Sunday, October 23, 2016

OCTOBER WISHING

Desktop2

Ribbed scarf (here) / Valentino bag (here) / Cartier LOVE bracelet (here) / Topshop jeans (here) / Grace turtle neck (here) / Diptique candle (here) / Cartier watch (here) / NARS lipstick (here) / Valentino heels (here) / Chanel brooch (similar) / Cartier earrings (here) / Chanel card holder (here)

Last month I wrote a post "September wishing", where I talked about pieces, which I loved that month and would like to purchase.  I think this is actually a good topic to talk about, because I always find a lot of amazing stuff, which I would like to get - so I decided I could so a monthly series about that. So in today's post I would like to talk about some pieces, which caught my eye and which I would like to purchase!

Minulý měsíc jsem dělala post "September wishing", ve kterém jsem Vám ukazvala kousky, které mě zaujaly a které bych si, samozřejmě ne všechny, chtěla pořídit. Já osobně mám takové články ráda i na ostatních blozích - přijde mi to jako skvělá inspirace. No a právě proto jsem se rozhodla z toho udělat takový měsíční článek, což znamená, že Vám každý měsíc ukážu, co mám na svém wishlistu a co mě v obchodech zaujalo. Dneska tedy bude článek o mých říjnových favoritech, tak doufám, že se Vám bude líbit a že třeba někoho z Vás inspiruje. Určitě mi do komentářů napište, jestli by Vás takové články bavili stejně jako baví mě a případně jestli je mám psár.

Desktop3

Celine sunglasses (here) / Acne turtleneck (here) / Louis Vuitton bag (here) / Stuart Weitzman boots (here) / Topshop coat (here) / Gucci belt (here) / H&M rings (similar) / NARS palette (here) / Iphone 7 / NARS make-up (here) / Unseen VOGUE book (similar)


Desktop5

Selected Femme sweater (here) / Estee Lauder make-up (here) / Chanel earrings (similar) / Topshop jeans (here) / Prada bag (here) / Gucci belt (here) / Gianvito Rossi boots (here) / Cartier bracelet (here) / AboutYou shirt (here) / Emilia scarf (here) / Christian Louboutin lipstick (here) / Pumpkin Spice Latte


Desktop4

JW Anderson bag (here) / Warehouse turtle neck (similar) / Melted lipstick (here) / Topshop jeans (here) / Asos cape (similar) / MAC highlighter (here) / Saint Laurent boots (here) / Book "Bright Lights Paris" / Godiva chocolate box / Cartier bracelet (here)


SHARE:

10 comments

  1. Já tyhle typy článků taky hrozně ráda čtu i píšu. Souhlasím, člověk vždy nasbírá horu inspirace a pak nevím, co dřív koupit! Určitě v článcích tohohle typu pokračuj, teda mě rozhodně baví!

    Klára
    The Style Book
    www.natalieklara.com

    ReplyDelete
  2. Skvely wishlist, najdou se tam vazne skvely kousky a urcite pokracuj!!! Me osobne hlavne oslovili Valentino lodicky i kabelka a warehouse rolak, ale vsechno je krasny!!! Hlavne pumpkin spice latte ve Starbucksu je jeden z duvodu proc miluju podzim... ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  3. Perfect outfits! :)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Nice post! Love your selection!

    http://MartasFashionDiary.com/winter-is-coming/

    ReplyDelete
  5. Skvělý!! Já bych vždy měla wishlist přes několik stránek. :DD
    Mr. Kev

    ReplyDelete
  6. I am awfully awful designer. Will remember this.

    ReplyDelete
  7. Beautiful and awesome information I'm happy for share this with us good job.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig