Sunday, February 19, 2017

MY SPRING ESSENTIALS

main

New season is just around the corner and it's the perfect time to start thinking what you're planning on to wear this season. As every year, I decided to come up with a post, that will summarize my essentials for this spring season! I picked my TOP 10 favourite items and I hope that this post will maybe help or inspire some of you. These are the pieces, which you will se me in a lot during the spring and these are the pieces, that I really love at the moment. If you have any favourites for this season, definitely write them down in the comments section - I always love hearing from you guys and I also love getting inspiration from you!

Jaro je už za rohem a tak je nejvyšší čas přemýšlet o tom, o co si obohatit jarní šatník. Jako malou inspiraci jsem se rozhodla sepsat tento článek, kde Vám představím svých TOP 10 kousků, bez kterých bych si jaro nedokázala představit. Doufám, že třeba někomu z Vás pomůže nebo někoho z Vás inspiruje. Pokud máte Vy sami nějaké favority, budu moc ráda, pokud se o ně podělíte v komentářích!

1. PUMPS




When it comes to spring shoes, there is no other pair of shoes I love wearing more than pumps! I own way too many pair of pumps, in different colours, shapes and height, but I do love them all! For the spring season I love to purchase a pair of baby pink "So Kate" pumps by Christian Louboutin and I am also thinking about getting a pair in white, since I wear my nude so much and these are the colours I think I would wear a lot too!

Jako první bych začala botami. Dokážete si představit jaro bez lodiček? Já jen těžce. Už se nemůžu dočkat až budu moct vytáhnout svoje So Kate z botníku a vyrazit v nich ven. Na jaro bych si ráda pořídila ještě jeden pár právě od Christiana Louboutina - a to v baby pink nebo v bílé. Tohle jsou barvy, které plánuji na jaře nosit opravdu často a tak si myslím, že se by se do nich vyplatilo investovat.

2. BEIGE TONES

beige

Beige, off-white, cream or light brown are the colours, which you are going to see me wearing a lot during the spring season. Not only I think that they match the season perfectly, but I also think they look really feminine and soft. I really can't imagine the spring season without my taupe leather jacket, beige blazer or one of my favourite cream sweaters!

Béžová, krémová i světle hnědá budou bezpochybně barvy, které na mě na jaře uvidíte často. Černou jsem vyměnila právě za odstíny béžové, protože mi přijdou ženštější, elegantnější a "luxusnější". Na jaře bych se rozhodně neobešla bez své béžové koženkové bundy, béžového saka a krémových svetrů!

3. CHANEL BROOCH


One of my favourite pieces since I got it is my Chanel brooch. As you know I am not really a person, who would like to show brands, however I really do find this brooch cute. I like wearing it especially on coats and sweaters, because I think that it adds a little something to the outfit. Currently I am having my brooch in the Chanel service and won't be able to wear it for a while, however I really do hope to get it back ASAP!

Chanel brož jsem si zamilovala od doby, co jsem si jí pořídila. Nevím proč, ale mám pocit, že outfitu přidá něco "extra" a nosím ji prakticky každý den - obzvlášť na kabátech a svetrech. Brož určitě na mě uvidíte často nejen na jaře, ale po celý rok!

4. ANKLE BOOTIES




Ankle boots and booties are just like made for colder spring days. In the morning it can still be a little cold sometimes and that's when I go for my ankle boots. I own several pairs, but something that is missing in my closet is a pair of beige booties. I am having on my radar the "Chloé Susanna boots" in beige and I really think that I will spoil myself with these ones!

Kotníkové kozačky jsou perfektní do chladnějších jarních dnů. Obzvlášť ráno bývá často ještě chladno a pro mě jsou kotníkové kozačky v tomto případě volbou číslo jedna! V botníku mám několik párů, ale momentálně postrádám pár v béžové - proto bych si ráda pořídila Susanna boots od Chloé, do kterých jsem se zamilovala.

5. CARTIER "LOVE" BRACELET


Ever since I got the LOVE Bracelet by Cartier, I didn't take it off. For me this is one of the most classical pieces in jewelry and I am more than happy that I am able to have this bracelet on my arm. I know for sure that this a piece, that I will wear not only the whole spring, but also the whole year!

Od té doby, co mám LOVE bracelet od Cartiera, jsem ho nesundala. Pro mě je to jeden z nejklasičtějších šperkaských kousků a jsem moc šťastná, že ho konečně mám. Proto ho na mě uvidíte nejen na jaře, ale i po celý rok!

6. BABY PINK TONES

pink


Another colour on my spring palette is baby pink. I think that the colour matches the spring season perfectly. I am pretty sure that you will see my baby pink coat, blazer and my new J.W. Anderson bag, which is just like made for the season! Right now I am looking for a baby pink sweater, so if you have any tips where to get one, definitely let me know in the comments!

Další barvou jara bude jednoznačně baby pink. Přijde mi, že do slunečných jarních dnů se hodí skvěle. Neobešla bych se bez mého růžového kabátu, saka a nové J.W. Anderson kabelky. Také momentálmě hledám nějaký baby pink svetr - takže pokud o nějakém víte, budu moc ráda, pokud mi dáte vědět, kde ho najít!

7. SUEDE JACKETS


Another style that I am planning on wearing a lot are suede jackets. I fell in love with the suede bikers last autumn and I still believe that they look amazing! As you know I have one suede jacket in taupe. I would love to get one in pink and grey for the spring season!

Do semišových křiváků jsem se zamilovala už na podzim. V tuto chvíli mi ve skříni visí jen jeden - a to tenhle světle hnědý. Sbírku bych si ráda rozšířila ještě o šedý a baby pink!

8. WHITE




Another colour, which I plan on wearing a lot is white. I think this goes hand-in-hand with the other colours, beige and pink, since the colours look really soft and feminine together. I love wearing white and I can't wait to wear my Boy bag again!

Další barvou, kterou budu nosit na jaře často, je bílá. Už se nemůžu dočkat až budu moct zase nosit bílého Le Boye - navíc si myslím, že se bílá skvěle hodí k béžové i růžové!

9. HATS

Collage_Fotor

Hats, in my opinion, are great way to complete your look. Not only you can cover your "bad hair day", but it also look really nice. I have a lot of hats at home, in different sizes, shapes and colour. This season I tend to wear this taupe one, which matches neutral looks perfectly!


Klobouky jsou podle mě skvělým doplňkem na "ucelení" outfitu. Já osobně klobouky miluju. Doma jich mám několik v různých provezeních - menší, větší, barevné, černé. Tuhle sezonu jsem si obzvlášť oblíbila tenhle béžový, který skvěle doplní neutrální outfity!

10A STATEMENT BELT


Sometimes, you can wear a pretty simple outfit, just add a accessory, like a statement belt, and it would make your outfit look more unique and interesting. This season I fell in love with the Gucci Marmont belt. I don't tend to buy items, that scream "this is Gucci", however I find this belt really beautiful and adds that little something to my outfits.

Někdy stačí do úplně jednoduchého outfitu přidat nějaký doplněk, jako je například pásek, který outfit posune zase kousek dál a udělá ho zajímavějším. Tuto sezonu jsem si zamilovala pásek od Gucciho, konkrétně z jejich kolekce Marmont. Obvykle se věcěm, které křičí, že jsou začkové, vyhýbám, ale tenhle jsem si opravdu zamilovala.

SHARE:

13 comments

  1. Love them all ;)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Great post! Baby pink tones and suede jackets are and will be huge trends this year.

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  3. Ankle booties and suede jackets are also some of my spring essentials! xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2017/02/24-looks-for-winter.html

    ReplyDelete
  4. You're in complete denial if you don't think you splash brands over every single post. You can prove me wrong if you find 5 photos of outfits that aren't obviously brands. Don't insult your readers by pretending that you don't usually buy things that "scream" whatever. You were trolling those Cartier bracelets for over a year before they finally gave you one.

    Your blog 2-3 years ago was much less brand-heavy but now it's almost unrecognizable.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear Anon,

      it would be nice if you could read my words carefully before you say something. In my post I am saying that I don't tend to buy pieces that SCREAM brand - if I have Stuart Weitzman boots, cool, you know about it, but if doesn't scream so. Or the Cartier bracelet. Is there written big CARTIER on it? No. Then please read what I said.

      Also here are some of my latest outfit without any logos, which is what I am talking about:
      https://c1.staticflickr.com/1/444/31541979564_81477e3832_o.jpg
      https://c1.staticflickr.com/1/496/32631092235_60b7d3cc2a_o.jpg
      https://c1.staticflickr.com/1/353/32516584976_cd55a1d512_o.jpg
      https://c1.staticflickr.com/1/444/31541979564_81477e3832_o.jpg


      Then as a final point: of course my blog allows me to buy brands-oriented pieces, which love. What is so wrong about buying what you love?

      Delete
    2. Nemáš ráda věci, které křičí, že jsou značkové? Proto sis koupila obří CC brož, která je teď všude? :D

      Delete
  5. Krasny fotky a super clanek, diky za tipy! Hlavne bilou taky na jare strasne rada nosim. :)
    S laskou,
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  6. In a recent article you mentioned that the So Kate pumps are so uncomfortable that you can't wear them for more than a couple of minutes... And now you can't wait to wear them all spring? Good one :)
    Katarina

    ReplyDelete
  7. Ty outfity jsou velice pěkné, opravdu super oblečení. A ta bílá kabelka je Top!

    ReplyDelete
  8. Odkud mas penize na ty všechny drahé veci a dovolené v 19ti letech? :)))

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig