Thursday, December 22, 2016

CHRISTMAS SHOPPING

DSC_0827 (1)

Hello everyone! I hope you all are doing good.. My last few days have have been more than crazy - including a gluten allergic reaction, trip to hospitals, traveling between my home, Prague and Germany, Christmas shopping, trying not to freeze and not to get crazy. I am sorry that there was no post yesterday, but I have been simply too busy, which I am sorry about. Anyways, today was my last day in Prague, so I am really looking forwards to relax some days at home now. This is one of the looks I wore recently. Finally I found a sweater dress, which I love! This one is from All Saints and it was on sale! You can find it here! I paired the dress with a camel coat and my favourite overknee boots. I have added my Gucci Marmont bag and my new Chanel brooch, which I brought from Dubai. I really do think that it's a really nice detail and gives the outfit a little something - what do you think? How do you like it? And have you got already all your Christmas presents?

Zdracím Vás všechny - dneska už z domova. Mých posledních pár dnů bylo víc jak hektických  - měla jsem svojí první alergickou rekaci, musela do nemocnice, moc toho nenaspala, pracovala, fotila, pendlovala mezi Ústím, Prahou a Drážďanama, sháněla vánoční dárky a pokooušela se z toho nezbláznit. Nedávno jsem dostala svojí největší kampaň, kterou s Vámi budu sdílet v lednu. No a právě kvůli ní jsem včera nestihla přidat žádný příspěvěk, za což se omlouvám. Dneska mám pro Vás outfit, který jsem na sobě měla před pár dny v Praze. Na sebe jsem zvolila nové světrvé šaty, které jsem si objednala z All Saints. A dokonce byly ve slevě! Už dlouho jsem sháněla nějaké černé, rolákové šaty, ale bohužel nenašla žádné, které by odpovídaly mým představám. Až jsem narazila ny tyhle. Šaty jsem doplnila kamelovým kabátem a vysokými kozačkami Stuart Weitzman. Přidala jsem ještě kabelku Gucci a novou brož Chanel, kterou jsem si pořídila v Dubaji. Myslím, že outfity dokáže obohatit a tak nějak zase posunout za vyšší úroveň. Tak jak se Vám líbí? A co Vy? Už máte dárky nebo je sháníte na poslední chvíli?

DSC_0670 DSC_0965 (1) DSC_0743
DSC_0946 123
DSC_0780 (1)

OUTFIT DETAILS

All Saints knit dress (here)
Topshop coat (similar)
Stuart Weitzman boots (similar)
Gucci bag (similar)
Chanel brooch (similar)
Celine sunglasses (similar)

SHOP MY LOOK




SHARE:

13 comments

  1. Co zkusit ty kozačky vyčistit, ať nejsou špinavé, když je fotíš detailněji? To si myslím, že zvedna oufit na vyšší úroveň. Jinak za mě brož tedy ne :-/ Plácání viditelných značek Chanel a Gucci není moc hezké. Natož, že je brož stříbrná ke zlaté kabelce.
    Ale šaty jsou na jedničku!

    ReplyDelete
  2. Love that dress..and the whole outfit! Merry Christmas!

    ReplyDelete
  3. Veľmi pekný outfit :) a už sa teším, čo to je za kampaň :) Ja darčeky nemám žiadne, mám len svojho priateľa a spolu sme si kúpili výlet začiatkom januára, takže to bude náš spoločný darček a už sa veľmi teším :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ja by som na tvojom mieste hneď zmrzla :D ale svedčí ti to :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  5. very beautiful look! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  6. Great look darling:) xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  7. Jeee, krasny outfit, vazne skvela kombinace. No a na fotky se neda nic rict, proste perfektni!!! ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  8. Great look!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. I'm in love with your bag! xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2016/12/gift-guide-for-fashion-lover.html

    ReplyDelete
  10. Krásný elegantní outfit :) užij si Vánoce :)

    eLblog

    ReplyDelete
  11. Love your boots, beautiful outfit!!

    http://julesonthemoon.blogspot.it/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig