Sunday, April 23, 2017

PICNIC TIME

DSC_0172 2-3

I’ve always been a person, who enjoyed breakfasts, brunches and picnics a lot. I think there is some kind of magic of packing a basking, taking a blanket and going to a nice park to spend some quality time with your favorite person. I have done this recently and I think it was also a really nice and special opportunity to take some pictures for you. Of course we ate a lot, laughed a lot and talked for hours, in a company of good wine, a lot of macaroons and some other snacks! For this occasion I decided to go for a more casual look, wearing a white off-the-shoulders top, skinny jeans and my white Boy by Chanel. This time i went for my new slingbacks by Dior, which I am basically not taking off my feet! I really like how the shoe looks like. I feel like it makes even a simple outfit like this really special and these definitely belong to my favorite shoes right now. Besides the J’Adior slingbacks, I also fell in love with the new perfumed water J’adore in Joy, by Dior. Currently I was looking for a new, fresh and light perfume, which would be perfect for spring and summer. The perfumed water is perfect for spring and summer - in the water you can smell an essence of Ylang-Ylang, that brings floral-fruity notes and exotic touch to the smell. In the perfume you are also able to find a damascous rose, jasmine and orange blossom. I really feel like this a nice change to my old perfume and something new, fresh and light. If you are also looking for a new perfume for the spring and summer season, or maybe a gift for someone, this is what I would recommend you!

Vždycky jsem byla velkým fanouškem všech snídaní, brunchů a pikniků. Mysloím, že především v piknicích se skrývá určité kouzlo, a to hlavně když najdete park s krásnými květinami, rozkvetlými stromy a krásnou loukou. Já jsem po dlouhé době takový objevila a tak bylo "povinností" si zabalit košík, vzít deku a vyrazit na piknik. Samozřejmě nesmělo chybět dobré víno, spousta makronek, ovoce a především dobrá nálada. Na sebe jsem zvolila spíš "casual" outfit - a to top se spadlými rameny, ke kterému jsem přidala džíny a kabelku Chanel. Tentokrát jsem si obula nové slingback od Diora, které teď prakticky nesundavám z nohou. Přijde mi, že oživí každý outfit a také jsou extrémně pohodlné. Kromě slingbacks jsem si u Diora oblíbila také jejich nový parfém J’adore in Joy. V poslední době jsem sháněla nový parfém, který by byl svěžejší a lehčí na léto. Nakonec jsem si vybrala novou parfémovou vodu, která voní sněžě po květinách a ovoci. Ve vůni můžete cítit esenci z Ylang-Ylang, růži a několik druhů jasmínu. Vůně se podle mě skvěle hodí na jaro i léto a pro mě je to teď favorit!

DSC_0212-2
DSC_0187-3
DSC_0208-2 DSC_0201-2

OUTFIT DETAILS
Asos top (similar)
Paige jeans (similar)
Dior slingbacks (similar)
Chanel bag (similar)
Dior sunnies (similar)
Cartier LOVE bracelet (similar)

SHOP MY LOOK



SHARE:

10 comments

  1. Beautiful post ;)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Cool picnic and photos dear!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    ReplyDelete
  3. Krásný článek! Všechno je skvěle naaranžované, a tvůj outfit je jako vždy lusxusní. <3

    ReplyDelete
  4. Kdy proboha bylo pocasi na picknick?V DD vsichni poslednich deset dni chodi v zimnich bundach :-((
    A predpoved na dalsich deset dni je stejna...
    Hruza!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak je tu psáno Dresden, tak to uplně v Česku nebylo ;)

      Delete
    2. Tak ona psala v DD = Drážďany (viz "V DD vsichni poslednich deset dni..."), čili o Česku nebyla vůbec řeč, to jste si sama vykonstruovala. :)

      Delete
  5. Woooooow, krasnej outfit a prenadherny fotky!!!! Moc moc povedenej clanek Baru. Doufam, ze to pocasi takhle konecne vydrzi. <3
    http://shineoffashion.com

    ReplyDelete
  6. Now thats my kind of picnic <3




    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.





    .

    ReplyDelete
  7. Vypadá to všechno strašně staged. Na svých fotkách působíš absolutně nepřirozeně, dokonce ani ne spokojeně, prostě se obklopíš vším drahým a snažíš se zaujmout tím pozlátkem. Je to smutné :(

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig