Friday, September 23, 2016

HOME AWAY AT ROCKEFFELER 25

P1010039-3 (1)-5

During New York Fashion Week I got the chance to stay at an apartment of my dreams. As you all know, I love NYC and what more can I ask for than waking up with an Empire State view? I stayed at the Rockefeller 25 and I absolutely loved it. I booked the stay on Fewo-Direkt, where you can book an apartment and choose one in more than 190 countries! Our apartment was located on the 25th floor in Midtown, with the perfect location to reach the Central Park, 5th Avenue and Times Square. I loved waking up, getting my breakfast in bed and just enjoy the view - which is one of my favourites in the entire world! The booking is super-easy and I would definitely recommend anyone to check them out - I think I might chose Fewo again for my stay in Paris! So let the pictures speak and enjoy them!

Během New Yorského Fashion Weeku jsem měla příležitost se ubytovat v bytu Rockefeller 25, zprostředkovaný portálem Fewo-Direkt. Jedná se o portál, na kterém si můžete zabookovat byt v jedné ze 190 zemí. Vybírat můžete z více jak 1.2 milionu bytů po celém světě ve všech cenových kategoriích. My jsme zvolili byt v 25.patře Rockefellerova centra. Jak asi všchni víte, New York miluju a myslím, že si nemůžu přát víc než se ráno probudit s výhledem na Empire State Building. Ideální byl i centrální polohou - do Central Parku, na Times Square i na 5th Avenue to je jen pár minut pěší chůze. Výhled byl z bytu opravdu nádherný a mojí nejoblíbenější částí dne byla snídaně do postele a užívání si výhledu. Bookování na stránce je opravdu jednoduché a určitě bych ho doporučila všem, kdo hedají zase trochu jiného. Já jsem byla opravdu spokojená a rovnou jsem si zabookovala byt i v Paříži :)



DSC_0894
P1010199-4 DSC_0930-2 P1010004


In collaboration with Fewo-Direkt

SHARE:

10 comments

  1. Tak to je neco uzasnyho, taky bych se v New Yorku rada takhle ubytovala, ale myslim ze o tom muzu jen snit! Zato jsem rada, ze ty sis toho uzila a s takovym pohledem bych u te snidane zustala asi tri hodiny! ;D Krasny fotky!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  2. Love the headboard of that bed <3


    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.


    ReplyDelete
  3. Beautiful view!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. you need to show us what's inside those boxes!!!

    mfashionfreak♥blog

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig