Saturday, March 4, 2017

WITH LOVE FROM PARIS

DSC_0741 (1)-2

It's been a couple months since I visited Paris for the last time. Paris is one of my favourite cities in the world and I am more than happy to be back in the French capital. I arrived to the city already a couple of days ago and today I would like to show you an outfit, which I wore there. As you know neutral tones are my favourites and today I decided to go for a look in those colours. The first two days I took some time off just to relax a little bit and re-visit my favourite places - like the Eiffel Tower, Avenue Montaigne and L'Avenue! When at Avenue Montaigne I stopped by at their Dior store and decided to spoil myself a little bit. I went for a classical, but not so classical piece, which I am going to show you very very soon! Have you got any tips what's inside? When shopping I went for white skinny jeans, white top and my off-white coat. I have added my taupe hat, So Kate heels and Bibliotheque by Prada, which is in the same colour. 

Je to už pár měsíců, co jsem naposledy byla v Paříži. Jsem moc ráda, že jsem do hlavního města Francie mohla znovu podívat - Paříž je mojí srdeční záležitosí a mohla bych do ní létat pořád. Do Paříže jsem přijela již přes pár dny, ale první dva dny jsem si vyhradila na město, moje oblíbená místa a nákupy. Samozřejmě jsem nevynechala Eiffelovku, L'Avenue a Avenue Montaigne, ve které jsem se šla podívat také do Diora. Rozhodla jsem si pořídit něco klasického, ale nového. Pokud máte nějaký tip, co jsem si pořídila, určitě mi ho napište do komentářů! Na sebe jsem zvolila all white outfit - bílé skinny džíny, bílý top a off-white kabát, který jsem doplnila béžovou kabelkou Prada a béžovými lodičkami. Tak jak se Vám look líbí?

DSC_0828_ DSC_0930 (1)-2 DSC_0738 (1))-2
DSC_0911 (1)-2 DSC_0740 (1)-2

OUTFIT DETAILS

Topshop top (similar)
Topshop jeans (here)
Missguided coat (similar)
Christian Louboutin heels (here)
Prada bag (here)
H&M hat (similar)
Cartier LOVE bracelet (similar)

SHOP MY LOOK



SHARE:

10 comments

  1. Your bag and shoes are timeless pieces!! :)

    https://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. I love this outfit, especially the hat and the bag!

    ReplyDelete
  3. Opet nadhernej outfit Baru, kombinace je moc hezka a perfektni do Parize! A i kdyz jsou ty boty nepohodlny, cetla jsem ten clanek, haha, tak ti moc slusi a hodi se skvele k celymu looku! :)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  4. Velice hezký outfit, vše Vám krásně ladí..

    ReplyDelete
  5. What an amzing look! So classy and chic <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  6. Fab as always! :)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Oh lala! I want to see what you got from Dior!!




    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.




    .

    ReplyDelete
  8. Pekný klasický outfit, veľmi ti to pristane a už som si tak nejak zvykla, že ta vystihuje elegancia a tú ja naozaj oblubujem :) a netučím, čo moze byť v taske od Diora, ale dúfa, že dalsia kabelocka :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig