Saturday, December 24, 2016

MERRY CHRISTMAS

DSC_0437 (1)-2

I can’t believe how fast the the year went by… I feel like it’s a couple months ago since I was writing my Christmas post, but it’s been actually a year already - how does the time fly?! It’s crazy to me. Today, on the Christmas Eve, I wanted to wish you Merry Christmas and lovely time with your family. I hope you enjoy the Christmas time, that all your dreams will come true and that you simply will enjoy the Christmas time and relax a little. I just got home from my boyfriend’s and will spend my Christmas Eve with my parents at my Czech home. I am looking forwards to spend some time at home, relax a little and slow down a little bit. The past few days have been crazy for me, so I am more than happy to take the Christmas holidays to relax a little bit! Anyways, once again I wish you all Merry Christmas!

Nemůžu uvěřit, že už je to rok, co tu byly Vánoce. Nevím proč, ale poslední rok mi nějak utekl. Zatraceně rychle. Možná to bylo, protože jsem se rozhodla plně věnovat tomu, co mně baví nejvíc, možná to bylo, protože jsem ho strávila s někým, kdo mi ho udělal tím nejlepším v životě a možná to bylo tím, že jsem prostě byla šťastná. V dnešním postu bych Vám chtěla popřát šťastné Vánoce a veselé svátky. Doufám, že si svátky užiteje s těmi nejbližšími, že se Vám splní všechna přání a že budete šťastní. Já jsem, jako klasicky, přijela domů od přítele až dnes a Vánoce budu slavit s rodiči a svátky pak s mojí rodinou, přítelem a jeho rodinou. Ještě jednou Vám všem přeji krásné Vánoce!

DSC_0345 (1( DSC_0362 (1) DSC_0401 DSC_0379 (1) DSC_0387 (2) DSC_0405 DSC_0434 (1)



SHARE:

14 comments

  1. Opravdu jsou ty vystavovane tasky tvym stestim o Vanocich? To chces byt vzorem a inspiraci nactiletych slecen?Smutny tvuj materialni svet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky Ti přeji krásné Vánoce :) Nevím, proč zrovna o Vánocích musí mít někdo s prominutím kecy a soudit někoho, koho vůbec nezná :) Vím, že ať napíšu cokoliv, stejnak budu namyšlená, materialistická a bůhví co ještě. Jen tak pro info - třeba Rimowa, Chanel, Cartier, Dior i Mumm mi poslali press presents k Vánocům, ale to ti asi nedošlo. Pro mě jsou Vánoce o tom být s rodinou a udělat radost druhým. Tak prosím mě nejdřiv poznej a ak suď. A teda Merry Christmas! :)

      Delete
  2. Merry Christmas!!! Best of wishes!!!

    https://lartoffashion.com/merry-christmas-3/

    ReplyDelete
  3. Krasne Vanoce! Urcite si to moc uzij a hlavne toho casu s rodinou. Taky nemuzu uverit, jak rychle to uteklo. Jinak krasny fotky.
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  4. Pekné Vianoce aj tebe Barborka :) Aj mne tento rok ubehol strašne rýchlo, je to až neuveriteľné.. Presťahovala som sa do zahraničia a ešte len teraz som mala Vianoce a sú tu zas... No treba si užívať každú chvíľu a každý deň, lebo ani nevieme, ako nám zbehne život :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hrozne rada čítam takéto slová, ktoré priam kričia láskou a šťastím a životnou spokojnosťou, tak ti k tomu gratulujem a dúfam, že aj budúci rok budeš mať podobne ladený ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  6. Doufám, že jsi měla krásné Vánoce :)

    eLblog

    ReplyDelete
  7. Spending Christmas at home with your family is one of the best things ever! xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2016/12/gift-guide-for-fashion-lover.html

    ReplyDelete
  8. Dokonalé fotky! Veselé Vánoce <3

    http://marketafrank.com

    ReplyDelete
  9. I hope you have a great christmas!

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  10. Krásný Vánoce, vidím, že většina z nás si je naštěstí užila v kruhu rodiny a pěkně v pohodě, což je důležité:)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig