Friday, July 15, 2016

WHITE OUT

barbora_berlin_july_16-2 (Copy)

It's been a while since I visited Berlin for the last time. To be honest, I have mixed feelings about the city. I think there is a lot I love about Berlin and a lot I don't like - however I always enjoy coming back for a couple of days, getting coffee at my favourite place and meeting The Styleograph to shoot with. Yesterday I went to Berlin for only a couple of hours to shoot with Christian for Vogue Japan - how crazy is that?! Anyways, we also shot this look, which I wore during the day. I went for an all-white combination, wearing my skinny jeans, sweater and sneakers. I have added my taupe hat, which I paired with my Faye bag. The look is casual, off-the duty and super-comfortable!

V Berlíně jsem byla naposledy před pár měsíci na skok před tím, než jsme s přítelem odtamtud letěli do Říma. V Berlíně jsem už po několikáté a pořád mám z něho smíšené pocity. Je tam hodně věcí, které se mi líbí, ale i dost věcí, které se mi na městu tak nelíbí. Každopádně se tam ale vždycky vždycky ráda vracím. Tentokrát jsem v Berlíně byla opravdu na skok - a to jen na pár hodin. Do hlavího města jsem se vydala za The Styleographem, se kterým jsme fotili po japonskou Vogue!!! Takže pokud budete někdo v Japonsk v říjnu, tak mně tam ve Vogue najdete. Kromě focení do časopisu jsme s Christianem nafotili i look, který jsem měla přes den. Zvolila jsem celo-bílou kombinaci, a to  skinny džíny, oversized svetr a Conversky. Outfit jsem doplnila béžovým kloboukem a Faye od Chloé.

barbora_berlin_july_16-16 (Copy) barbora_berlin_july_16-4 (Copy) barbora_berlin_july_16-18 (Copy) barbora_berlin_july_16-14 (Copy)
barbora_berlin_july_16-8 (Copy) (1) barbora_berlin_july_16-3 (Copy) 1 barbora_berlin_july_16-10 (Copy) barbora_berlin_july_16-5 (Copy) barbora_berlin_july_16-6 (Copy)

photos by The Styleograph

OUTFIT DETAILS

American Apparel sweater (similar)
Topshop jeans (similar)
Converse shoes (similar)
Chloé bag (here)
Topshop hat (similar)
Marc Jacobs watch (similar)
Hermes bracelet (similar)

SHOP MY LOOK





SHARE:

12 comments

  1. Whiteout outfits like this one are some of my favourite combinations for Summer! You look fantastic!

    http://www.lartoffashion.com/2016/07/15/5-tips-summer-festivals/

    ReplyDelete
  2. Wau, fotenie do japonského Vogue? Tak to gratulujem ♥ a v tomto bielobielom outfite vyzeráš krásne, pekným doplnením je klobúk i kabelka, ale aj tak sa už neviem dočkať na viacero letných outfitov, tie u teba zbožňujem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Beautiful combination! Love your white look with this grey pieces! <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  4. Stunning white outfit! It really suits you. :)

    ReplyDelete
  5. you look perfect! in love with your bag

    thedaydreamings.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Love the color of your hat! I need a similar color

    love, Turn it inside out

    ReplyDelete
  7. Outfit ti vazne moc slusi a moc moc gratuluju, to sis vazne zaslouzila! :D Asi se do Japonska nedostanu, haha, ale rada bych te v tom casopise videla! :D Krasne fotky, je to vazne moc moc dobry fotograf a kombinace je uzasna! Bilou tak i tak zboznuju, nejradeji s cernou!, a proto patri tenthle look k mym oblibencum! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  8. Krasny :) Ja Berlin miluju, i kdyz je fakt, ze zalezi z jakyho uhlu ho poznavas a v jakych castech se pohybujes. Nejvic me tam bavi takova ta free atmosfera.

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig