Monday, March 20, 2017

CASUAL SUNDAY

Bruna Rosso-2

After almost a month of traveling, being on the plane and all packed up in a suitcase I managed to get home for two weeks. After Barcelona, Milano, Paris and Barcelona again it's kind of nice to be at one place, with my full wardrobe and rest a little bit. Coming back home doesn't only mean have my own bed, but also it means coming back to a lot of packages! The one I was especially looking forwards to was from e-shop Bruna Rosso, which is one of my favourite online-shopping destinations at for almost 2 years. In the package there was this beautiful grey Antigona by Givenchy, in size "small". This is my second grey bag after my Sac de Jour - which is also from them by the way - and I am super happy that I have in my closet. The bag looks really amazing and I find it way cuter than my medium Antigona - which is again from BR! If you are also planning to do some online-shopping and treat yourself a little bit, I have good news for you - you'll get 15% off your order when you use the code BRGIVEAWAY17! So I wish you happy shopping! I paired the bag with my new grey suede jacket, which I got in Barcelona. I went for an all-black outfit underneath, wearing a simple top and a pair of leather leggings, which add some structure into the outfit. I really do like this casual style, especially for weekends - so what do you think? And how do you like my new bag?

Po měsíci plného cestování jsem se konečně, na 2 týdny, zastavila doma. Hned po zkouškovém jsem odlětela do Barcelony, Paříže, Milána a znovu do Barcelony. Po tak dloufé době je super být zpět doma, vybalit si, užít si vlastní postele a plného šatníku. Vždycky, když se vracím domů a jsem tak trochu smutná, že jedu domů a nemůžu být s přítelem, mně rozveselí balíky, které mi mezitím přijdou. Tentokrát jsem se obvzlášť těšila na zásilku od e-shopu Bruna Rosso, který znám a kde nakupuji už přes 2 roky. V balíčku byla tahle šedá Antigona od Givenchy, ve velikosti "small". Je to moje druhá Antigina a zároveň i moje druhá šedá kabelka - shodou okolností jsou tyto 2 také od Bruna Rosso - a musím říct, že jsem ráda, že jí mám ve svém šatníku. Velikostně mi přije mnohem roztomilejší než moje klasická Antigona a barevně mi pijde super, že je ve světle šedé. Pokud i Vy si plánujete něco pořídit, mám pro Vás dobrou zprávu - s kódem BRGIVEAWAY17 na eshopu totiž obržíte 15% slevu! Tak Vám přeji krásné nákupy... Kabelku jsem zkombinovala s novou semišovou bundou, kterou jsem si přivezla z Barcelony. Pod ní jsem zvolila černý top s černými koženými legínami, který dělají outfit mnohem zajímavější. Tak jak se Vám outfit líbí? A jak se Vám líbí moje nová kabelka?

BRUNA ROSSO 2
DSC_0364-2
DSC_0520-3 DSC_0265 1-2

OUTFIT DETAILS

Zara jacket (similar)
Zara top (similar)
Balenciaga leggings (similar)
Givenchy boots (similar)
Givenchy bag via Bruna Rosso (here) - 15% with code "BRGIVEAWAY17"
Celine sunglasses (similar)
Cartier bracelet (similar)

SHOP MY LOOK


SHARE:

9 comments

  1. Krásna aj v takomto casual outfite a verím, že si na jednej strane rada, keď prídeš domov, lebo je to naozaj super pocit, keď máš svoje veci, šatník, topánky, svoju posteľ, prostredie a tak.. a ešte keď sa potešia darčeky, tak je to ešte viac super :) Inak tá antigona vo veľkosti "small" vyzerá skôr na strednú veľkosť, ale je super :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Absolutely rocking outfit top to bottom! LOVE THIS look!

    https://lartoffashion.com/floral-kimono-robe/

    ReplyDelete
  3. I love the Antigona bag in all sizes! And your jacket it's so cool xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2017/03/12-spring-must-haves.html

    ReplyDelete
  4. Such great boots!




    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.




    .

    ReplyDelete
  5. So beautiful!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Simple but great look! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  7. Super fotky, moc pekny outfit, tentokrat i muj styl, protoze to je tou cernou trochu sportovnejsi, diky za inspiraci! Jinak ten culik ti moc slusi, mohla bys to nosit casteji! <3
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  8. nadherny outfit, ako kazdy jeden 👏🏻🙌🏻😊

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig