Tuesday, July 25, 2017

RED VIBES

DSC_0687-2

Summer is fully here and with the super-warm and nice weather in town, I feel like wearing a lot of colours. Baby blue and baby pink has become an obsession of mine in the past weeks, and more recently I also fell in love with red. Red roses, red lips, red bags. I really think that red pops up an outfit and makes it more fresh, more summery and more interesting. As you know, this season I am wearing a lot of gingham print, which actually goes with the red details perfectly. This time I have paired my off-the-shoulder top with a pair of suit pants. I have to say that I am wearing those a lot now, because I think they are way more comfortable than regular skinny jeans. For some reason I completely stopped wearing jeans in the past weeks and wore only skirts, dresses and pants like these. I have added my new J'Adior flats, which I am so in love with. I know that many of you have different opinions on them, however I really love the style of the shoes, how comfortable they are and look really nice - in my opinion - on the feet. I have added a pair of my Céline sunglasses, some golden jewelry and also wore a red lipstick to match my red bag. My all-time favourite lipstick is the shadow 999 by Dior. I think the lipstick looks great and also stays the same for several hours after applying it, which is something I find very important when purchasing a lipstick.

S příchodem léta jsem si oblíbila barvy jako je žlutá, světle modrá nebo světle růžová. V poslední době jsem si ale zamilovala také červenou - červené růže, červené rtěnky, červené kabelky... Nevím, jestli to je letním počasím, ale přijde mi, že červená outfit krásně rozzáří. Jak už víte z posledních článků, v poslední době jsem nosila také hodně oblečení s kostičkami, a právě k němu se mi červená krásně hodí. Včera jsem si na sebe vzala právě jeden takový černo-bílý top, ke kterému jsem přidala "oblekové" kalhoty. Ty jsem v poslední době vyměnila za džíny - přijdou mi mohem pohodlněší, elegantní a vzdušnější, což je praktické obzvlášť teď v létě. Outfit jsem doplnila novými balerínkami od Diora. Vím, že mnoho z Vás má na ně určitý názor - mně se ale moc líbí, jsou pohodlné a hodí se každému outfitu. Za mě to jsou boty, které bych nevyměnila. Černo-bílý look jsem rozzářila červenou kabelkou a k ní jsem sladila rtěnku. Oblíbila jsem si odsín 999 od Diora. Rtěnka mi vydrží až několik hodin a rty po ní nejsou suché a popraskané, takže ji mohu doporučit každému, kdo má stejný problém jako já... Tak doufám, že se Vám outfit líbí a zároveň bych se Vás chtěla zeptat, zda-li by Vás zajímala rubrika "Weeky Review"? V této rubrice bych Vám každý týden shrnula, co se v mém životě událo, kde jsem byla, co jsem nosila, co jsem si objednala a také přiložila outfity z Instagramu. Tak budu ráda, když mi napíšete, zda-li jí mám zavést nebo ne!


DSC_0715-2 DSC_0780-2.jpg
DSC_0830-2 DSC_0719-2 DSC_0828-2

OUTFIT DETAILS

River Island top (similar)
Zara pants (similar)
Dior flats (similar)
Chanel bag (similar)
Celine sunglasses (similar)
Cartier bracelet (similar)

SHOP MY LOOK


SHARE:

10 comments

  1. So beautiful! Love how you matched the red lippies with the bag - classic look!

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Details <3 So beautiful!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Podobnou rubriku bych s radostí uvítala :)

    ReplyDelete
  4. Červená naozaj krásne ladí k takýmto outfitom, hlavne, keď ide o kabelku alebo rúž. Ten rada nosím aj ja a myslím, že sa hodí takmer ku všetkému a automaticky ozvláštni celý outfit.. :) No a rubriku by som brala aj ja všetkými desiatimi...:) Plus, topánočky sú skvelé a viem si ich tiež predstaviť ku všetkému :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. This outfit is super chic! xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2017/07/top-20-shorts-under-20.html

    ReplyDelete
  6. Moooooc ti to slusi Baru, hlavne ta halenka je neco trochu jinyho, nez nosis obvykle, ale je krasna! A ty si ji jako vzdy neskutecne zkombinovala! A ta kabelka je bomba. <3
    Sandra

    ReplyDelete
  7. Ta kabelka je nádherná! Já osobně nic červeného v šatníku nevlastním, ale ty jí umíš zkombinovat skvěle :) A určitě novou rubriku zaveď, budu se na ní těšit :)


    LITTLETHINGSFOREM

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig