC_0700
DSC_0603

Special thanks to Sixt

SHARE:

8 comments

  1. máš skutočne nádherné fotky a Vegas musí byť skvelé mesto :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. Super fotky, já se o módu sice moc nezajímám, ale kombinace krásné ženy s krásným autem je prostě super. :D

    ReplyDelete
  3. Nice photos!
    Kisses!

    http://lafashionnalitee.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  4. Tak ty fotky jsou božský! Úplně jsem se o LA zamilovala! Fakt, hned bych tam za tebou přijela! A to jídlo taky nevypadá zrovna nelakavě! Nádhera!
    S láskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    Instagram: sandraslusna

    ReplyDelete
  5. díky za info o Sixu, Já jsem četla, že mají nějaké teritory restict, je to pravda? Teď řešíme auto po USA a chceme něco "luxusnějšího" :)

    ReplyDelete
  6. Krasne fotky, ale na tvojom mieste by som parkovala ten Mercedes poriadne a nie tak "zensky" cez 2 miesta - inak je jasne, preco sa nam chlapi smeju ;)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig