Friday, October 28, 2016

PARIS MON AMOUR

S0331831

I left Paris a couple of weeks ago, however there is one look I didn't share with you. Today, when siting in my train on my regular way to Prague, and dreaming about Paris, I decided to share these shots with you, as I think they're really special and different. During Paris Fashion Week I teamed up with Saq and together on the Pont Alexandre III we shot these shots! It was an early morning, cold and windy - but still so worth it! I went for my new blazer from Lavishalice, which I think is such an unique piece! I paired the blazer with a turtle neck and short skirt, all in black. To make the look a little bit more interesting I have added my new Stuart Weitzman overknees and matched with my Saint Laurent Sac De Jour in the mini size. To give the look a "Parisian" feeling, I also added my new favourite cap, which I wore a lot during the fashion month. I really do think these shots are something special and I hope you'll love them as much as I do!

Z Paříže jsem se sice vrátila již před pár týdny, ale tenhle look jsem s Vámi ještě nesdílela. Jak asi poznáte ze stylu fotek, nefotila jsem ho sama, ale společně se Saqem, který během Pařížského Fashion Weeku fotit backstage pro japonské Vogue. Ikdyž fotky nejsou úplně aktuální, myslím, že to vůbec nevadí. Myslím, že malý throwback nevadí :) Kromě toho jsou fotky zase něco jiného a speciálního. Se Saqem jsme se sešli ráno kolem sedmé na Ponte Alexandre III. Nebudu Vám lhát - byla příšerná zima, foukal vítr a jediné, na co jsem myslela, byla postel s teplým čaje. I tak si ale myslím, že se nám fotky povedly. Na sebe jsem zvolila "all-black" outfit - černou mini sukni, rolák a přes něj blazer od Lavishalice, který jsem si zamilovala. Myslím, že je nevšední kousek, který posune outfit zase o level výš. Černý outfit jsem "rozbila" šedými vysokými kozačkami Stuart Weitzman. Ty jsem si pořídila v Paříži. Dlouho jsem pokukovala po nějakých světlejších a myslím, že tyhle budou na zimu skvělé. Já osobně boty Stuarta Weitzmana zbožňuju a jsem si jistá, že tohle není můj poslední pár! Kozačky jsem sladila s šedou kabelkou Saint Laurent a ještě přidala novou čepici, kterou jsem během "módního" měsíce nosila opravdu často! Tak doufám, že se Vám outfit i fotky líbí stejně tak jako mně - co myslíte?

S0331848
S0331762 S0331752 S0331773 S0331857
S0331754

photos by Saq Imtiaz

OUTFIT DETAILS

Lavishalice blazer (here)
Proenza Schouler turtle neck (similar)
Zara skirt (similar)
Stuart Weitzman boots (here)
Saint Laurent bag (here)
River Island hat (similar)
Marc Jacobs watch (similar)
Hermes bracelet (similar)

SHOP MY LOOK


SHARE:

11 comments

  1. Amazing place and the pictures are beautiful! :)

    ReplyDelete
  2. Stunning! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  3. Beautiful scenery! :)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Beautiful photos and this is such a fashionable, minimalistic and Parisienne combo!

    https://lartoffashion.com/5-for-friday-10/

    ReplyDelete
  5. You're so beautiful!! Your photos are always the best :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  6. veľmi sa mi páči perspektíva týchto fotiek, je to niečo odlišné, ako sme zvyknutí, a to je super :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  7. Wonderful shooting

    Http://Fashioneiric.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Fotky sú naozaj skvelé a nie len outfit ale aj miesto fotenia sa podarilo.. Fotograf zachytil vsetko naozaj krasne. Verím, ze ti bola aj zima, ked fukalo a ze si myslela na postel a caj, ja si tiez obcas hovorim to iste :D :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig