Friday, August 5, 2016

TREAT YOURSELF

DSC_0875

Work hard, play hard, enjoy life and treat yourself. I think sometimes it's good to reward yourself for something, that you accomplished or that you are proud of. It's not only a good motivation, but also something, which you deserve. As you know I have written my maths exams last month, which I was preparing for a lot and worked really hard to pass that test. And I did! As a little rewards I got my self these shoes at Chloé, which I absolutely adore! Plus they were 60% off! For my look I went for a white-beige combination, which is my favourite at the moment. The temperatures are not that high these days, but when it comes to fashion, I actually prefer the "sweater-weather". I combined my skinny jeans with a simple top, threw a leather jacket over it and added my beige pumps. I have also added a hat in the same colour as my Faye and some golden jewerly!

Work hard, play hard. Myslím, že čas od času je "potřeba", aby jste se nečím odměnili. Nemusí to být nic drahého, ale myslím, že je potřeba se odměnit za něco, čeho jste dosáhli nebo na co jste pyšní. Je to i skvělá motivace, proč pokračovat dál. Jak asi víte poslední půl rok jsem se připravovala na zkoušku z hospodářské matematiky a statistiky, kterou jsem vzládla. Jako odměnu jsem si pořídila tyhle boty od Chloé. A jako bonus byly se 60% slevou! Myslím, že na léto a na dovolené budou super! Sice se posledních pár dní ochladilo, ale věřím, že je unosím. Outfit jsem zvolila béžovo-bílý - což je momentálně moje nejoblíbenější kobinace. K bílým skinny džínům jsem přidala bílý top a přes něj přehodila koženkovou bundu. Outfit jsem doplnila lodičkami Christian Louboutin, kloboukem ve stejné barvě jako je kabelka s zlatými šperky!

DSC_0859 DSC_0203 DSC_0110
DSC_0228
DSC_0830 DSC_0200 (2)

OUTFIT DETAILS

Zara top (similar)
Topshop jeans (similar)
Zara leather jacket (similar)
Christian Louboutin heels (here)
Chloé bag (similar)
H&M hat (similar)
Marc Jacobs watch (similar)
Hermes bracelet (similar)

SHOP MY LOOK









SHARE:

14 comments

  1. Moc ti to sluší! :) Ale já bych na těch botách umřela za pár minut. :D
    Andrea Mokrejšová

    ReplyDelete
  2. Outfit je uzasny jako vzdy! Mam pocht, ze jsou cim dal hezci! Mas pravdu, ze je treba se za praci odmenit, zrovna chodim na prvni letni brigadu a urcite chci jednou jet na shopping a trosku se odmenit, haha! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  3. To jsem zrovna procházela kolem a chtěla se vyfotit na stejném místě, ale předběhla jsi mě. :D

    ReplyDelete
  4. Love it!
    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Oh yes, if you have worked hard and you do pay your bills and monthly living, if you can afford to treat yourself, you should! I used to think differently and feel really bad when buying some new things for myself, but now I do know that I deserve things that I get for myself and that it's absolutely normal to treat yourself every now and then. You look gorgeous in this casual outfit and those shoes are a killer pair. :)

    http://www.lartoffashion.com/2016/08/05/5-friday-5-7/

    ReplyDelete
  6. Skvelý outfit! Klobúčik ho celý oživil a vyzerá to omnoho lepšie :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  7. Jak dlouho v těch lodičkách vydržíš chodit? :) Ty jsou totiž vražedně vysoké :D

    ReplyDelete
  8. Tolles Foto und wunderschönes Outfit!
    Die Schuhe sind wirklich wundervoll - viel Stil, tolle Farbe und einfach zeitlos! Genau mein Geschmack.

    ❤ Liebste Grüße ❤
    Conny von connie-marron-granizo.at
    Personal Austrian Blog about Fashion | Beauty | Lifestyle | Food | and more

    ReplyDelete
  9. Vždy obdivuju, že dokážeš v takových botech vydržet delší dobu. Na druhou stranu je pravda, že někdy jsou i boty bez podpatku trošku mučení, tak proč si vlastně radši nevzít podpatky. Moc ti to sluší :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    ReplyDelete
  10. krasne sladene, mas posledni dobou moc hezke outfity - damske, elegantni :) akorat v tehle lodickach bych to zvladla mozna tak na foceni, takze pokud v nich chodis po meste, tak te obdivuju :)

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  11. Your jacket's color is really beautiful! Loved your look :)

    ReplyDelete
  12. Wow! pure perfection

    thedaydreamings.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Ahojky, mohu se tě zeptat jakou sis koupila velikost těch Loubotinek? :) Vím, že máš nožku 38/39 tak by mě to zajímalo. A velikost podpatku 120 mm? Byla bych ti moc vděčná, kdybys mi odpověděla! Děkuji! :)))

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig