Monday, July 4, 2016

MY SUMMER ESSENTIALS

27013519093_92307c13a4_o_Fotor_Collage

Most of you have your summer-time break right now and you enjoy the sunny weather, water and a lot of drinks! Unfortunately for me, the semester is not over yet, but hey - my exams are really close and because of that I want to think more in a "summer-mood". Today I decided to share with you my essentials for this seasons, so I hope you will like those!

Většina z Vás má už prázdniny a užívá si teplého počasí, vody a spousty drinků! Já bohužel mám zkouškové teprve před i sebou, ale protože už ho příští týden budu mít za sebou, rozhodla jsem se také naladit do letní nálady! V dnešním článku bych Vám ráda ukázala pár kousků, bez kterých se tuto sezonu neobejdu - tak doufám, že se Vám post bude líbit!

1. OFF THE SHOULDER

27853779832_1c2ee6768a_o

Off-the-shoulder tops give me life! I love how they look, I love the materials and I simply think they fit perfectly into the summer season. I have only a couple of those, but I am planning to get some over the summer! I wear them with high waisted jeans or shorts. If you get a shorter one, you can also combine it with a short skirt.

Off-the-shoulder tops, nebo-li topy se spadlými rameny jsou hitem sezony. Já osobně jsem si je moc zamilovala. Nejenom, že skvěle vypadají, ale také jsou vzdušné, takže se idálně hodí do horkých letních dnů. Topy kombinuji vetšinou se skinny džínami nebo denimovými šortkami. Kratší topy vypadají super i v kombinaci se sukní!

2. SUEDE

25439722471_56d6fcddff_o

You can find suede everywhere - there are suede bags, suede shorts, suede skirt, suede jackets.. Well basically anything can be found in a suede version. I really like how the material looks like. I already have a suede handbag, shorts and a skirt and I cannot wait till wearing it!

Určitě jste si všimli, že semiš doslova zaplavil obchody. Kromě klasických semišových šortek a sukní, teď můžete najít i semišové kabelky, bundy, šaty... Zkrátka všechno. Podle mně semiš vypadá opravdu hezky a už se nmůžu dočkat až Vám s ním ukážu nějaký letní outfit!

3. LACE-UP HEELS

27345442660_080711f920_o_Fotor_Collage

I own a pretty bright variety of lace-up heels and shoes. I really like wearing those - I feel like they can take the outfit to a new level and make it more interesting. In the couple past weeks I couldn't stop wearing my pink ones from Topshop, which I love to death!

Šněrovacích bot mám hned několik. Nosím je opravdu ráda - podle mně outfit dokáží obohatit a povznést ho na vyšší úroveň. Obvzlášť jsem si oblíbila svoje růžové z Topshopu, na které nedám dopusit!

4. METALICS

25940812705_8d82fa5ef4_o

It doesn't matter if you wear silver, gold or any other colour in metallic shade - all of them look really amazing! I will be definitely wearing my Dior So Real a lot and I can also see myself wearing my silver pumps and sandals pretty often.

Stříbrná, zlatá i jakkákoliv jiná metalická barva (například růžová) patří do mé letní barevné palety. Podle mě tyto barvy vypadají nejlépe na doplňcích - botách, kabelkách nebo i brýlích. Já nedám dopustit na svoje So Real od Diora, terá v kombinci se stříbrnými botami vypadají opravdu skvěle - takže je tady přes léto uvidíte opravdu často.

5. BOHO


Just like suede, boho style is everywhere this summer - and I fell in love with it! I love the neutral colours, I love lace, thick heels and high-waisted jeans and shorts. 

Stejně jako semiš, určitě jste si všimli, že na boho styl teď narazíte opravdu všude - nejenom na festivalech, ale také i na běžných ulicích. Světlé barvy, džínovina, třásně, džíny s vysokým pasem, krajka - to všchno patří do boho stylu a já jsem si ho zamilovala!

6. WHITE


I've never been a fan of white. First of all I am the type of person, who gets dirty 20 minutes after leaving the house. Second of all I always tended to wear dark colours (especially black) and did not relationship to white. Now I really changed my opinion and got a lot of white clothes into my closet. I think the colour is perfect for summer!

Nikdy jsem nebyla fanouškem bílé. Zaprvé - jsem bohužel ten typ člověka, co vyjde domu a bílé kalhoty si ušpiní do 20 minut. A za druhé - vždycky jsem nosila spíš tmavší barvy (především černou) a bílá mně nijak nelákala. Musím ale přiznat, že tohle se v posledních pár měsících změnilo. Do šatníku mi přibylo opravdu hodně bílých kousků, které se do slunečných dnů budou skvěle hodit!

7. MIDI LENGHT

25761505274_5e9002b0c8_o_Fotor_Collage

I, personally, don't like short skirts. I always feel like I am showing too much - and that's why I most of the time go for a midi lenght! I think midi looks great in combination with heels or sandals!

Já, osobně, nemám moc v oblibě krátké sukně. Vždycky si připádám, že v nich ukazuji "moc" -  proto jsem si oblíbila sukně v midi délce. V kombinaci s podpatky podle mě vypadá naprosto skvěle!

8. WEDGES & PLATFORMS


Wedges and platfrorms are really in this season. And the higher, the better! I think they look amazing especially in a combination with skinny jeans. 

Klínky a platformy jsou opravdu in tuto sezonu. A čím vyšší, tím lepší! Podle mě nejlépe vypadají v kombinci se skinny džínami, ale nosit se dají i s kraťasy.


9. EARTH TONES


Neutral tones, like beige, light brown or nude look just as amazing in the summer season just like white. Neutral tones are in this season especially on the handbags!

Neutrální barvy, jako je béžová, nude a světle hnědá v létě vypadá stejně dobře jako bílá. Neutrální barvy jsou in především na kabelkách.

10. FLOWING MATERIALS


And one last thing you will definitely see on me a lot - floating materials! I love floating tops and I think they're perfect for summer! There is nothing worse than going out in a tight shirt when it's super hot - so take something more free!

A podlední věc, kterou na mě uvidíte opravdu často, jsou volné topy. Myslím, že v létě obecně většina z nás volí volnější materiály a volné topy podle mě vypadají opravdu super.


SHARE:

17 comments

  1. Off the shoulder, boho and flowy materials are my favourites and I'm def. rocking them this Summer. :)

    http://www.lartoffashion.com/2016/07/04/introverted-extrovert/

    ReplyDelete
  2. All lovely! I'm in love with the chloe bag <3

    catmorais.blogspot.pt

    ReplyDelete
  3. Your style is amazing and that white chanel, what a beauty :D

    ReplyDelete
  4. Ty růžové šněrovací boty jsem ti už asi chválila, ale musím znovu :) líbí se mi nejvíc ze všech těch věcí z článku :3

    eLblog

    ReplyDelete
  5. Such a great post!
    I love all the trends that you mentioned and the pictures are so beautiful.
    I love the pink off-shoulder top that you´re wearing in one of the first pictures.

    xx Julia

    www.talesofjules.com

    ReplyDelete
  6. Stylový článek jako vždycky :) Ráda z něj načerpám inspiraci :) Přijde obzvlášť vhod zrovna teď, kdy si dávám dohromady, co chci v létě nosit :)
    Mám na tebe i jeden dotaz, trochu mimo téma: Tahle barva vlasů je tvoje přírodní, nebo používáš nějaký šampón/barvu k obarvení? Případně jakou? :) Přesně tahle barva vlasů se mi líbí a ráda bych si ji sama udržovala. Sama mám vlasy středně hnědé, taková ta "myší hnědá" a tahle se mi líbí mnohem víc :)

    ReplyDelete
  7. So great summer essencials! Ißm in love with the bags and heels :-*


    Melanie / www.goldzeitblog.blogspot.de

    ReplyDelete
  8. Zdravím, čítam každý článok a zakaždým sa iba utvrdzujem v tom, že máš neskutočný štýl! Rada by som videla niečo z tvojej kozmetiky, lebo verím, že aj v tej môžeš byť veľká inšpirácia. Držím palce pri skúškach, ja tie svoje mám za sebou už.

    ReplyDelete
  9. Skvelý a aj nápomocný článok :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  10. Skvelej clanek, vazne se ti povedl! Ja jsem dneska psala Travel Essentials, ale tohle me nenapadlo, vazne super clanek! A moc moc hezky fotky! :D A navic jsou vsechny outfity strasne hezky! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  11. I am totally in love with off shoulder pieces too! <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  12. Gorgeous post! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. I am completely with you girl! I'm obsessed with anything of the shoulder this season definately my favourite trend and currently i feel like I have only been wearing lace up heels! Your outfits are always so gorgeous too hope your exams go well! xx

    stylegrande.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  14. Máš strašně krásnou barvu vlasů a ten klobouk ti moc sluší! :))

    ReplyDelete
  15. Tak kabelka na druhé fotce je super :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig