Thursday, January 12, 2017

WINTER WONDERLAND

DSC_0660 (1)

Hello everyone! I am officially back from Abu Dhabí and getting back from 26 degrees to -10 degrees is hard. I am not going to lie to you - I am freezing and if I could, I wouldn't leave my bed. Unfortunately that's not the case since I have work, meetings, travels and everything, as usual. Right now I am looking for some warmer pieces, since I am freezing in mines. Do you any brand, that sells coats and turtlenecks, that are REALLY REALLY warm? If you do, please let me know in the comments! Today I would like to share with you an outfit, which I wore a couple of days ago. I went for an all-black combination. I feel like I haven't worn black in a while, so I think I should come back to old good all black combo from time to time. This time I wore my turtle neck dress, which is my absolute favourite piece at the moment! I paired the dress with a black coat and my overknee boots. I have added my Gucci bag, which is also one of my favourite pieces this season and my Celine sunglasses. 

Dobré odpoledne všem! Doufám, že se máte skvěle a že se dobře vypořádáte s místním počasím. Já jsem už oficiálně zpátky z Abu Dhabí a asi ani nemusím říkat, že vracení se z 26 stupňů do -10 je trochu těžké. Mám pocit, že venku snad umrznu, chodím v 10 vrstvách a kdybych mohla, nevylezla bych z postele. Pokud někdo máte tip na značku, která prodává teplé kabáty a roláky, budu ráda, když mi jí napíšete dokomentářů. Chtěla bych si pořídit pár kousků, které jsou opravdu teplé. Dneska mám pro Vás outfit, který jsem na sobě měla před pár dny. V poslední době jsem nosila hodně šedou a béžovou a tak trochu se mi zastesklo po klasické "all-black" kombinaci. Na sebe jsem zvolila rolákové šaty z All Saints, které jsou teď mým nejoblíbenějším kouskem v šatníku. Šaty jsem zkombinovala s černým kabátem a vysokými kozačkami Stuart Weitzman. Přidala jsem ještě kabelku Gucci a brýle Celine.


DSC_0693 (1)
DSC_0468 DSC_0718 DSC_0601

OUTFIT DETAILS

All Saints dress (here) - ON SALE!
Zara coat (similar)
Stuart Weitzman boots (similar)
Gucci bag (similar)
Chanel brooch (similar)
Celine sunglasses (similar)

SHOP MY LOOK


SHARE:

12 comments

  1. Loving all your accessories!

    Liv

    www.livforstyle.net

    ReplyDelete
  2. You're looking flawless in this minimalistic and simply superb outfit!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  3. You look great!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Pani, jako vzdy super outfit, miluju tu kabelku a all black jde proste vzdycky! ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  5. Nádherná kabelka!

    https://italianfashionpasta.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. This look is so pretty!

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  7. aamzing look dear! love your blog, I follow you

    ReplyDelete
  8. This look couldn't be more gorgeous! I love your boots.

    Arum Lilea

    ReplyDelete
  9. okuliare sú krásne :) v snehom zasypanom meste ma z neho často bolia oči, tak by som si aj ja mala nejaké pribaliť so sebou, keď najbližšie pôjdem von :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig