Wednesday, November 2, 2016

NEW IN: AUTUMN CLASSICS

DSC_0614-2

A couple of day ago I showed and told you on my Instagram, that I got a special delivery from one of my favourite stores with luxury goods - Coltorti Boutique. Today I would like to share with you what I got on their website and also tell you something more about my purchases!

Před pár dny jsem Vám na svém Instagramovu ukazovala, že jsem dostala speciální zásilku z Coltorti Boutique, jednoho z mých oblíbených eshopů s luxusním zbožím. Dneska bych se s Vámi chtěla podělit o to, co se skrývá vevnitř a zároveň Vám něco i svých nových kouscích říct.

DSC_0634

I was looking for a beige bag for a longer time - I liked Valentino, I liked Céline, but in the end I took this Prada bag and I am happy I did so - I think iťs such a classy piece, which I will in my closet for a long time!

Už dlouho jsem pokukovala po světlé kabelce, ale nemohla se rozhodnout, jakou bych si vlastně chtěla pořídit - protože upřímně bych si vzala nejradši všechny -. Líbí se mi Valentino, líbí se mi Céline, ale nakonec jsem zvolila tuhle Pradu a myslím, že jsem udělala dobře. Podle mě se jedná o opravdu klasický kousek, který mi v šatníku vydrží dlouho.

DSC_0621

The bag is called "Bibliotheque bag" and iťs one of the newest Prada models. The size of the bag is perfect - it's not too big, it's not too small, which is just the perfect size for everyday wearing. The bag fits my wallet, phones, keys, external charger, some make-up and another small items. The bag comes also with a shoulder strap, which I think it's really good - you can wear it in hand, on your shoulder and also as a crossbody bag. The only thing, which I kind of miss on the bag, is a classical closing, which the bag doesn't have - the bag is basically opened all the time, which I am not the biggest fan of. However I still love the bag and I believe that I got a piece, which will stay in my closet a long time and doesn't get old or boring!

Konkrétně se jedná o Bibliotheque bag v béžové barvě. Kabelka je z novějších kolekcí. Velikostně mi přijde "akorát" - vejde se mi do ní peneženka, klíče, mobil, externí nabíječka, kosmetika a ještě v kabelce mám místo. Super mi přijde i to, že kabelka má i "shoulder strap" a můžu jí nosit i jako crossbody. Jediné, co mi na kabelce trochu vadí, je, že nemá žádné klasické zapínání. I tak mi ale přijde jako klasický, nestárnoucí kousek a už se těším, až Vám ji ukážu v outfitu!

DSC_0668
Besides the bag I also got a pair of ankle boots. I was really missing a pair of high quality, simple and comfortable ankle boots, so I am happy I got these by Guiseppe Zanotti! Last year I got a pair of studded ankle boots by Givenchy, which I could wear only with golden details because of the golden studs, so I am happy that I finally have a pair, which matches both!

Kromě kabelky mi přišky i kotníkové kozačky. Jednoduché, pohodlné, kvalitní, kotníkové kozačky mi v šatníku chyběly. Minulý rok jsem si pořídila tyhle pocvokované od Givenchy, ale chyběly mi nějaké univerzální, které půjdou i ke stříbrným detailům. Myslím, že tyhle od Guiseppe Zanottiho jsou trefou do černého! 

DSC_0639

I hope you love my new pieces as much as I do. I am really looking forwards showing them to you in my outfits posts. And if you're also planning to get a little something for yourself for fall season or maybe if you're planning buying some Christmas gifts, I have goods news for you - on Coltorti Boutique (who carries brands like Saint Laurent, Prada, Valentino, Stuart Weitzman, Jimmy Choo, etc.) you can get 15% off shoes, bags and clothing with the code "BARBORA15"! (Valid until December, 31st). So I wish you happy shopping!

Tak doufám, že se Vám moje nové kousky líbí tak stejně jako mně! Pokud si i Vy plánujete pořídit nějaké nové kousky nebo už třeba plánujete nákupy Vánočních dárků, mám pro Vás dobrou zprávu - na stránkách Coltorti Boutique dostanete s kódem "BARBORA15" 15% slevu na boty, oblečení i kabelky (Coltorti má například značky jako je Prada, Saint Laurent, Stuart Weitzman, Valentino, Jimmy Choo, apod.)! Kupón je plattný do 31.prosince 2016. 

In collaboration with Coltorti Boutique

SHARE:

14 comments

  1. This bag is just too cute - loooove it <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  2. Woooow, tak ta je naprosto nadherna, hned bych ji brala, doufam teda ze na Colorti maji i Valentino, kterou si preju, protoze to je moje vysnena kabelka!!! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  3. What a gorgeous handbag! I'm so in love! Beautiful!

    El xxx

    www.elsfashionfix.co.uk

    ReplyDelete
  4. Lovely little bag. Such a great peace of art.

    Greetings from Estonia.
    www.stellarium.ee

    ReplyDelete
  5. Kabelka je krásná, ale Prada kopíruje YSL???!?!?!

    ReplyDelete
  6. Perfect bag!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Amazing bag!

    http://thedaydreamings.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig