Saturday, August 20, 2016

OUTLET SHOPPING

DSC_0967 (1)

As you probably know, today I am off to Milan, and on my way there I stopped at the Ingolstadt Village,  an outlet centre shopping, which is only (about) 40 minutes away from Munich. The outlet store offers more than 110 shops of German and International brands, including my favourite Gucci, Jimmy Choo, Birkenstock or La Perla. Besides that the outlet store also has many restaurants and coffee places in case you get hungry. The outlet is opened from 10 am till 8 pm from Monday till Saturday (besides holiday).  Today I would like to tell you something more about my visit, what I wore and also what I got there! So keep reading...

Jak už asi víte z Instagramu, na cestě do Milána jsem se zastavila v outletu Ingolstadt Village, který je jen 40 minut od Mnichova, ze kterého jsem vyjížděla. Outlet nabízí víc jak 110 německých a mezinárodních značek, jako je například Gucci, Jimmy Choo, La Perla nebo Birkenstock. Kromě toho v outletu najdete i několk restaurací a kaváren. Obchody jsou otevřené od pondělí do soboty, a to vždy od 10 do 20 hodin (s vyjímkou státních svátků). Dneska bych Vám o své návštěvě chtěla říct něco víc - jak se mi tam líbilo a především co jsem v outletu "ulovila"!

We arrived to the outlet store really in the morning, before the actual opening hours. We went by car, but there is also a bus going from the city in case you can't or don't want to go by car. I think we picked the best time since there was literally no one in the stores. First we started by checking the stores and ended up getting a lunch at the "Stifl" restaurant. The food was really delicious. I also registered for the VIP membership (where yo find more deals and also get a free prosecco at the restaurant) and it's for free. The pick in the outlet wasn't that big I have to say (well, in compassion to the outlets I've already seen in the US), however you'll definitely able to find something for you like. I liked a purse at Gucci, but then I scored at Jimmy Choo with a bag, what was on my wishlist for a while (and I am definitely taking this one to the Fashion month!). The original price was 900 EUR and I got for only 520! So what do you think of my new Rebel bag? I think you are able to find really good deals there. I also got a little something at Lindt and L'occitane. We ended up at the Coffee Fellows getting a cup of coffee and cake. The outlet store looks really amazing, new and modern and if you're around Munich, I can only recommend you to make a stop there, take a look and maybe do a little shopping session!

Do outletu jsme přijeli těsně před otevírací dobou. Jsem ráda, že jsme dorazili brzy - v outletu nebylo moc lidí a nákupy byly příjemnější. Nejdřív jsme se byly projít po obchodech a pak zašli na oběd do místní restuarce "Stifl". Jídlo bylo opravdu skvělé. Já jsem se navíc zaregistrovala do jejich VIP členství a v restauraci jsem tak dostala skleničku prosecca zdarma. Členství je zcela zdarma a máte v něm výhody jako slevuy do obchodů a jiné akce. Výběr v outletu není až zas tak velký, ale určitě najdete něco, co se Vám bude líbit. Mně se například líbila peněženka v Guccim, ale nakonec jsem si koupila jsem Rebel bag od Jimmy Choo. Kabelku jsem měla už déle na wishlistu, takjsem ráda, že jí mám ve sbírce. Tak jak se Vám líbí? Ceny se v outletu liší, většinu věcí najdete -30% až -50%. Návštěvu outletu jsme zakončily v kavárně Coffee Fellows, kde jsme si dali kávu a pak pokračovali v jízdě až do Milána...

DSC_0167 DSC_0177 DSC_0172 DSC_0187

It was a little bit colder, cloudy and also a little raining in the morning, so I went for a "warmer" summer look, wearing my white skinny jeans with a beige top and a beige vest over it. I have added my Christian Louboutin heels and a Chloé bag. I also added some of my favourite golden jewelry. I really have to say that I really like the neutral tones at the moment. I feel like they look feminine and chic. How do you like them?

V Mnichově se posledních pár dní dost ochladilo a často i pršelo. Včera bylo zataženo a chladněji, takže jsem na sebe zvolila bílé skinny džíny, béžový top a přes něj béžovou vestu. Outfit jsem doplnila lodičkami Christian Louboutin a kabelkou Chloé, která je teď jednou z mých nejoblíbenějších! Musím říct, že neutrální tóny jsem si teď zamilovala. Jak se líbí Vám?

DSC_0149 (1) DSC_0151 DSC_0058 DSC_0094 DSC_1039 (1)

OUTFIT DETAILS

Zara top (similar)
Topshop vest (similar)
Mango jeans (similar)
Christian Louboutin heels (similar)
Chloé bag (similar)
Marc Jacobs watch (similar)
Hermes bracelet (similar)

SHOP MY OUTFIT



SHARE:

13 comments

  1. Im Ingolstadt Village war ich noch nie. Dein Look gefällt mir richtig gut :-*

    viele liebe Grüße
    Melanie / www.goldzeitblog.blogspot.de

    ReplyDelete
  2. I never did outlet shopping in my country because there are no good ones around and there's nothing of a spectacular pieces waiting to be found. You'll more likely find those in 2nd hand shops. I do think that there are some amazing outlet stores in States and can't wait to go back to do some shopping. :)

    http://www.lartoffashion.com/2016/08/19/5-friday-5-9/

    ReplyDelete
  3. It can´t be easy shopping in so high heels. My feet would be dead xD But you look fab girl :)

    ReplyDelete
  4. neutrálne tóny sú super, sama ich milujem a tebe sa veľmi hodia :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Mne sa tá kabelka veľmi páči, videla sm ju teda i "naživo" a páčila sa mi.. :) no a ja som bola nakupovat niekoľkokrát v jednom outlete v Írsku, ale až také dobré značky tam nie sú, aj keď som si ulovila pár zaujímavých kúskov. Baví ma na tom to, že také veci potom nemá každý druhý človek :) Inak krásny outfit, neutrálne farby ti seknú, aj keď na takých opätkoch by som dlho nevydržala, ale vyzerajú mega :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Musim rict, ze i kdyz mam procestovanej velkej kousek Nemecka a i jsem tam zila, takk v Mnichove ani v Ingoldstadt jsem nebyla a myslim, ze bych to mela honem rychle dohnat, protoze Mnichov je urcite krasny mesto a tenhle outlet zni skvele. Moc ti to slusi, jako vzdy, krasne jsi zkombinovala outfit a tuhle kabelku jsem si i ja u tebe oblibila. Jinak jidlo vypada skvele a kavarnu Coffee Fellows zboznuju!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  7. Sieht nach einem erfolgreichen und entspannten Tag aus :)
    Liebe Grüße,
    Nadine
    http://www.maisondecouture.de

    ReplyDelete
  8. So beautiful! Love your tan haha

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  9. Love the vest. So trendy!

    Liv

    www.livforstyle.net

    ReplyDelete
  10. Such a chic look!
    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Bomb styling, cool shoes on a high heel.
    Share your post on my blog.
    Regards
    http://moda-na-obcasach.blogspot.com/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig