Monday, September 19, 2016

NEW YORK DIARY PART 2

unnamed (4)

Today I would like to show you another set of random pictures I took during my stay in New York. I experiences so much, that it's crazy to believe. I already talked about my arrival and the first couple of days in the city in this post, so today I would like to continue with Sunday, which was exactly a week ago. We decided to go down to Soho, which is my favourite part of the city! We went to some stores, walked around a bit, shopped and ended up getting a cup of coffee. We walked back to Midtown and in the evening stayed home and got in-room dinner. The next day we decided to rent bikes and go cycling in the Central Park. This was the first time we did that and I am happy we could, finally, take a bike tour! I think the Central Park is nice in general and on the bikes we could see almost everything! In the evening we were really tired, so we just got home and stayed there. On Tuesday we moved to our apartment (about what I am going to talk in some other post). We had to pack and unpack, which took kind of long and I also had a show and a shooting, so we just stayed in Midtown. On Wednesday we decided to go to the Financial District and the 9/11 memorial. We went to the Wall Street, to the Memorial and also stopped at Century 21. In the evening we went to Times Square and the Hard Rock Cafe there. On Thursday we had to move again and switch back to a hotel. In the afternoon I met Alexa, Marianna and Linda, who I absolutely adore! We went to Laduree and got stucked there for three hours because it was raining like crazy! On Friday, on our last day, we went to Soho and then to Madison Avenue. In the afternoon we had a lovely Afternoon Tea at the Mandarin Oriental New York. The hotel is one of my favourites in New York and I am really happy I got the chance to go inside as well! The Afternoon Tea is served in the 35th "Lobby Lounge", offering the best view over Central Park and the Columbus Circle. They have a special menu, which is composed from tea and little snacks like little deserts and mini sandwiches. You can also get a glass of champagne just like we did! The food is delicious, the atmosphere really special and the view incredible - so I highly recommend! The last night we went to our favourite japanise place - Nobu and enjoyed there the best sushi. I hope you liked the post and the pictures! I still have a lot to share from NYC!

Dneska bych Vám chtěla ukázat druhou část random fotek  z New Yorku. O mém příletu jste se mohli dočíst v tomto postu. Dnešní článek bude takovým zavázáním na ten předchozí. Začala bych nedělí. V neděli jsme se rozhodli vyrazit do Soho, což je pravděpodobně moje nejblíbenější část New Yorku. Prošli jsme se po obcodech, něco málo nakoupili, podívali se po okolí a nakonec zašli do kavárny. Zprátky jsme do Midtown jsme šli pěšky a večer zůstali na pokoji. V pondělí jsme se rozhodli si půjčit kola a vyrazit do Central Parku. Tohle jsem měla na bucket listu už staršně dlouho, ale bohužel jsem byla v New Yorku jen na podzim a v zimě, takže to nebylo možné. Jsem moc ráda, že nám to tentokrát vyšlo a že jsme si mohli projet celý Central Park. V úterý jsme se přestěhovali do našeho bytu, což nám zabralo celkem dost času. Odpoledne jsem k tomu ještě měla přehldku a focení, takže jsme večer zůstali v Midtown. Ve středu jsme vyrazili do Financial District - podívali jsme se na Wall Street a poté k 9/11 památníku. Zastavili jsme se také v Century 21. Večer jsme se zašli podívat na Times Square a nevynechali ani Hard Rock Cafe. Další den, tedy ve čtvrtek, jsme se znovu stěhovali. Odpoledne jsme měla sraz s Mariannou, Alexou a Lindou, se kterými jsme zašli do Ladurée. Zrovna začalo pršet, takže jsem v něm zůstali přes 3 hodiny. Jsem moc ráda, že jsem všechny bloggerky mohla poznat. Jejich blogy sleduju už roky a vždycky jsem zvědavá, "kdo" za tím blogem vlastně je! Všechny byly moc hodné a samozřejmě - stylově oblečené! V pátek jsme se znovu sjeli podívat do Soho a poté na Madison Avenue. Odpoledne jsme měli "Afternoon Tea" v hotelu Mandarin Oriental New York. Hotel patří jeden k mým nejoblíbenějším nejden v New Yorku, ale i na celém světě, takže jsem moc ráda, že jsem se do něj podívala. Afternoon Tea se podává v Lobby Lounge, která je v 35.patře hotelu. Kromě výborného menu se hotel může chlubit i skvělým výhledem na celý Central Park, Pak Line a Columus Circle. Večer jsme pak zašli na večeři do oblíbeného Nobu. Poprvé jsme v něm byli v Monte Carlu a od té doby budeme do něm (nejspíš) chodit pokaždé, když budeme ve městě, kde je. New york jsem si moc užila a doufám, že i Vy jste si užili posty z něj. Dneska jsem už v Baceloně, ale mám pro Vás z něho ještě spoustu článků a fotek!

unnamed (3) unnamed (2) unnamed (1)
P1010275-2
P1010274-2
DSC_0911
DSC_0877
DSC_0838 P1010108
P1010162 P1010258
P1010263
DSC_0913
DSC_0497-2 P1010251
DSC_0328

Pictures shot with Olympus PEN

SHARE:

18 comments

  1. Marianna is one of my favorite bloggers. So jealous that you got to meet her but I hope all of you girls had a wonderful time :D

    ReplyDelete
  2. Behem tydne se trikrat stehovat,to by me tak tedy lakalo! To nemas na to si zaplatit jeden hotel/byt/apartman?Musis vyuzivat nabizene bezplatne bydleni za kazdou cenu?Vetsina turistu to financne zvladne... ba i v NY.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jasně, že mám :) Ale já se radši 3x přestěhuju a za peníze, které bych utratila za ubytování, si radši koupim něco na sebe :)

      Delete
  3. Oh my! So nice that you met those girls! I follow all three of their blogs and they're from the same city as myself - Helsinki! Beautiful photo diary and I'm totally obsessed with your bag!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  4. Nádherné fotky! New York je neskutočne krásny :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  5. Oh,that food looks amazing! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Wow, such beautiful photos. All the food looks so so delicious!



    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.




    .

    ReplyDelete
  7. Beautiful!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Neuveritelny fotky, krasny zazitky, bozi! O Chloe uz jsem toho hodne slysela a byl by muj sen se tam nekdy najist, celej NY by byl muj sen! Urcite jsi tam stravila krasnej cas! ;D
    S laskou
    Sandra ze www.shineoffashion.com
    http://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  9. ahoj Báro, krásný fotky, to je opravdu vše foceno olympus pen? mám ho v merku delší dobu, teď jsem skoro přesvědčena ho zakoupit :-)
    užívej, jsi skvělá v tom, co děláš!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Ano, kromě prvních 4 fotek, které byly focené fotografkou od Alexy a poslední :)

      Delete
  10. a jaký konkrétní typ Olympus pen máš? děkuju moc za odpovědi

    ReplyDelete
  11. Gorgeous place, I just went here with someone. The place itself was beautiful and spacious, the seats were comfortable and wide. From where I was sitting at least, the views were great. I think the music at venue Houston really did a great job of filling up the space.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig