Thursday, September 29, 2016

BONJOUR PARIS!

DSC_0366-2

Good morning from Paris! It's been exactly a year since I visited the French capital and I am so excited to be back. I've always considered myself a New York City girl, but after being in New York some days now and being constantly in stress and hurry, I think I might change my opinion and be more calmer Paris girl after all. Paris is one of those cities, where I can come back at any time. I love their houses, I love their sights, I adore French fashion and enjoy French wine. We arrived to Paris yesterday, me flying from Barcelona and my mom flying from Prague. We got the the city in the later afternoon, checked in at our hotel and then went to discover the neighborhood a little bit and of course took some pictures for you! I went for an all-grey combination, wearing my favourite swearer from American Apparel and my new jeans from New York. I have added grey pumps and my all-time-favourite Chanel Flap Bag. I made a big bun, which I think makes the look more sophisticated. Also it's been a white since I wore it, so I think it's the perfect time to start wearing them again!

Dobré ráno z Paříže! Přesně po roce jsem se rozhodla vydat na Pařížský Fashion Week. Jsem moc ráda, že jsem se do Paříže znovu mohla podívat - je to totiž jedno z mých oblíbených měst a vracím se sem strašně ráda! Vždycky jsem se považovala za "New York City Girl", ale po hektických a stresujících dnech v něm jsem změnila názor a přikláním se spíš klidné Paříži. Miluju místní budovy, památky, módu i kuchyni (a víno!), takže si myslím, že Paříž je pro mě to pravé ořechové. Do Paříže jsme přilétly, já z Barcelony a maminka z Prahy, včera odpoledne. Hned jsme jely na hotel, ubytovaly se, vyrazily se podívat po okolí a samozřejmě vyfotily i můj outfit! Na sebe jsem zvolila "all grey kombinaci" - oblíbený šedž rolák jsem zkombinovala se šedými džínami, které jste mohli vidět už v postu z New Yorku. Outfit jsem doplnila šedými lodičkami a Flap Bag od Chanelu. Udělala jsem si vělký drdol, který jsem na sobě neměla už dlouho. Myslím, že celý outfit díky němu vypadá víc sofistikovaně a čistě.

DSC_0540
DSC_0568-3 DSC_0354 DSC_0575
DSC_0550 DSC_0612

OUTFIT DETAILS

American Apparel sweater (similar)
Topshop jeans (similar)
Buffalo heels (similar)
Chanel bag (similar)
Celine sunglasses (similar)
Marc Jacobs watch (similar)

SHOP MY LOOK



SHARE:

12 comments

  1. Outfit je jako vzdy krasny, ale me hned jako prvni do trefil do oka ten rolak, je naprosto bozi a ted momentalne hledam nejakej teplej, ale aby nevypadal jak od babicky, presne tento! Dekuju za inspiraci, hned se po nem podivam! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  2. džínsy a rolák sú veľmi pekné :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  3. You look good in grey ! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Looking gorgeous and super stylish! Love your jeans and chunky sweater!

    https://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  5. Such a beautiful sweater :)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Lovely outfit! Love the jeans!


    http://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. I really like this outfit! xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2016/09/15-essentials-for-back-to-school.html

    ReplyDelete
  8. Outfit je opravdu nádherný. Šedou jsem si v poslední době neuvěřitelně oblíbila. Co se týče drdolu, tak se mi moc líbí, hned celý outfit pozvedl na vyšší úroveň a opravdu působí maximálně elegantně. Jinak pokud mohu říct svůj názor, tak i mě je Paříž určitě sympatičtější než NY :)

    BEAUTY BOX GIVEAWAY

    ReplyDelete
  9. Love your hair up in this one, it really draws attention to the neck of the sweater.


    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.



    ReplyDelete
  10. I love your outfit!. You look so gorgeous!.

    And I love your bun!. It’s very pretty and elegant!. You look so cute with it!. It suits you so well!.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig