Thursday, December 15, 2016

A YEAR IN QUESTIONS


It's been some time since I got a little bit more personal with you. I love talking to you, however if you knew me in person, then you'd know that I keep a lot of things to myself. To me, Christmas is just around the corner and I think that's the time to me when you talk to your family and spend time with your closest ones - and since you, my followers, mean the world to me, I decided to get a little bit more personal in another Q&A. This time I will be focusing on the past and following plan, and being honest than ever. I divided the post into following sections: personal, fashion, blog/carreer, and traveling.

Je to už nějaká doba, co jsem Vám psala něco málo víc o sobě. Není to tak, že bych s Vámi nic nechtěla sdílet - kdyby jste mě znali ososbně, tak byste věděli, že o mém soukromí moc nemluvím. Jsou ale skoro Vánoce a pro mě je to čas, který trávíte se svojí rodinou - no a jelikož Vy jste taková moje blogová rodina, rozhodla jsem se udělat takový víc "povídací" článek o tom, co se mi tento rok líbilo a co ne. Článek jsem rozdělila do několika kategorií: personal, fashion, blog/carrer a cestování!



PERSONAL

How's been the year 2016?

I have to say 2016 has been a little bit crazy, hectic, challenging, really amazing, full of love and unbelievable - does it feel crazy that this has been the best year of my life? This has been my very first year having a boyfriend - yes, there has been ups and downs - for example getting ok with the fact that your boyfriend is going to live 1806 kilometers away from you, but we had a lot of fun and I've never been happier in my life, no one ever has meant more to me and we had a lot of fun together. I traveled like crazy, dropped my school for a year and focused on my dreams. I was doing what I loved and you guys started to follow me in crazy numbers. I was with my family, I was happy and was working hard. 2016 has been really changing for me - not only in the way how I feel, who I work with, but also when it comes to priorities, organization, realizing stuff and what I want to do in the future.

What do you plan for the upcoming year?

I only wish the next year is going to be as good as this one. My boyfriend is coming back in June, so definitely do something and be together. Who knows, even maybe move in together? I want to return to my university and finish my Bachelors degree. I want to travel, I want to start a Youtube channel, I want to take pictures, I want to be with my family and most importantly - be happy.

What are your plans with your boyfriend? 

Everything! I know this sounds really cheesy, but I want to experience everything with my boyfriend - from traveling, over collaborating to family celebrations. I know you can be never sure about anything in your life, but there is one thing I can tell you - I have never felt anything close what I feel like with my boyfriend and if I boyfriend would propose to me, then I would say yes... (And he knows it).

IMG_1446

How do you feel about long-distance relationship?

To any girl out there, who is sharing the same character as me - meaning having 0 trust in LDRs, I have to tell you it's actually possible. If you want to. Me and my boyfriend set rules of seeing each other max. every 14 days. Yes, there are times where I came 2x in a row, because he simply couldn't. And there are times, when you get EXTREMELY jealous, because he's going to that party and you simply love him too much and get worried. Or the fact that he sees other people more than you... You make compromises, but it's possible. And there are times where he's willing to fly every other week to visit me, because I am not able to. I actually don't feel lonely, sad (even though sometimes I have my downs) or not willing to continue to be with the person I love the most. Even though we are 2-hours flights away, and 6 hours of traveling time in total apart, he's still the last message I write and picture I send and the first one I get in the morning. It's simply a part of the life and as he said to me - look, it's going to be a year and half apart and then many, many, many years together. 

Did social media change you in any way?

Abso-no-fuckin-lutely! I know that being "popular" or "famous" - which I really don't consider myself, gets you some confidence, but you have to trust me that I feel happy about every single follower, like or comment, that I get. Yes, having 312k on Instagram gets you traveling, collaborating and making-money opportunities, but I am still this small-town girl, who can't believe that actually 312 000 people are following her.

What is your goal for next year?

I want to get myself an apartment. With my own money. I want to save up and get a flat in Prague, since I will be there next year a lot. I want to chase my dream, I want to get myself something I want - meaning bags and shoes -, I want to see places, I want to be with my boyfriend and family, I want to experience things, I want to pass my exams - but most importantly I want to be happy and not get crazy.

What made you the most proud in 2016?

I have to say that being able to be financially independent at the age of 20 made me really happy. That was something what I wanted since I was kid. I always wanted to be that kind of girl, who would work her ass off in order to be able to go to Chanel and pick a bag and buy it. To me, this means the world.


FASHION

How did your style change this year?

I feel like, and I think I am not the only one, my style changed a lot. I feel more "grown-up", elegant and lady-like. I wear more colours and I feel good about my style. I am buying what fits me, not blindly following the trends. And I feel really happy where's my style developing.

Is there anything that you would like to purchase next year?

I am thinking about buying an Hermes bag - yes, it's a lot of money, but ever since I bought my Flap Bag I feel like it makes sense to invest into bags. However let's be honest - it's not easy to put 10k away just for a bag, so I am sticking to all my favourite brands - Chanel - and get a medium Flap Bag in beige.

What is the trend that you liked the most this year?

To be honest, I don't have really anything in mind right now. I simply think that I learned to buy more pieces that are my style and not follow blindly trends. However I have to say that I became a big, big fan of suede, so that's probably the one thing I would name!


What are your best purchases of 2016?

When it comes to bags, I really feel like I was wearing my Gucci Marmont bag a lot. Then a purchase, which kind of surprised me, was the Chloé Medium Faye Bag, which I didn't expect to wear and fell in love as much as I did. The same applies for my new Prada bag. The only bag I purchased this yeas has been my Gucci velvet one, I am really happy about it! I am also happy about my Louboutins heels, which immediately became my most wore ones. I also love my Gucci belt, which I think is a really statement piece. I also love my Chanel slingbacks - I wasn't really sure if they don't look too "granny" on me - but, I lobe them to death!

And the worse?

I bought some Chloé shoes, which I wasn't really that much excited about. I try to buy only things, which are 100% my style, but sometimes you simply purchased something, which doesn't fit you..  

Name me your 10 most worn and favourite pieces this year. 

Beige Christian Louboutin So Kate heels, white skinny jeans,  Chloé Faye bag,  beige hat, Gucci Marmont belt, Stuart Weitzman over-the-knee boots, beige turtle neck dress, Chanel slingbacks, Dior So Real and a beige sweater


BLOG/CARREER

What did your blog give you this year?

My blog gave me so many opportunities this year. From working with amazing brands, over meeting inspirational people to being able to see place. I can't express how grateful I am to experience everything. 

What do you want to change on the blog the following year?

I would like to work on the quality of the blog - not only picturewise, but also content-wise. I would like to write about more things, not just post outfit pictures. I would like to add more food related posts and as said - also start shooting vides!

What is the biggest achievement you reached with your blog in 2016?

I am really happy to be working with Chanel and Cartier, who are my two favourite brands and I have never thought to work with them.


TRAVELING

I noticed you travel way more than the following year - how can you manage to study at university and travel all the time?

Well to be perfectly honest, I took a year off from my university in order to focus on my blog and social media. At this point is really hard to handle everything by myself, but I am fighting hard to be able to do it all by myself! I am also coming back to my university, so I am really curious how I will be able to handle it to myself...

Where would you like to travel next year?

Maldives! I've never been and this is one of  my all-my-wishes to go to place! Of course, I wish to come back to Paris, Milano or New York, however I would really love to my boyfriend to take me, since I've never been there.. But we'll see...

What was your favourite travel experience of 2016?

Oh wow, that's a hard one - I was staying at many beautiful places, I've seen a lot, I experienced a lot thanks to my blog. However I have to say the most favourtite experience was going on my vacation with my boyfriend - I mean we didn't kill each other when we went on the 2 weeks tour thought US, and that's pretty much good, right? However I also have to mention, that I got to get the chance to meet some of the bloggers I follow, including Tamara or Zoranna!


FASHION

Jaký byl pro Tebe rok 2016?

Absolutně šílený, bláznivý a krásný. Byl to pro mě rok plný lásky, cestování, tak trochu i svobody, trávení času s rodinnou, plnění si svého snu a  pracování. Pro mě, jako forever-single holku, byl rok 2016 přelomný hlavně v tom, že jsem ho prožila s přítelem. Prvním přítelem. A přestože tady byly leúší chvíle a ty horší - jako když Vám přítel řekne, že se chce odstěhovat 1806 kilometrů pryč, i tak to zvládáme a právě v tom byl tento rok pro mě něčím zvláštním. Navíc to pro měl byl rok, kdy jsem si urovnala priority, rozhodla se přerušit studium a dělat to, co mě baví a prostě - jsem byla šťastná!

Co plánuješ další rok?

Pokud bude 2017 z poloviny tak dobrý jako byl 2016, tak budu jen šťastná. Chtěla bych dokončit svoje studium, chtěla bych cestovat, fotit, založit si svůj Youtube kanál, občas si pořídit něco pěkného a hlavně - být šťastná!

Máš nějaké plány s přítelem?

Jasně! Můj plán je, že bych s přítelem chtěla zažívat víc věcí. V červnu se mi vrací zpět z Barcelony, takže to je pro mě opravdu důležitý bod. Rozhodně máme na plánuj cestovat a kdo ví? Možná si najdeme i společný byt?


Jak zvládáš vztah na dálku?

Každé holce, která je stejné povahy jako já - tudíž nemá absolutně žádnou víru ve vztahy na dálku - bych chtěla říct, že to jde. Když chcete. Ano, nikdo neříká, že je to jednoduché. Budete žárlit, budete trávit s přáteli, spolužáky, atd. víc času než s Vaší polovičkou, budete usínat sami. Když budete mít špatný den,nebudete mít nikoho, kdo by Vás obejmul a řekl, že to bude v pohodě. Díky ale dnešní technice budete s přítelem v kontaktu. Pro mě je to například první osoba, kzteré ráno napíšu dobré ráno a poslední, které řeknu dobrou noc a pošlu fotku z postele. Navíc si řekněte, že je to jenom na chvíli, jak mi řekl můj přítel: ,,Podívej se, bude to prostě rok a půl, kdy budeme každý někde jinde, ale mnoho, mnoho, mnoho let spolu".

Tento rok si nabrala celkem dost followerů - změnilo Tě to nějak?

Vůbec! Sice občas někoomu naroste sebedůvěra, ale já jsem pořád maloměstská holka, která nechápe, že jí může sledovat 312 000 lidí - což je víc než má město, ve kterém bydlí, obyvatel.

Jaký máš cíl pro následující rok?

Můj "cíl" je pořídit si vlastní byt. Vydělat si na něj. V Praha jsem celkem často a každodenní dojíždění 1.5 hodiny / 2 hodiny mně zabíjí.

Na co jsi tento rok nejvíc hrdá?

Vždycky jsem chtěla být finančně nezávislá. A to se mi splnilo. Mám radost, že si můžu dovolit koupit i něco dražšího a nemusím nikoho o nic žadonit. Pro mě tohle znamená opravdu hodně.


FASHION

Jak se tvůj styl změnil tento rok?

Myslím, že můj styl je teď víc ženský a elegantnější. Už nenosím jen černou a tmavé barvy, ale i hodně neutrálních tónů, hodně růžové a béžové, z čehož mám radost.

Je tu něco, co by sis příští rok chtěla pořídit?

Přemýšlím nad koupí kabelky Hermes. Uvědomila jsem si, že investovat do"pořádné" kabelky se vyplatí. Sice si dát na stranu takovou sumu je trochu mimo můj limit, kdo ví, třeba se mi to podaří. Když ne, tak si pořídím alespoň novou Flap v Bag ve velikosti Medium :)

Jaký trend tohoto roku se Ti líbil nejvíc?

Po pravdě si myslím, že jsem se naučila kupovat to, co je oprabdu můj styl a nekupovat věci, které teď letí. Musím ale říct, že trend semiše mně ale dostal, takže to je pravděpodobně jediný trend, který mně teď napadá a který mě opravdu zaujal.


Co je tvůj nejlepší kup tento rok?

Co se týče kabelek, tak mezi moje nevíc nošené patří klasická Flap Bag od Chanelu, nová sametová Gucci Marmont a i Faye od Chloé a moje nová Prada. Všechny tři kabelky, které jsem se tento pořídila, mně opravdu překvapily a nečekala jsem, že je budu nosit tak často. Z bot jsem nadšená z mých prvních Louboutinek. Dále bych mezi nejlepší koupě zařadila i pásek Gucci Marmont.

A nejhorší?

Tenhle rok jsem si pořídila 2 páry bot od Chloé, které jsem prakticky neunosila, což mě mrzí, ale občas si holt koupíte něco, co není úplně Váš styl...

Tvých 10 nejvíc nošených kousků tento rok?

So Kate lodičky od Christiana Loubotina, bílé skinny džíny, béžový klobouk, Faye od Chloé, pásek Gucci Marmont, rolákové šaty, vysoké kozačky Stuart Weitzman, So Real od Diora, béžový svetr a Slingbacks od Chanelu


BLOG/CARREER

Co Ti blog tento rok dal?

Blog mi tento rok přinesl nespočet možností - od spoluprací s oblíbenými značkami, přes setkání s lidmi, kteří mě inspirují až po možnosti vidět mnoho míst. Jsem moc vděčná za to, co mi blog přináší.

Co bys chtěla příští rok na blogu změnit?

Chtěla bych zapracovat na kvalitě blogu - nejen na fotkách, ale i na obsahu blogu. Chtěla bych blog obohatit o další témata a nepřidávat jenom outfity. A také točit videa. Hlavně ale inspirovat.

Jaký je to tvůj největší blogový úspěch?

Jsem opravdu pyšná na spolupráci s Chanelem a Cartierem. Jsou to 2 značky, které osobně mám mco ráda, a proto je pro mně ctí s nimi spolupracovat.


TRAVELING

Všimla jsem si, že si tenhle rok opravdu dost cestovala - jak to zvládáš se školou?

Zvládat všechno se opravdu nedá - proto jsem se rozhodla si vzít rok pauzu ve škole a soustředit se na svůj blog a cestování. O blog, Instagram, management, emaily, spolupráce, články i fotky se starám sama, takže jsem si řekla, že si rok odpočinu, budu cestovat a podívám se na oblíbená místa.

Kam by ses chtěla podívat příští rok?

Na Maledivy! Jednoznačně! Na Maledivách jsem ještě nebyla a je to místo, kam bych se opravdu ráda podívala. Samozřejmě doufám, že se podívám znovu do Paříže, Milána i Londýna, ale na mém "wishlistu" jsou především Maledivy...

Kde se Ti tento rok líbilo nejvíc?

Je opravdu těžké vybrat jen jedno místo, protože tento rok jsem toho zažila opravdu hodně. Kdybych opravdu musela vybrat jenom jeden zážitek, tak by to byla 2 týdenní cesta skrz USA s mým přítelem. Pro mě to byla první taková dovolená a fakt, že jsme se sebou vydrželi a nezabili se, mně dělá víc jak šťastnou...


SHARE:

13 comments

  1. I loved read this post and get you know better! You've had a wonderful year! I recognize the dream of having an apartment in Prague. My family live there and when I was a kid I was always dreaming of my own apartment in Prague. I wish you all the best for the new year!

    ReplyDelete
  2. I love posts like this - great to know you better now

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  3. Love this post!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Pred Maledivami durazne varuju! Pokud vyberes prvni spravny ostrov, stanes se na nich zavisla! A uz nikdy o jine dovolenkove destinaci nebudes uvazovat...ono nic lepsiho pak neni:-))
    Vlastni (financne vsak bolestna) zkusenost!Jednou a pak vzdy!

    ReplyDelete
  5. Ahoj, musim sa priznat, ze tento clanok ma prijemne prekvapil a na Tvojom blogu by som takyto uprimny, osobny post necakala. Tvoj blog sledujem cca asi dva roky a musim sa priznat, ze ma bavis stale viac a viac. Paci sa mi ako si tvrdo na sebe pracovala a vsetko dosiahla sama. Je skvele sledovat tvoj progress ci uz v style, fotografiach alebo vo vyjadrovani. Momentalne studujem strednu v Anglicku a az teraz chapem Tvoje slova ake je narocne studium v zahranici, haha. Drzim Ti palce s priatelom, v studiu a ano, hlavne bud stastna, lebo to je najdoleyitejsie. Vsetko dobre praje Tvoja verna citatelka :-) Mozes byt na seba pravom hrda, kolko ludi inspirujes.

    ReplyDelete
  6. Jéé skvelý článok :) Aspoň o tebe vieme niečo viac :)
    NEW POST : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  7. mám hrozne rada takéto sumarizačné články na konci roka, paráda :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  8. Vazne skvely clanek! Je skvely se toho o tobe dozvedet tolik novyho... ;) Strasne jsem na tebe hrda, co jsi za ten rok zvladla a kam ses posunula, moc ti to preju... jinak tvuj styl se mi taky mnohem vic zalibil, sice ja nejsem zrovna ten nejzenctejsi typ co se tyka mody, ale tobe to strasne slusi! ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com

    ReplyDelete
  9. What an incredible post! thanks for sharing

    http://thedaydreamings.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. ahoj Báro, měla jsi posty o cestě s přítelem do Ameriky? já letos byla také v USA, tak by mě zajímalo, kde jste byli a co jste viděli :-)

    ReplyDelete
  11. myslím si, že máš veľký potenciál na úspech na youtube :)

    ReplyDelete
  12. Jsi čím dál krásnější! A moc ti fandím, děláš to skvěle :)

    Simple living: Střípky mých dnů

    ReplyDelete
  13. Hello! I'm really curious - did you buy the Cartier bracelets yourself or did Cartier borrow them to you?

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig