Tuesday, May 30, 2017

#DIORGIRL IN CANNES

Dior1

Just like every girl, when I was a kid, I was dreaming about walking the famous red carpet one day. Who would thought that I would do that not once, but twice in my life? When I got the chance to go to Cannes and walk down the red carpet at the Cannes Film Festival, I immediately said yes. So when in Cannes, I stopped by to visit the beautiful Dior Suite at the Hotel Majestic and it was a dream come true. I have heard about this magical place before, however this was my very first time visiting it, so I really didn't know what to expect.. This experience turned out to be one of my highlights of the Festival and I can't wait to tell you more about it! 

As said in the introduction, the Dior Suite is a “special” place, where you can relax, get your make-up, hair or nails done, take pictures and enjoy the most beautiful view over Cannes. I had my appointment there for hair and make-up and this Suite was a real dream-come-true. In the suite you’ll find about 7 rooms: a front desk, where you can check-in, a “bedroom” with a make-up station, a bathroom full of Dior products, a “dinning room”, where you can relax and enjoy a little snack, a living room with big sofa, table and many books, where you can learn more about the brand, a make-up room, where their make-up artists do their "magic” and a room, where you can get your hair and nails done. The suite has also a big balcony, where you can enjoy the most perfect view over the whole city and the sea. This place felt like a “real” Dior apartment and everything looked so beautiful - I stayed for 2 hours and I enjoyed every minute of my visit.. 

I started with a hair session, where I got my hair done for my big evening. My hair was styled by Cyril, who is a French hair stylist. I went for a big bun, since that is something I wear only on a few locations and I wanted to get something special for the event. I have never done a hair styling before and I was a little scared, that we won’t understand each other in terms of styling, but I have to say that he did exactly what I wanted - something unusual, something elegant and yet something fresh. After my hair I went to Norman, a German make-up artist living in Berlin, who took care of my skin and make-up. I never thought that I would get the chance to talk in German in the Dior Suite, so it was really nice and friendly to have a little chat. I think, personally, I know a lot of products from Dior and I have a lot of favorites from the brand, but Norman proved me wrong - he showed me so many products that I didn’t know about and I was surprised about! One of my favourites is the "DiorShow Maximazer 3D", which is basically a mascara primer. I've never heard about this product before, yet I have to say that this is something I need to get and use on a daily basis. The Maximazer got my lashes really long but natural-looking at the same time. You could see the effect right-away and even another make-up artist in the room asked me if those were fake-lashes. Normad used my favourite "DiorShow Pump'n'Volume" mascara afterwards, which is one of the best mascaras I've ever used - no wonder that this is one of my everyday essentials.. Another product, which Norman used on me and which I am also planning on getting myself is the "DiorShow Brow Styler Gel". I was looking for "the" eyebrow product and from the moment he used this one on me, I knew that I found it. I like to keep my eyebrows natural, yet a little bolder, and I think that with this one you can achieve both. Out total look was focused on eyes, keeping the lips natural and the skin fresh and shiny. I finished my look with putting a little bit of "Poison Girl", which is the perfume I am using for a few months now and which I am crazy about. In the Suite I also got a chance to try on the most gorgeous Dior dresses, which are every girls’ dream. The Dior team made me feel like a princess and also treated me like one. They made me feel confident on the red carpet and I am already looking forwards for my next visit!

Jako každá holka, i já jsem jako malá snila o tom, že jednou budu mít tu příležitost projít se po tom slavném, červeném koberci - nikdy v životě by mě ale nenapadlo, že tu příležitost budu mít hned dvakrát! Když jsem dostala pozvání jet do Cannes na filmový festival, neváhala jsem ani minutu a okanžitě řekla ano. V Cannes jsem měla tu možnost se podívat do slavné Dior Suite v Hotelu Majestic, o které jsem slyšela jen z Instagramu a časopisů. Osobně jsem moc nevěděla, co od Suite čekat, ale musím říct, že se tento zážitek pro mě stal jedním z těch nejlepších v Cannes - a nemůžu se dočkat až Vám o tom povím víc!

Dior Suite ja prakticky takový malý Diorový byt, který má celkem 7 místností: recepci, kde se nahlásíte, ložnici, kde najdete odličovací koutek, koupelnu s maskami a krémy, obývací pokoj se sedačkou, stolem a knížkami, které Vás seznámí s historií značky, jídelnu s malými kanapkami na zakousnutí, make-upovou místnost, kde Vás make-up artisté nalíčí a také místnost, kde se můžete nechat učesat a udělat si manikuru. Kromě toho má apartmán i velkou terasu, kde si můžete vychutnat ten nejkrásnější výhled na celé Cannes. Celá Suite je zařízená vkusně a elegantně. Já jsem v ní strávila více jak 2 hodiny a moc jsem si svojí (první) návštěvu užila.

Jako první jsem šla k vlasovému stylistovi, Cyrilovi z Paříže, který se mi postaral o vlasy. Měla jsem trochu strach, že si "nebudeme" moc rozumět, co se stylingu týče, ale musím říct, že mě učesal tak, jak jsem si představovala - chtěla jsem něco elegantního, ale zároveň moderního a trochu nečekaného. Po vlasech jsem se přesunula k Normani, který mě nalíčil. Osobně jsem si myslela, že produktů Dior znám už hodně a že mě nic překvapit nemůže - a byla jsem na omylu. Produkt, do kterého jsem se zamilovala, a který si plánuji pořídit je "DiorShow Maximazer 3D". Jedná se prakticky o primer, který nanesete přes řasenkou a který prodlouží Vaše řasy. Rozdíl vidíte okamžitě a dokonce se mě i jiná make-up artistka v Suite ptala, zda mám falešné řasy.. Po té Normal nanesl mojí oblíbenou řasenku "DiorShow Pump'n'Volume". Tu jsem teď používala poslední měsíc a tak moc dobře vím, co od řasenky čekat. Pro mě je to snad ta nejlepší řasenka a po žádné jiné jsem něměla řasy tak dlouhé a objemné. Můj look se soustředil na oči, jasnou pleť a přírodní rty. Obočí mi Normal zvýraznil "DiorShow Brow Styler Gel". Jedná se o gel, který Vaše obočí upraví, zvyýrazní, ale zároveň nechá přirozené. Přesně takové obočí bych chtěla mít, takže i tento produkt je momentálně na mém wishlistu. Já jsem na hotelu ještě přidala svůj oblébený parfém Poison Girl, který jsem používala poslední měsíce a který jsem si zamilovala. V Suite jsem měla i tu příležitost si vyzkoušet troje nádherné šaty a celkově se o mě celý Dior team staral jako o princeznu. Svojí návštěvu jsem si moc užila a tak doufám, že budu mít stejnou příležitost i příští rok!

Dior3
Dior8
Dior2 Dior5
Dior7 Dior6 Dior9
special  thanks to the Dior team (especially Emmanuel and Norman!)

SHARE:

15 comments

  1. Beauty!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. This dress looks so amazing on you! Very chic and glamouros <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  3. Oh wow! You're looking so beautiful!! Such a magical dress!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  4. You looks absolutely stunning!

    https://www.youtube.com/c/arabellawright

    ReplyDelete
  5. Woooooow, tak tohle je ten nejluxusnejsi look kterej jsem na tobe kdy videla!!!! Silene moc ti to slusi, vypadas uplne bozsky!!! No a ty saty, nemam slov.... <3
    Sandra / http://shineoffashion.com

    ReplyDelete
  6. Sluší ti to! Je to úžasné! Jen příště pozor na barvu náramku (vím, že je Cartier), ale když máš stříbro, tak se to k tomu moc nehodí .... ale jinak naprosto 1*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc! Náramek nesundavám, ani nenosím u sebe šroubovák, takže bych ho nesundala ani kdybych chtěla :D Ale chápu, že stříbrný by se hodil víc :)

      Delete
  7. moc ti to sluší <3 !

    ReplyDelete
  8. Nádherný článek. Opravdu vypadáš jako princezna <3 <3 Nemáš v blízké době v plánu vydat beauty článek? Zajímaly by mě tvé tipy a rady :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc! 100% článek plánuji :) mám spoustu produktů, o kterých bych Vám chtěla říct! :)

      Delete
  9. Wau, tak to je nádherna, podľa mňa si naozaj aj vyzerala ako princezna :) A na prvej fotke si mi úplne vyrazila dych! Mať takýto zážitok musí byť skvelé :) ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. You look just perfect in that Dior dress! Being in Cannes must have been so amazing xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2017/05/how-to-wear-denim-skirt.html

    ReplyDelete
  11. Jsi nádherná... A ty šaty jsou prostě dokonalé! A boty! A náušnice! No vlastně všechno.
    Baru, začni prosím prosím vlogovat. Strašně by mě zajímalo víc "behind the scene". A určitě nebudu jediná!

    ReplyDelete
  12. Ty šaty jsou úžasné, musím si najít více close-up fotek.

    Mrkni na můj květen skrze Insta Stories link

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig