Saturday, October 15, 2016

HOME AWAY IN PARIS

P1010147 (1)-2

Do you remember this post about my stay in New York, talking about my apartment with the most amazing Empire State Building view? Well in case you don't I also said in the post that I was so happy with my stay, that I am also going to book an apartment in Paris for the Fashion Week season. And I did so. Today I would like to tell you something more about my stay in this beautiful flat, provided by Fewo-Direkt! I am not going to lie to you - I took this apartment mostly because of its view, but actually I was surprised how nice, big and cozy the place was! The apartment has a kitchen, restroom, bathroom, living room and the bedroom, which is connected to the living room not only by doors, but also through the balcony. The place was clean and the communication with the owner (or the person, who takes care of it), was really easy too. We even could stay the last day up till 15.30 (normal check-out is at 12), so we were really surprised by the service we got. Of course I have to tell you about the balcony, which was my favourite thing in the whole apartment - can you blame me? The view from there is simply breathtaking. I loved not only having my breakfast there, but also having a dinner with a glass of rosé. Overall, I have to say that if you compare price x service x view, you're getting a really (REALLY) budget-friendly price. I think this apartment has all I need when in Paris. Would I come back? Definitely!

Pamatujete si ještě tenhle post z New Yorku, kde jsem Vám psala o pronajatém bytě na Midtown? Tak přesně v tomto článku jsem se Vám zmiňovala, že jsem s portálem Fewo-Direkt byla tak spokojená, že si na něm najdu ubytování i do Paříže. Dneska bych Vám tedy chtěla ukázat pár fotek z z tohodle krásného bytu. Nebudu Vám lhát - byt jsem brala hlavně kvůli výhledu, který mi osobně připadal jedinečný - kolikrát se podíváte do Paříže a vidíte přímo na Eiffelovku? Myslím, že víc si v Paříži snad ani přát nejde. Z bytu jsem byla oprabdu mile překvapená - byl prostorný a čistý. Komunikace se správcem bytu byla snadná a rychlá. V bytě jsme měly kuchyni, koupelnu, ložnici a obývací pokoj, které spojoval balkon - no a právě ten jsem měla na celém bytě nejradši. Na balkoně jsem snídala a dokonce jsme na něm i večeři, protože měl opravdu kouzelný výhled. Byt mě překvapil nejen zařízením, ale také i cenou, která mi přijde opravdu nízká na to, co byt nabízí a na to, že leží jen pár minut pěší chůze od (mého oblíbeného) Trocadera. Do bytu bych se určitě vrátila a mohu ho jen doporučit!

DSC_0284 DSC_0300 DSC_0217-2
DSC_0289
P1010135-2
P1010258 12-2 (2)-2
DSC_0307-3

In cooperation with Fewo-Direkt

SHARE:

13 comments

  1. Wow! it's so perfect place. x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  2. Beautiful photos! Paris is so beautiful and the food looked delicious!

    Take a look at my blog as well :

    www.ohrendezvous.blogspot.com

    Thank you!

    X

    ReplyDelete
  3. Ten byt je fakt úžasný :3 jen zírám :O

    eLblog

    ReplyDelete
  4. As always amazing photos!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Tak to bych si taky nechala libit, okamzite bych letela do Parize!!! Vypada to tam krasne a ty sis to urcite moc uzila! Jo a takhle bych taky chtela snidat!!! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  6. Amazing view!! <3

    http://maartinikaa.pl

    ReplyDelete
  7. Oh,looks so fancy! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  8. That apartment looks so dreamy! Such a lovely view x
    Holly x
    The Twins' Wardrobe

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig