Monday, March 6, 2017

NEW IN: DIOR

DSC_0123 (1) (1)-3 2

When I was in Paris, I was as usual looking for inspiration in some stores and wanted to window-shop a little bit. As always, when I get to travel, I wanted to get myself something for the past crazy weeks when I was working on many big campaigns and was studying for my exams after that. I don't think that many of you realize how much and effort there is behind every post, but I hope you do understand that I would like to reward myself from time to time..

V Paříži jsem se byla, jako obvykle, podívat po pár obchodech. Paříž je Mekkou módy a není snad lepšího místa, kde načerpat inspiraci, než právě v ní. Jako obvykle, když cestuji, jsem si chtěla i tentokrát něco pořídit. Posledních pár týdnů bylo pro mě více jak náročných - dopoledne jsem pracovala na kampaních a poté se učila až do noci na zkoušky. Proto jsem se rozhodla si v Paříži něco pořídit "from me to me"...


DSC_0032 (1)-5

So the story actually starts when I was in Milano and my blogger friend send me an What's App text with this bag asking me whether she should get it or now. Well, she decided to go for Chanel, but this bag was somehow stuck in my head. I went to the Dior store on Via Montenapoleone hoping the bag wouldn't fit my style and I wouldn't like it... Well, that was a mistake. I think the bag looks absolutely amazing and it's a classic with a young twist. I left Milano without buying the bag, but was still thinking about it a lot. In Paris I wanted to see the bag again - but it was sold out! Luckily enough the customer service on their website is so great, that they were able to locate a store, which has the bag ad also reserve it for me right-away. In the afternoon I went to the Dior store on Avenue Montaigne and we all know how I decided...

Tahle Lady Dior se cvočky je v obchodech Dior teprve pár dní. Jedná se o první kolekci navrhnutou novou designérkou a ředitelku Marií Grazií Chiuri a její první kolekce byla více jak úspěšná. Podle mě dala Dioru "novou" tvář - mladší, svěžejší a hravější - a přesně taková mi přijde i kabelka. Poprvé jsem jí viděla na What's Appu, kam mi jí poslala bloggerská kamarádka, která se na mně obracela s radou, zda-li si kabelku má koupit nebo ne. Nakonec se rozhodla pro Chanelku, ale mě kabelka utkvěla v paměti. V Miláně jsem se na ní tedy zašla podívat - tajně jsem doufala, že to nebude můj styl, že se mi nebude líbit a že si jí nekoupím, ale opak byl pravdou. Ke mně se hodí perfektně. V Miláně jsem si sice kabelku nekoupila a nechala si jí uležet v hlavě ještě pár dní. V Paříži jsem si tedy kabelku byla vyzkoušet ještě jednou, no a jak jsem se rozhodla víme všichni...

DSC_0114-3

Supple Lady Dior in studded lambskin in size medium

The bag for me is very classical piece, yet I am not the biggest fan of the "classical" Lady Dior, which to me looks very serious and somehow doesn't fit my style. I really do think that this studded version looks fresh, young and playful. Classy, yet a little edgy and rocky - which is 100% my style. I decided to go for the medium size since the small one is very small and for me unpractical. The bag doesn't fit that much, however I think it looks cute and it's perfect for everyday wearing. It looks really good, when you wear it in your hands, on your shoulder and also as a cross-body. For me definitely love at first sight! So what do you think of my newest purchase? How do you like it?


Lady Dior je jedním z klasických kousků. Klasické, nepocvočkované kabelky mi přijdou moc usedlé a osobně si myslím, že se hodí víc k starším dámám. Naopak tahle nová "Supple Lady Dior" mi přijde mladistvá a hravá. Elegantní, ale zajímavá a trochu rocková. K mému stylu se hodí skvěle a jsem moc ráda, že jí mám ve sbírce. Rozhodla jsem se pro velikost medium. Velikost small mi přijde opravdu mini a jelikož jsem člověk, který potřebuje s sebou více věcí, tato velikost mi na denní nošení přijde lepší. Kabelka vypadá super jak na rameni, tak jako cross-body a i na ruce. Tak jak se Vám kabelka líbí?


SHARE:

13 comments

  1. Oh my, it's perfect!!! I love it!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. Já se musím přiznat, že Dior nemám ráda. Vůbec mi ta značka není sympatická. Já jsem spíš na ten Chanel... :). I třeba co se kosmetiky týče tak se mi nelíbí design Dior. Nevím proč, přitom jsem nikdy ani nic od Dior neměla abych mohla mluvit o špatné zkušenosti třeba. Prostě v mém případě asi Chanel forever :D.

    fellienm.com

    ReplyDelete
  3. You always have the best purses ever, such an inspiration!

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  4. Obsessed <3

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Love all the studding details!



    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.


    .

    ReplyDelete
  6. Jeee, ta je fakt bozska a silene se k tobe hodi! Tesim se, az ji budes kombinovat a hlavne jak! :)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  7. Bože ty jseš husa. Máš v tý hlavě vůbec něco jinýho než se předvádět v drahých šatech a kabelkách za 100.000,-?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mám a ty? Na módním blogu toho asi logicky moc jinýho nenajdeš....

      Delete
  8. Ale najdu! Módní blogy jsou kolikrát nápaditý, osobitý a i vtipný. Jsou prostě duchaplný! Ale tady to je jen přehlídka nedosažitelného luxusu(a to se vůbec nemám špatně). Přece styl a móda nestojí na tom, že mám 20 stotisícových kabelek a ukazuji je světu. A za tu husu se omlouvám, mě to při čtení obsahu blogu popudilo. A snad jen, že ti,co si luxus opravdu mohou dovolit a zbytečně ho nepředvádí, tak ti pak mají styl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nic o tobě nevím, ale za mě jsi husa jen a jen ty... Když na to mám, koupím si dražší kabelku, zajdu si do luxusní restaurace, na dovolenou... A rozhodně si nemyslím, že bych byla pipina - pracuji dost tvrdě na to, abych si potom ty peníze užila (a pracuji i proto, abych si to dovolit mohla).
      Takže se zamysli spíše nad sebou, jestli není u tebe v životě něco špatně...

      Delete
  9. Awesome! This bag is just dope - loooove <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig