Thursday, August 11, 2016

I JUST WANT TO...

DSC_0567 (1)

I just want to drink coffee, create stuff and sleep. This quote was pretty much how I felt the whole day yesterday. I don't know if it was the weather or simply a bad mood, however I simply felt like stay in the bed whole day, covered in my blanket watching an excessive amount of series and movies. On days like these, when I have to get up and feel exhausted, tired and unmotivated, I have a special routine what I do feel better. First of all, I get a cup of coffee! I simply feel a little bit calmer and better after a big latté. I sit down in a café and relax a little bit, which gets me in a better mood. I usually meet a friend, who always gets me in a better mood! I, personally, also feel a little better after a walk. Fresh air and cleaning my head, not thinking about anything, is something I do a lot if I feel bad or anxious. I simply think that there are days when you feel better, and days, when you don't feel so great. Also when I don't feel really good on some day, I tend to wear simple, black and white combinations - just like I did yesterday! I paired my printed tee with a pair of high waisted jeans. I have added my leather jacket, which brings a little bit more "rocky" feeling into the outfit. I went for my lace-up heels and made a bun, which I haven't worn in a while!
"I just want to drink coffee, create stuff and sleep". Tak přesně taková byla moje nálada včera. Nevím, jestli to bylo tím, že prakticky celý den propršelo a byla zima, nebo tím, že jsem prostě neměla "svůj" den. Nejradši bych zalezla pod deku do postele a celý den se dívala na filmy a seriály. Občas mám dny, kdy se mi nic nechce dělat a nějak nemám ani chuť nebo motivaci. Bohužel ale v posteli většinou zůstat nemůžu. Mám už ale pár triků, jak se přemoct a jak si zlepšít den. Jako první si vždycky dám šálek kávy. Nevím proč, ale po kávě se vždycky hned cítím líp. Když se necítím úplně dobřre, většinou si sednu na chvíli do kavárny a relaxuji. Hodně mi také pomohá, když si dám sraz s kamarádkou, která mi vždycky zvedne náladu. A když zrovna nikdo nemá čas - tak zajdu na procházku. Nejenom, že mám lepší pocit, že jsem udělala něco pro svoje zdraví, ale hlavně si "pročistím hlavu". Ve dnech, kdy nemám nejlepší náladu, volím většiou jedoduché, černo-bílé kombinace. Přesně jako včera, kdy jsem na sebe zvolila tričko s potiskem, džíny s vysokým pasem a koženkovou bundu. Outfit jsem doplnila šněrovacími botami Stuart Weitzman a drdolem, který jste na mě delší dobu neviděli!


DSC_0733 (1) DSC_0691 DSC_0779
DSC_0568 (1)

OUTFIT DETAILS

Rad top (similar)
Topshop jeans (similar)
Zara leather jacket (similar)
Stuart Weitzman heels (similar)
Chanel bag (similar)
Michael Kors watch (similar)
Michael Kors bracelet (similar)

SHOP MY OUTFIT


SHARE:

10 comments

  1. Také nálady máva každý. Pekný outfit.

    my blog - Daniela

    ReplyDelete
  2. Je mi moc lito, ze to vcera nebyl tvuj den, ale taky to tak nekdy mam, tak doufam, ze dnesek bude lepsi! Mimochodem ty fotky jsou krasny a outfit samozrejme taky, jen se musim zasmat te zkazene fotce na insta story! :D A to tech bot jsem se naprosto zamilovala!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  3. Minimalistic perfection of an outfit, you're looking flawless! I'm loving your jacket and tee!

    http://www.lartoffashion.com/2016/08/10/espadrilles-love/

    ReplyDelete
  4. Veľmi sa mi páči ako si skombinovala jednoduché biele tričko do takéhoto outfitu :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  5. I love how simple yet chic your look ist and I like the touch of edgy on it <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  6. Great look!
    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Parádní outfit. V poslední době jsem si také oblíbila nápisy na tričkách. I když není jednoduché najít nějaké opravdu dobré a vtipné :)

    Poshlife

    ReplyDelete
  8. Such a chic outfit! Looks great on you. xx

    -Mikayla
    http://thetastetracker.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig