Monday, December 12, 2016

NEW IN: CELINE TRAPEZE

DSC_0268 (1)

The other day I just went to my room on the hotel and saw a big package on the ground. I knew I was getting a bag from Brand Connection Paris, so I just sat to the package on the ground and was excited like a little child getting a present. There was the Celine Trapeze bag inside, in the most beautiful beige/taupe colour. I was looking for this bag for years, but couldn't decide if I really wanted or not, if I would wear or not and was simply playing with the idea of getting it the whole time. Now I decided to finally get it and I went for the vintage/pre-owned option, just in case in won't like it... I am happy I was so wrong! The bag is really beautiful and I can already see myself wearing it a lot. In today's post I would like to tell you some of my feelings about the bag and also a little bit more about the vintage luxury eshop, from which I got the bag. 

Předevčírem, když jsem přišla na pokoj, už na mě čekala zásilka. Hned jsem si k ní sedla a nedočkavě jí otevřela. Přijde mi vtipné, že vždycky, když mi něco přijde, jsem jako malé dítě - nedočkavá a natěšená. Věděla jsem totiž, že se jedná o balíček od Brand Connection Paris, ze kterého mi poslali Trapéze od Céline, v té nejhezčí béžové barvě. S myšlenkou, že bych si kabelku pořídila, jsem koketovala už roky a teď jsem opravdu ráda, že kabelku mám. Jedná se sice o "preowned" verzi, ale na kabelce to vidět není - je jako nová. V dnešním postu bych Vám tedy o kabelce i eshopu chtěla říct něco víc a zároveň Vám i prozradit, jestli mi vyhovuje.

DSC_0302

As you know, Paris is one of my favourite cities in the world and bags are my thing. My obsession - something I like to invest in and spend my money on, so getting a Trapeze bag from Paris feels really special to me! For those of you, who don't know Brand Connection Paris - it's an e-shop with vintage and preowned luxury goods founded in 2006. In those 10 years since the brand is alive, the store managed to become one of the leaders in France with preowned luxury goods. On their site you'll find mostly French brands, such as Chanel, Hermés, Louis Vuitton, Saint Laurent or Céline, however you can also find some non-French, popular Italian designers like Gucci or Prada. All pieces are purchased at the best price and deeply look at, so that there are no non-real goods on their website. They have a 100% real good guarantee, personalized service and select items, which only have a very good condition. The brand ships worldwide and the shipping to Dubai took only a couple of days - how amazing is that?!

Jak dobře víte, Paříž je jedním z mých nejoblíbenějších měst a kabelky jsou mojí slabou stránkou - proto dostat Céline z Paříže je pro mě tak trochu srdeční záležitost. Pro ty co neznají Brand Connection Paris - jedná se o luxusní pařížský eshop s preowned/vintage kousky. Založen byl v roce 2006 dvěma bratry, kteří sdíleli lásku a nadšení k designérským věcem. Během těch 10 let, co Brand Connection funguje, se vypracovali a dnes jsou jedním z největších a nejznámejších francouzských eshopu s vintage módou. Všechny kousky jsou pečlivě prověřovány a ke všem kouskům dostanete záruku o původu. Navíc si vybírají kousky jen ve velmi dobrém stavu a každou zakázku se staží co nejvíc personalizovat. Na stránkách si můžete vybírat především z francouzských luxusních značek - jako je Chanel, Hermés, Luis Vuitton nebo právě Céline. Kromě nich u Brand Connection najdete i pár jiných designérů - například italského Gucci nebo Pradu. E-shop doručuje samozřejmě po celém světě - mně do Dubaje balíček doručili během 3 dnů, takže co víc si přát?!

DSC_0310 (1)

Celine Medium Trapeze Bag in beige

The bag itself really surprised me. I don't know if it's because of the colour, which I am really into this season or the fact I was thinking about getting the bag for so long - either way I really do find this bag beautiful and I know I will wear it a lot - actually it became immediately one of my favorites. I went for the Medium size and I was really surprised how much this bag can carry! The bag doesn't really look big or is not really heavy, when you wear it, however you can really fit a lot there - which I love doing! I was able to fit my big camera in there, my Christian Louboutin heels, 2 phones, sunglasses and a lipstick. I am really speechless about the bag and I know you're going to see it here a lot - so how do you like it?

Jak jsem už říkala v úvodu, kabelka mně opravdu překvapila. Jedná se o můj 3. kousek od Céline a musím říct, že jsem z kabelky stejně nadšená jako jsem byla z mojí Mini Lugagge - pokud ne ještě víc. Nevím, jestli to je tím, že jsem po kabelce pokoukávala už delší dobu nebo barvou, do které jsem momentálně zamilovaná - každopádně jsem si kabelku hned oblíbila a dokonce si i troufám říct, že je teď jednou z mých nejoblíbenějších. Kabelka mně překvapila i velikostí - je opravdu prostorná a vejde se do ní víc než se zdá na první pohled. Já osobně v kabelce vždycky tahám spoustu (nepotřebných) věcí, takže pro mě je to ideální záležitost - tak jak se líbí Vám?

Special thanks to Brand Connection Paris


SHARE:

12 comments

  1. Such a beauty! I am having a deep deep crush on the bag <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  2. The bag is gorgeous! Such a great buy!
    xx

    SIGMA BEAUTY GIVEAWAY - The Black Blush

    ReplyDelete
  3. Love this bag!

    http://thedaydreamings.blogspot.de/

    ReplyDelete
  4. Tak tuhle bych nechtela fakt ani zadarmo, prvni tva kabelka, ktera se mi vubec nelibi. Kombinaci divnych barev (ta zluto po... je tedy brr), tvarem ( ty vykukujici "usi" po strane), snad jen ten prostor v ni je ok. Takze za me dnes NE! Ale je to kazdeho osobni nazor... takze neni snad duvod me vyoutovat z komentaru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslim, ze az ji uvidis v outfitu, tak zmenis nazor :)

      Delete
  5. vyzerá naozaj veľmi pekne :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  6. Such a pretty bag!

    http://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Tak ta je fakt krasna! Sice je asi tezsi na kombinovani, ale s neutralnima barvama to urcite vypada bozsky!!! ;) A mista je v ni asi dost, aspon na fotkach to tak vypada! ;)
    S laskou
    Sandra / http://shineoffashion.com

    ReplyDelete
  8. amazing bag! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig